Rizla Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) ne gre se da ti al pa jst al pa kdorkol ne bi obvladu avta...ampak ta mašina je narjena za 130KM recmo..pol dajo pa mal drugačn računalnik notr pa je 150KM...ne pa da daš 190KM...loh si daš 250 sam pol boš vidu kako ti bo "lepo" avto delu :naughty: tud moj mito je biu mito pa ste mu usi rekl gay edition ;) :P to ga je tvojmu mitotu sedl... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: aja se to ejjj a misls da so avti mitoti hahahaha ce mogoc ne ves,...to ime se je tega avta ful prijelo,tudi ze pred filmom.....zarad cesa pa pa me ne vprasat.... nima to veze sploh avtu se ne rece tko pa . Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil cagivamito
reesko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 to ga je tvojmu mitotu sedl... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:nima to veze sploh avtu se ne rece tko pa . jah mo jje biu pač moj :P a te je đasty mal zatru a ? :D
Rizla Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 jah mo jje biu pač moj :P a te je đasty mal zatru a ? :D zatru haha k da me je prevaru hehe kere mas... ne sam tko pogovarjal smo se zadn k en kolega je nor na avte pa je lih prsu ta avto na debato pa je kolega zinu elenor ane paj un nm povedu celo zgodovino bha zdele se je ne spomnm lahko ga pa prasam da pove se enkrat pa napipkam tuuki :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 zatru haha k da me je prevaru hehe kere mas... ne sam tko pogovarjal smo se zadn k en kolega je nor na avte pa je lih prsu ta avto na debato pa je kolega zinu elenor ane paj un nm povedu celo zgodovino bha zdele se je ne spomnm lahko ga pa prasam da pove se enkrat pa napipkam tuuki :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: lahko ja....kolko sem jaz seznanjen s tem,se je ime ze prej ga prijelo.... drugac pa je kdo zainterisiran za marof 17.8?
reesko Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 lahko ja....kolko sem jaz seznanjen s tem,se je ime ze prej ga prijelo....drugac pa je kdo zainterisiran za marof 17.8? nč o marofu...dejmo sam car stuff kle pisat da bojo znorel :P
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 nč o marofu...dejmo sam car stuff kle pisat da bojo znorel :P mi posodi kdo 24k€?....bi so po bemfo 330cd :D...pa se kake 3k€ rabim za registracijo,ce je kdo tak dober :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 emmm folk :) 8.9 se naslikajte v poljčanah :) špilamo proti prvi ekipi maribora :D :naughty: :naughty: :naughty:
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 emmm folk :) 8.9 se naslikajte v poljčanah :) špilamo proti prvi ekipi maribora :D :naughty: :naughty: :naughty: fuzbal?
Ven0m Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kaj si ti mal prevec gledu Gone in 60 sec. ta avto sploh ni Eleanor ampak je ....Shelby GT 500 skor tko kokr si napisu pred tem pa nevem kaj folk neki sanja pa govori da je to elenoresami muvi fani :krneki: :naughty:
kukec1 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) .. neke zajebal.. Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil kukec1
kukec1 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) emmm folk :) 8.9 se naslikajte v poljčanah :) špilamo proti prvi ekipi maribora :D :naughty: :naughty: :naughty: kaj če bi raje bla tekma v pitju.. mate ziher več šans za zmago :lol1: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil kukec1
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) kaj če bi raje bla tekma v pitju.. mate ziher več šans za zmago biggrin.gif haha :D :D :D ma ja sj pol bomo pili pa se bomo še tu pomerli :D mamo obletnco kluba...pol pa pridejo še od dinamo zagreba veterani pa bojo proti našim igrali :) ej ko bom enga mariborskega igralca sfauliral da bo kr veselje :D :D Jok3 :) Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil D_u_H_e_C
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kaj če bi raje bla tekma v pitju.. mate ziher več šans za zmago :lol1: tu bi pa se jaz sel tekmovat :D
KRIK Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 :cry: jaooo :headbang: dns spet tragedija v naših koncih :krneki: (zveste več k bo objavljeno)
Fric Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ja na bloški polici umrla 22 letna motoristka ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla u desnem ovinku indersela po cestišču pod avto R.I.P. :cry:
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ja na bloški polici umrla 22 letna motoristka ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla u desnem ovinku indersela po cestišču pod avtoR.I.P. :cry: kje si ti prebral neprilagojene hitrosti? drugac pa R.I.P.
Fric Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kje si ti prebral neprilagojene hitrosti?drugac pa R.I.P. tko se je govoril (verjetn je blo po radju)
Čamac Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) keri smehi so bli učer..iz vrhnke prot lj se je pelu en model na dučetu 1098...iun kaj je meu oblečen...zmatrane hlače pa zmatrano vetrovko...haloooo...1098 pa nima za opremo hahahhaha :D rajaaaaaaaaa kaj si ti mal prevec gledu Gone in 60 sec. ta avto sploh ni Eleanor ampak je Ford.... GT 500 skor tko kokr si napisu pred tem pa nevem kaj folk neki sanja pa govori da je to elenoresami muvi fani :krneki: :naughty: ti burek če nisi videl sem v oklepaju napisal eleanor da kdo ko mogoče ne bi vedel za keri avto gre pa bi se tako lažje spomnil ;) drugače pa kot je povedal justaboy se je tega avta to ime prijelo že pred filmom ;) dostiii prej :) to ga je tvojmu mitotu sedl... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: aja se to ejjj a misls da so avti mitoti hahahaha kako ma zdaj to vezo? kaj tebi mali pa vlki možgani trkajo v glavi pa nič povezanega ne poveš? kr nekaj napisal brez pomena... kup besed jah mo jje biu pač moj :P a te je đasty mal zatru a ? :D Hahahaha :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil Brodar
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 za mojo superduberekstrahudovelikzaribanocagivo sm dobu celih 500€ :rolleyes: :rolleyes: sej sm napisou kva je blo še use zjeban :whistle: se mi ne da šeenkrat.Mah lej, huso mi je res lep...pa 4t je... ker brez izpita se pač nočem vozt. Kej druzga pr 125kah pa 4t ni nč lepga... Ventile jim pa zabija pr 650... pr 125 po moje nebi smelo bit problema :closedeyes: čene, bomo pa mal šraufal :yea1: katastrofa res :BUA: Res je pelov eno gor ja :D Nejko a si ti kupu Ninjo v Kranju.Pomoje, da vem kdo jo je mel prej, tko navidez ga poznam.Enkrat sva se pred šolo zgovarjala.Ma Arai oranžno čelado :hmm: nope v rogaški sem jo kupo, ampak je mel od prej kranjske tablice od prvega lastnika, pa jih ni menjaval.... jaz ko registriram jih vsekakor bom, ker mi je neprijetno se vozit po mariboru, z tablicami od škrtežov :D .)
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 z tablicami od škrtežov :D .) Hvala :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Hvala :closedeyes: hehe, ma sej niste vsi no, samo 99,99 % :D
KRIK Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kje si ti prebral neprilagojene hitrosti?drugac pa R.I.P. Uradno poročilo - 24ur,Delo, teletekst, radio,...
Aless Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Uradno poročilo - 24ur,Delo, teletekst, radio,... sem bral nekaj na netu...samo nisem zasledil da je blo kaj govora o hitrosti
_LuX_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Evo pa sm krstu motor :worship: , dz je su k svina pa sm mal prevec u uvink prpelov pa mi je sam taspredn konc uzel. Posledice: zlomljena rocka sprednje zavore :headbang: , pa zlomljen ščitnik za roke (sej so grdi, itk sm jih mev namen zamenjat).
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Evo pa sm krstu motor :worship: , dz je su k svina pa sm mal prevec u uvink prpelov pa mi je sam taspredn konc uzel. Posledice: zlomljena rocka sprednje zavore :headbang: , pa zlomljen ščitnik za roke (sej so grdi, itk sm jih mev namen zamenjat). Mah kaj pa je to.. mene je zadnji, sicer na travi tk odneslo da brezveze :D Sm bil tak kot da bi po blatu plaval :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se