kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 D..... ni blo mišleno kot babja finta ampak duče... za 10k € bi se dalo najdit kaj dobrega...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Ma jebemo, delov sm stojav za motor pa sm uniču švas aparat :headbang: :headbang: . Švasov sm naekrat use skup crkne, grem gledat varovalke- ena zanč, jo zamenam z enako, prklopm švas aparat nazaj se je pa samo kadit vn začel :headbang: :headbang: . Haha :worship: :slap: :slap: A si dau kej močnejšo varovalko notr? To sm jest nekra, na enmu dost tko... hudmu ojačevalcu naredu, se je neki pregrel, je varovalko vn vrgl, pa nism meu nobene enake, sm dau pa fuuul močnejšo notr, pržgem nazaj, se je pa sam vn začel kadit, pa trafo se je skor stopil :slap: Aja, dej, povej kok rabš visok met ta stojalo, pa kolk maš narazn nihajko... mejbi moj paše, ga pomoje nam rabu :closedeyes: Jest pa motor šraufam zdele že od 11ih.... :huh: :huh: se bo svetu k... k ... amm... no, ful se bo svetu :blush: :devil: :blink:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Una bejba v belem je huda, k se je kar lepo usedla na avto da ga tovče :D
Čamac Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) D..... ni blo mišleno kot babja finta ampak duče...za 10k € bi se dalo najdit kaj dobrega... za 10k € že dobiš 999ko ;) za 8k € že dobiš 749ko ;) samo treba je met 8 al pa 10 k € :) Če bi mel jaz 8 k € bi tut kupo 749ko ;) Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil Brodar
kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 to treba je met.. ni problem... no je...sam ne tak vlki....sam kurac ko lahk za tak dnar dosti kaj novejšega dobim, pa še v primeru okvar ni takih problemov :D
_LuX_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Haha :worship: :slap: :slap: A si dau kej močnejšo varovalko notr? To sm jest nekra, na enmu dost tko... hudmu ojačevalcu naredu, se je neki pregrel, je varovalko vn vrgl, pa nism meu nobene enake, sm dau pa fuuul močnejšo notr, pržgem nazaj, se je pa sam vn začel kadit, pa trafo se je skor stopil :slap: Aja, dej, povej kok rabš visok met ta stojalo, pa kolk maš narazn nihajko... mejbi moj paše, ga pomoje nam rabu :closedeyes: Jest pa motor šraufam zdele že od 11ih.... :huh: :huh: se bo svetu k... k ... amm... no, ful se bo svetu :blush: :devil: :blink: Ja varovalko sm dav notr cist enako. Drugač delam tak stojav k pride pod mašino, k ga je bl simpl nardit :yea1: . Zakwa pa ti ne boš več rabu stojala :hmm: , drugač mam nihajko 27cm narazn ce gledam zunanji rob, pa za zadej bi rabu 35cm visok stojal.
Roky Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 In sedaj tudi jaz vstopam v mocnejsi razred. Danes sem zaaral Suzukija GSX-R 600, po njega grem v ponedeljek ali torek. :D :D :D Čestitam Varadero .) Zj pa le kej na Zbilje prlet, da vidmo tole :naughty: Pa varno vožnjo!
Čamac Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) japan plastic fantastic edino armaturka pa je lepa ja Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil Brodar
Matex_46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 malo za pokušino :D :evilgrin:
reesko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 japan plastic fantastic edino armaturka pa je lepa ja ceu avto je hudddddddddd :D
Aless Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 za 10k € že dobiš 999ko ;) za 8k € že dobiš 749ko ;) samo treba je met 8 al pa 10 k € :) Če bi mel jaz 8 k € bi tut kupo 749ko ;) ni sans da dam 8k€ za italjana,....ze 4k vec ne dam :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: japan plastic fantastic edino armaturka pa je lepa ja nop....je vsaj lepo ceu avto je hudddddddddd :D se strinjam....samo mi bo sedanka od roka lepsa :D,zakon bi pa blo da bi bla v uni sedanki ta masina :wub:
Čamac Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ceu avto je hudddddddddd :D ti si hud :D
_LuX_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A vm tud se kr vn net meče? (siol)
_N3jC_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) Varadero tud iz moje strani čestitke za nov motor :worship: Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil _OrAzEm_
Aless Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A vm tud se kr vn net meče? (siol) ja
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 A vm tud se kr vn net meče? (siol) siol je kr nekiiiiiiiiiiiiii :closedeyes:
JMatic Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 siol je kr nekiiiiiiiiiiiiii :closedeyes: seeall sux!
kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hm.. zanimivo... med tem ko vsi jamrate, mi je v zadnjih 14 dneh sam 1krat povezavo prekinlo, pa še to sem comp resitiral pa je pol s5 šlo... pa mam isto siol.....
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hm.. zanimivo... med tem ko vsi jamrate, mi je v zadnjih 14 dneh sam 1krat povezavo prekinlo, pa še to sem comp resitiral pa je pol s5 šlo... pa mam isto siol..... nekaterih strani noče odpirat, ki so tuje, msn se ne poveže... kr neki :unsure: no trenutno je ql, sam k nikol ne veš, kdaj bo fuknl dol. :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se