Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
angel eyes si bom jest naredu dome cez zimo...toj res najhudejs :)

pa men boš pomagu :D

evo reesko točno ta me je lovil

KLIK

@nejko: leeeeeeeeeeeepa :worship: pa igor se mi še posebi dopade........pa če hočeš še boljši zvok, daj noter K&N ali BMC filter

:evilgrin:

Objavljeno

gre kdo na morje ?? sam dol na kavico pa nazaj???

Objavljeno
js sm reku da DOpoldne spim :whistle: :rolleyes:

Roky še zmer spi an? Dej pridta hmal no... (zdej bom pa še sam doma :evilgrin: :evilgrin: )

Aja, pa un pride zdele čez kšno urco motor pogledat :whistle:

Objavljeno
Roky še zmer spi an? Dej pridta hmal no... (zdej bom pa še sam doma :evilgrin: :evilgrin: )

ej fingula a prodajaš?

Objavljeno

prou hmal js nam mogu.. morm počakat na kusiu itd.

a se ful mudi? :D sj to bo 1 2 3 zrihtan :)

Objavljeno
ej fingula a prodajaš?

mogoče, bomo vidl :unsure: :blink:

prou hmal js nam mogu.. morm počakat na kusiu itd.

a se ful mudi? :D sj to bo 1 2 3 zrihtan :)

ma ne mudi se, sam dolgčas mi je :blush: :blush: :whistle:

Objavljeno

@fingi, a maš kšn CD od winsow XP? :D

Objavljeno
@fingi, a maš kšn CD od winsow XP? :D

ej sorčy, nimam :wacko:

Objavljeno

kolega prodaja rsko 2000 letnik,18000km,menjan bat,rumeno crna,...cena cca 1800€

Objavljeno

če je komu za prit poleg na vožnjo... zaenkrat člani nejko, kukec, jaz. dobimo se pri Gamsu v Slov. Bistrici ob 15:00

Objavljeno
če je komu za prit poleg na vožnjo... zaenkrat člani nejko, kukec, jaz. dobimo se pri Gamsu v Slov. Bistrici ob 15:00

malo predalec,drugac bi pa so....kam pa mate namen it?

Objavljeno

jaz mam natanko 7 litrov benza v keslu tak da nekam bogvekam daleč ne...heheh

Objavljeno
jaz mam natanko 7 litrov benza v keslu tak da nekam bogvekam daleč ne...heheh

to mas lahko za 130km al pa za 70 :P

Objavljeno
to mas lahko za 130km al pa za 70 :P

ja verjetno bo dans bolj umirjena vožnja ko so 125-karji zraun...hehehe, hec, hec .)

Objavljeno (popravljeno)
ja verjetno bo dans bolj umirjena vožnja ko so 125-karji zraun...hehehe, hec, hec .)

aha....sej pa tud z 125ko te lahko ker pokne dol na kaki poznani pa ovinkasti cesti :P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
aha....sej pa tud z 125ko te lahko ker pokne dol na kaki poznani pa ovinkasti cesti

ja itak, sej pravim hec, valda da me pokne vsak ki malo bolj zna, če mam komaj en tedn cestaka doma, itak se zaj bolj na izi še vozim...

Objavljeno

kam se mislite it pelat?? pridem mybe zravn :)

Objavljeno

polži ostanite doma :P saj ne šala ne vemo še kam ti samo bodi ob 3 pri gamsu če greš zraven

Objavljeno
polži ostanite doma :P saj ne šala ne vemo še kam ti samo bodi ob 3 pri gamsu če greš zraven

ti om dal js polža ja :D

pridem mybe ja :) se par dni nism fural nič :)

Objavljeno

Šla kađiva od bajte... tko da sm v iskanju novga motorčka :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

izpit? :whistle:

Objavljeno

si popravo al si tako prodal?ka bos pa kupo?

Objavljeno
izpit? :whistle:

sej to ja... vrjetno še kej 125 4t za ta let...

si popravo al si tako prodal?ka bos pa kupo?

prodav zaribano(treba menjat bat, ojnico, cilindr+zjebane plastike, zadna luč zbita&ležaji v feltni pa še tm k pridejo vilce upete)

Gledam hyosung gt 125 trenutno :whistle: :whistle:

ne upam se vozt brez izpita... mam preveliko smolo...če bi blo sam za en mesc, pol ja...sam 1 let pa res ne :rolleyes: :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)
sej to ja... vrjetno še kej 125 4t za ta let...

prodav zaribano(treba menjat bat, ojnico, cilindr+zjebane plastike, zadna luč zbita&ležaji v feltni pa še tm k pridejo vilce upete)

Gledam hyosung gt 125 trenutno :whistle: :whistle:

ne upam se vozt brez izpita... mam preveliko smolo...če bi blo sam za en mesc, pol ja...sam 1 let pa res ne :rolleyes: :closedeyes:

4t zakon :P :D

gt je fajn motor, vlek pa gume ma tut fajn široke, sm pac mal se kvarijo, najbols bi blo vzet kaksnga z 10k + prevoženih, kr tej je z masina mal ulavfana, ponavadi pa hyosungi crkujejo po prvih km... na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) jih je kr vlk, sm glih gledal, pa cene so tut od 1800 do 2500 € :winkiss:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
4t zakon :P :D

gt je fajn motor, vlek pa gume ma tut fajn široke, sm pac mal se kvarijo, najbols bi blo vzet kaksnga z 10k + prevoženih, kr tej je z masina mal ulavfana, ponavadi pa hyosungi crkujejo po prvih km... na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) jih je kr vlk, sm glih gledal, pa cene so tut od 1800 do 2500 € :winkiss:

kolk si dobo za motor????

js bom pa toto hondo pofukano prasico glih zaj po bregi dol spusto pa se om poscal na njo pa iz kesla benz spusto gor po motori pa ga bom vžgal u 3 PM :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!