DIESEL Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) normalno :D lahk gremo na kak drink ;) ka si bil ti lansko leto s cagivo tam ? eno cagiva je bla pr vhodu parkirana, so jo otroc tak gledal da je bla kr gužva okol :D :D Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil DIESEL
_LuX_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hm.. zanimivo... med tem ko vsi jamrate, mi je v zadnjih 14 dneh sam 1krat povezavo prekinlo, pa še to sem comp resitiral pa je pol s5 šlo... pa mam isto siol..... Ja men je tud sosed reku da mu nc vn ne meče, pa sva na isto centralo vezana :hmm:
kukec1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 normalno :D lahk gremo na kak drink ;) ka si bil ti lansko leto s cagivo tam ? eno cagiva je bla pr vhodu parkirana, so jo otroc tak gledal da je bla kr gužva okol :D :D ja, ja sm bil ja.... en tamali je svojmo fotru razlagal kak ducati je to, pa da ful gre.... :naughty:
Gixxer Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) se predlagate katero firmo izpuhov poleg akrapota za mojega suzukija :D eh bom kr akrapota vzel ko bo dnar...ce ze, potem najboljse :D Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil VaraderoDriver
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 se predlagate katero firmo izpuhov poleg akrapota za mojega suzukija :Deh bom kr akrapota vzel ko bo dnar...ce ze, potem najboljse :D te je očaral akrapo ha :naughty:
Gixxer Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) ooo pa se kak :D 500€ za lonec bom pa ze se nasparal nekak :D Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil VaraderoDriver
sava Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 malo za pokušino :D :evilgrin: tale stroj pa gledam vsak dan :evilgrin: je parkiran v garaži, nasprot mojga bloka :naughty: LP
reesko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 tale stroj pa gledam vsak dan :evilgrin: je parkiran v garaži, nasprot mojga bloka :naughty: LP aaaaa prasc :D dej mi cifro zrihti :P
Schmid87 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 aaaaaprasc :D dej mi cifro zrihti :P aj to ta k ma need for speed nalepko na šip spredi.. al kaj že ma :D pa pumoje ma v sredinskmu delu pr armaturki LCD :) auspuhe ma tut kr ornk, zvok pa sploh hud :D
_N3jC_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 se predlagate katero firmo izpuhov poleg akrapota za mojega suzukija :Deh bom kr akrapota vzel ko bo dnar...ce ze, potem najboljse :D Za suzukija yoshimura :worship: :worship:
Roky Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 aaaaaprasc :D dej mi cifro zrihti :P Uroša poznam.Če resno rabš cifro ti jo lahk zrihtam :)
GrCaR Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Uroša poznam.Če resno rabš cifro ti jo lahk zrihtam :) roky, prlet na msn
_Fingi_ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Roky, Fifty... je že DOpoldne :P :P :huh: kdaj mata kej namen pridt? :blush: :unsure: :naughty: :naughty:
Čamac Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 se predlagate katero firmo izpuhov poleg akrapota za mojega suzukija :Deh bom kr akrapota vzel ko bo dnar...ce ze, potem najboljse :D na suzukija daj yoshimuro ;) boš pomoje mel več od nje kot od akrapota :)
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Je kdo tuki iz Celja? Se lahka dobimo mal dans :)
Čamac Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jaz sem iz MBja. Se lahko dobimo kje vmes... Konjice? :P
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jaz sem iz MBja. Se lahko dobimo kje vmes... Konjice? :P Sej js bi ful šol tja.. samo to ni nekej vmes :D Skrbi me za pol popoldne, če bo dež :unsure: Ker pol bom spet cel mokr :whistle:
Čamac Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Mene je v petek dobil dež, niti nimam namena zdaj motorja oprat, ker imam občutek, da me bo še enkrat dobil :D
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Mene je v petek dobil dež, niti nimam namena zdaj motorja oprat, ker imam občutek, da me bo še enkrat dobil :D Ah, to pa to :whistle: Js sm se že nekaj časa nazaj odločil da ga sploh ne pučem več.. edino kar je, tu pa tam blato spodi dol sperem če je prevsran, drugače pa tak brezveze :rolleyes:
kukec1 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 vreme je slabo ja.... drugače pa MB-konjice je 34km - celje-konjice 27km :D
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 vreme je slabo ja....drugače pa MB-konjice je 34km - celje-konjice 27km :D Ja, pa js še mam do celja dobrih 35 km :whistle:
Čamac Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ah, to pa to :whistle: Js sm se že nekaj časa nazaj odločil da ga sploh ne pučem več.. edino kar je, tu pa tam blato spodi dol sperem če je prevsran, drugače pa tak brezveze :rolleyes: že že samo ti maš sm, jaz pa ss... jaz ga načeloma pucam vsak vikend, muhe pa to pa z vizirjev sproti dol čistim :)
kukec1 Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 to pa je drugo... lahk pa prideš na motocross v mb :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se