Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
KTM SMC 625

HUSQVARNA TE 510 (s supermoto kolesi :P )

DUCATI 1098 Tricolore

DUCATI 749 Dark

MV Agusta F4 SPR , Tamburini, ... :P

YAMAHA RD 500 ( 2T bomba :P )

to bi blo to saj nisem zahteven :P

aja pa še od avtov:

Audi S5

Audi TT

Ford Mustang GT 1967 (Eleanor :P )

to se strinjam....od avtov bi pa se mel bmw 330cd :D

..zdaj pa "letim" ven :P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

Koky a si jo dons mal na jezersk pelov :naughty: :naughty: , sm te iskov po cevmu jezersk pa te ni blo, zih si biv notr za šankam :whistle:

Objavljeno
za mojo superduberekstrahudovelikzaribanocagivo sm dobu celih 500€ :rolleyes: :rolleyes: sej sm napisou kva je blo še use zjeban :whistle: se mi ne da šeenkrat.

Mah lej, huso mi je res lep...pa 4t je... ker brez izpita se pač nočem vozt. Kej druzga pr 125kah pa 4t ni nč lepga...

Ventile jim pa zabija pr 650... pr 125 po moje nebi smelo bit problema :closedeyes: čene, bomo pa mal šraufal :yea1:

sj šraufat si itq že navajen tak da neo problema če o kak ventil vtrgalo :D :D joK3

no ja sj nisi glih slabo dobo :) sam lahk bi več če bi delal :D :winkiss:

Objavljeno
si prišo vsaj do doma?

pardon da sem ti ušel.... jas sem si mogo malo adrenalina nabit zadnja 2 km..

sem prišo ja :) sm se pol 40-50 fural lepo počasi :) sm mislo da om popizdo ko sm motor pospravo :D

saj bi si lahko prišo ga nabit z nama z nejcom naprej pa še čakat ne bi rabla :) aja bi, duheca :P

hehe kak smešno :D :D :D :trance_33_sleep:

Objavljeno

moje očke pa so danes vidle nesrečo v katero je bil vpleten ducati 749 črni, vozniku se baje ni nič zgodilo, ducati pa je dobo lepo porcijo kolko sem vido..

Objavljeno

no k že usi govorite kaj bi radi mel bom pa še jst povedu :D

CRX

:whistle:

Objavljeno

CRX

a pa ti veš da je tle moto forum ne avto :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
Koky a si jo dons mal na jezersk pelov :naughty: :naughty: , sm te iskov po cevmu jezersk pa te ni blo, zih si biv notr za šankam :whistle:

Res je pelov eno gor ja :D

Nejko a si ti kupu Ninjo v Kranju.Pomoje, da vem kdo jo je mel prej, tko navidez ga poznam.Enkrat sva se pred šolo zgovarjala.Ma Arai oranžno čelado :hmm:

Objavljeno

Zdej je pa že cajt, da grem spat :lol: lahko noč :yawn:

Objavljeno

nekaj sem bral da si bote eni delali angel eye ne...a to se ze kupi, al bote sami naredli...se pridrozujem jaz temu krozku :P

bikepics-394470-full.jpg

Objavljeno

CRX

reesko veš kaj je kurac pr temu avtu--->to k ma sam 2 zica tko da lohk sam eno babo peleš u njemu...če maš kšnga kombija (vw bus) pol jih lohk peleš 8 zdravn hehe

Objavljeno

no pobje...danes se mi je ze zgodaj polepsal dan,....sem namrec zvedel da bo aprilia v cetrtek fertik,....tak da nasledni torek se prodaja :D

Objavljeno
a pa ti veš da je tle moto forum ne avto :whistle: :whistle: :whistle:

ja sej prej so tud o avtih govoril kere bi radi mel pa sm mogu jst povedat da jst bi meu pa crx :D

nekaj sem bral da si bote eni delali angel eye ne...a to se ze kupi, al bote sami naredli...se pridrozujem jaz temu krozku :P

kup se lahko..kukc je reku da pride 10€..drgač bomo pa doma nardil...jaooo..usi boste za mano ponavlal...dejte si še pragove gor pa spojlerje pa hude litke pa musko pa ledr pa to :evilgrin:

reesko veš kaj je kurac pr temu avtu--->to k ma sam 2 zica tko da lohk sam eno babo peleš u njemu...če maš kšnga kombija (vw bus) pol jih lohk peleš 8 zdravn hehe

mamo doma VW...ni bus ampak je touran..tko da bom loh celo vrsto bejb vozu :P

Objavljeno
ja sej prej so tud o avtih govoril kere bi radi mel pa sm mogu jst povedat da jst bi meu pa crx :D

Mal te morm hecat no O:-) :whistle: (nabijanjepostovpress)

Objavljeno

keri smehi so bli učer..

iz vrhnke prot lj se je pelu en model na dučetu 1098...iun kaj je meu oblečen...zmatrane hlače pa zmatrano vetrovko...haloooo...1098 pa nima za opremo hahahhaha :D

Objavljeno

da še eno sliko pokažem da me ne boste za motorista zamenjal :P

post-6806-1186994015_thumb.jpg

Objavljeno

to ti bo skoz crkval...190KM...to je preveč navit ;)

(pa to ti povem z razlogom :) )

Objavljeno
to ti bo skoz crkval...190KM...to je preveč navit ;)

(pa to ti povem z razlogom :) )

sej pa nisem reko tocno tega,ampak takiga...top sport z 150hp v originali :D....

je pa cist isto ko una honda....tud lahko crkne,tak ko ferrari :D

Objavljeno
sej pa nisem reko tocno tega,ampak takiga...top sport z 150hp v originali :D....

je pa cist isto ko una honda....tud lahko crkne,tak ko ferrari :D

hehe...sej vem..sam tko pravm..če je avto preveč navit je kurac :D

če boš kupu 150KM pol kul..če boš pa če čip za 190 meu je pa brezveze ;)

Objavljeno
hehe...sej vem..sam tko pravm..če je avto preveč navit je kurac :D

če boš kupu 150KM pol kul..če boš pa če čip za 190 meu je pa brezveze ;)

sploh za zacetnika :P....

Objavljeno (popravljeno)
Ford Mustang GT 1967 (Eleanor :P )

kaj si ti mal prevec gledu Gone in 60 sec. ta avto sploh ni Eleanor ampak je Ford.... GT 500 skor tko kokr si napisu pred tem pa nevem kaj folk neki sanja pa govori da je to elenore

sami muvi fani :krneki: :naughty:

Popravljeno . Popravil cagivamito
Objavljeno
sploh za zacetnika :P....

ne gre se da ti al pa jst al pa kdorkol ne bi obvladu avta...ampak ta mašina je narjena za 130KM recmo..pol dajo pa mal drugačn računalnik notr pa je 150KM...ne pa da daš 190KM...loh si daš 250 sam pol boš vidu kako ti bo "lepo" avto delu :naughty:

kaj si ti mal prevec gledu Gone in 60 sec. ta avto sploh ni Eleanor ampak je Ford.... GT 500 skor tko kokr si napisu pred tem pa nevem kaj folk neki sanja pa govori da je to elenore

tud moj mito je biu mito pa ste mu usi rekl gay edition ;) :P

Objavljeno

ce mogoc ne ves,...to ime se je tega avta ful prijelo,tudi ze pred filmom.....zarad cesa pa pa me ne vprasat....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!