Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

lahko vam padit ja....padi s cestakom tak....je takoj skode za par 100€ :headbang:

Objavljeno

sam toti suzuki pa tak trga gate :D nikoli vec nic drugega ko cestak ne :D :D :D

Objavljeno
sam toti suzuki pa tak trga gate :D nikoli vec nic drugega ko cestak ne :D :D :D

pridejo kaj kmal slikce do novga lastnika?

Objavljeno

bom nardil slikce :D res je majka ne, samo ne smes met pretezke roke :D gre ko prasica :D

Objavljeno
bom nardil slikce :D res je majka ne, samo ne smes met pretezke roke :D gre ko prasica :D

neke razlike pa more bit met 4t 125ko al pa 600ko :D

Objavljeno
nekaj malega je ja...ni tak hudo :D

no te pa tak če je bol malo razlike :D :D :D emmm ju3 mi jo prpeli pokazat toto suziko :D js se nemorm furat :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Yeahhh... danes je padla odločitev!!! Od spomladi naprej se vozim na Aprilii SL750 Shiver :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno
Yeahhh... danes je padla odločitev!!! Od spomladi naprej se vozim na Aprilii SL750 Shiver :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

nima to avtomatskega menjalnika?

Objavljeno

hehe pa to je to.... evo čez vikend remo ti brodar pa jaz na furco, če je keri ko ma r6-ko zainteresiran naj gre zraun, da bomo udarni štirje ss-ovci:D....hehe :D

Objavljeno

A nis ti spomlad reku d maš že skor zaarano Yamaho mt-03, pa pol mal kasnej že čist zagret za ktma...zdj pa aprilia :whistle:

Objavljeno
A nis ti spomlad reku d maš že skor zaarano Yamaho mt-03, pa pol mal kasnej že čist zagret za ktma...zdj pa aprilia :whistle:

Iz dobrega na še malo boljše... potem pa na slabo :D

no a ma to avtomatski menjalnik al nima? ker če ga ma, potem lahko rečem samo ojejej...

Objavljeno
Iz dobrega na še malo boljše... potem pa na slabo :D

no a ma to avtomatski menjalnik al nima? ker če ga ma, potem lahko rečem samo ojejej...

Ročnga ma...sam je pa usen aprilia :whistle: (kokr si reku...jajca)

Objavljeno (popravljeno)

:rolleyes: Yamaha je bla že skoraj naročena, ampak sem potem ugotovu da sem zanjo prevelik :unsure:

KTM mi je še zdej zakon...ampak ko sem vidu Shiverco, sem se zaljubu vanjo :wub: :wub: :wub:

Sej bi vzel kakeega japonca... ampak teh je preveč... imam rajši motor, ki ga nima vsak drugi (Fazer)

Drgač pa NIMA avtomatskega menjalnika, tisto je MANA 850... eden izmed glavnih razlogov za Aprilio pa je, da je V-twin :devil:

...Glede Italijanov pa mislim da so do zdaj že kar precej zanesljivi...

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno

ufff...sm se kr oddahnu, da ni avtomatik :D

Objavljeno

Da bi vzel avtomatika??? Si zmešan? :lol: :headbang:

Objavljeno

vRider o zanesljivosti pri italijanih pa nebi :closedeyes: to je bolj ali manj loterija :closedeyes:

Objavljeno
:rolleyes: Yamaha je bla že skoraj naročena, ampak sem potem ugotovu da sem zanjo prevelik :unsure:

KTM mi je še zdej zakon...ampak ko sem vidu Shiverco, sem se zaljubu vanjo :wub: :wub: :wub:

Sej bi vzel kakeega japonca... ampak teh je preveč... imam rajši motor, ki ga nima vsak drugi (Fazer)

Drgač pa NIMA avtomatskega menjalnika, tisto je MANA 850... eden izmed glavnih razlogov za Aprilio pa je, da je V-twin :devil:

...Glede Italijanov pa mislim da so do zdaj že kar precej zanesljivi...

Hmmm poglej si super sportaka od aprilije najmočnejšega :) vrjetno vsi vemo kerga mislim...pa preberi mal temo :) pa boš vido to o zanesljivosti oz o tem kolk zdrži & prenese...dost majn kot kak japonc recimo...pa ok to je s5 relativno po eni strani, ker kakega dobiš pač dobiš, lahk da maš srečo z njim lahk pa da ne :)

Objavljeno

Ja...se strinjam, sej nisem reku, da so tko zanesljivi kot japonci... jim do tega še kar nekaj manjka... Ampak če pogledaš novejše modele, so precej bolj zanesljivi kot pa izpred 5 let... Poznam enga modela, ki ima Ducati Monstra 600 z 23000 prevoženimi kilometri in do zdej še ni mel nobenih večjih problemov....

IN glede na to, da je motor v Shiverju popolnoma nov, mislim da mora bit kr zanesljiv... (or not? :whistle: )

Objavljeno
...lahk da maš srečo z njim lahk pa da ne :)

saj pravim - loterija

Objavljeno

ja sj tile novi motorji so itq špica proti mal starejšim od italjanov :) sam še vseeno :D

sj sicer enim se dopadejo italjani ( motorji :) ) drugim pa pač japonci al pa kaj drugega

pa itq je brezveze o tem pisat :)

Objavljeno
ja sj tile novi motorji so itq špica proti mal starejšim od italjanov :) sam še vseeno :D

sj sicer enim se dopadejo italjani ( motorji :) ) drugim pa pač japonci al pa kaj drugega

pa itq je brezveze o tem pisat :)

Jap... mislm da je na to temo padlo že kak milijon postov :rolleyes:

Objavljeno
Jap... mislm da je na to temo padlo že kak milijon postov :rolleyes:

100% jih je padlo preveč ja :D

Objavljeno

Najbolš je met slovenca :lol1: :D

Objavljeno (popravljeno)

usak motor se lahko pokvar, al je pa kej narobe z njim, ni važn al je italjan, švab, bosanc, japonc al pa karkoli. Sam eni so pač bolj podvrženi k temu, za italjane vemo, da se bolj posvečajo dizajnu kot pa mašini, tko da malenkost bolj crkujejo, sam zgodi se pa usakmu.

nažalost se tut pr kawasakiju loh kej nardi, tko k pr men, k sm enkrt v eno lukno prbov, pa feltno skriviu :angry: se zgodi, jebat ga

Popravljeno . Popravil GrCaR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!