D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 In sedaj tudi jaz vstopam v mocnejsi razred. Danes sem zaaral Suzukija GSX-R 600, po njega grem v ponedeljek ali torek. :D :D :D opa miki :D iji kr v pondelek po njega, do torka tak neoš zdržal :D vlk lepih & varnih km ;)
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 In sedaj tudi jaz vstopam v mocnejsi razred. Danes sem zaaral Suzukija GSX-R 600, po njega grem v ponedeljek ali torek. :D :D :D :OK: ČESTITAM! varno in obilo užitkov na motorju ti želim! :OK: pazi nase ;)
BaHa Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 kwa je nabijači eni :) kako smo kej ? :) hehe ..... ja no zacetk druge sezone grem tud jst na visji kategorijo :)
k0ci Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 varadero :worship: dober nakup...........zdaj mamo pa res čist vse že :naughty: : suzukija, yamaho, hondo in krawo v našem ex 125 klubu
Fric Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) velik varnih km varadero (zdej morš počas začet razmišljat da boš zamenju nick hehe) Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil Fric
BaHa Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ja no varadero tud od mene cestitam in velik km ...... nej ti prej bencin rezervar prezre kokr se scrashiras :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 alo pubeci, kaj bi lahko to blo narobe? ninja mi nenormalno pije. naredo sn 280km in mi že drugič lučka sveti.... vmes sn dvakrat tankal, oz. enkrat, enkrat pa je foter baje je reko.... se pravi če je polno tankal sn zaj z enim tankom naredo komaj 60km, to pa je nemogoče....zdaj edino možno da me je foter napizdo pa ni tankal, drugač pa nevem kaj bi lahko blo narobe???
Ven0m Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 alo pubeci, kaj bi lahko to blo narobe? ninja mi nenormalno pije. naredo sn 280km in mi že drugič lučka sveti.... vmes sn dvakrat tankal, oz. enkrat, enkrat pa je foter baje je reko.... se pravi če je polno tankal sn zaj z enim tankom naredo komaj 60km, to pa je nemogoče....zdaj edino možno da me je foter napizdo pa ni tankal, drugač pa nevem kaj bi lahko blo narobe??? Haha, lukna brez dna isto k ti...:P
Stroj Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) In sedaj tudi jaz vstopam v mocnejsi razred. Danes sem zaaral Suzukija GSX-R 600, po njega grem v ponedeljek ali torek. :D :D :D Opa :naughty: niceee bike :OK: :OK: :OK: pa sej veš....veliko varnih kilometrov nej bojo čim bolj adrenalinski :devil: Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil Stroj
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Haha, lukna brez dna isto k ti...:P ja samo 20 litrov na 100km ne more žret, edini možnost je da foter ni tankal, drugače pa mi res ni jasno kaj bi lahko narobe blo
NejcZ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Verjetno da foter ni tankal.. tankaj zdej polno pa se idi furat pa boš vido :)
_LuX_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Ma jebemo, delov sm stojav za motor pa sm uniču švas aparat :headbang: :headbang: . Švasov sm naekrat use skup crkne, grem gledat varovalke- ena zanč, jo zamenam z enako, prklopm švas aparat nazaj se je pa samo kadit vn začel :headbang: :headbang: .
k0ci Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ja samo 20 litrov na 100km ne more žret, edini možnost je da foter ni tankal, drugače pa mi res ni jasno kaj bi lahko narobe blo vrjetno ti fotr ni tankal :lol1: drgač pa jst sm z enim tankom naredu 195KM, pri 190 je začela lučka goret, pa ko začne lučka goret naj bi blo še za ene 40km, tako da približno 220 bi jih mogu nardit druga pesem pa je če skos tiščiš, naprimer na mobikrogu imam en tank za 100km
Gixxer Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hvala vsem za cestitke :D zdaj bi se pa mogli vsi dobit 1x...mamo pa res vse japonske znamke zdaj ja :D japan power :D
Gixxer Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) velik varnih km varadero (zdej morš počas začet razmišljat da boš zamenju nick hehe) bom zamenjal bom :D sam se razmislam kak bi mel :D tak da z idejami na plan :P Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil VaraderoDriver
Ven0m Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Ma jebemo, delov sm stojav za motor pa sm uniču švas aparat :headbang: :headbang: . Švasov sm naekrat use skup crkne, grem gledat varovalke- ena zanč, jo zamenam z enako, prklopm švas aparat nazaj se je pa samo kadit vn začel :headbang: :headbang: . A ti jz sšvasam stojal...za par €€€ :naughty:
Noiser69 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 bom zamenjal bom :D sam se razmislam kak bi mel :D tak da z idejami na plan :P Dober nakup :OK:, vlk varnih km :D SuzukiNigga ;)
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 In sedaj tudi jaz vstopam v mocnejsi razred. Danes sem zaaral Suzukija GSX-R 600, po njega grem v ponedeljek ali torek. :D :D :D :kva2: lepota :D ČESTITKE! :D
kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ej čestitam.... jaz vas pa bom zajebal pa italjanakupo
reesko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ej čestitam.... jaz vas pa bom zajebal pa italjanakupo ti ga že maš..tazga kj sm jst meu...in kot vem nobenmu ni biu kaj preveč prida :D
Čamac Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ej čestitam.... jaz vas pa bom zajebal pa italjanakupo kaj boš kupo? pa ne ki kakega ducatija? ker pol moja honda roma kr v smeti :D ti ga že maš..tazga kj sm jst meu...in kot vem nobenmu ni biu kaj preveč prida :D meni je bil ;) varadero čestitke pa varno vožnjo, no saj sem ti že po msnju to rekel :yea1:
kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 vrjemi da sem mel kaj druga v mislih D.....
_LuX_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 vrjemi da sem mel kaj druga v mislih D..... aprilijo??? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se