_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 z tablicami od škrtežov :D .) :closedeyes: :closedeyes: fuldobr... :headbang: Evo pa sm krstu motor :worship: , dz je su k svina pa sm mal prevec u uvink prpelov pa mi je sam taspredn konc uzel. Posledice: zlomljena rocka sprednje zavore :headbang: , pa zlomljen ščitnik za roke (sej so grdi, itk sm jih mev namen zamenjat). Jao, pa to ste z vašga konca usi taki, da v dežju prehitr pridete v ovink pol vs pa vn nese :rolleyes: :rolleyes: To se maš fajn ti, boš pocen skoz pršu...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 grem spat :) se morm ob 6 vstat... nočka
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 grem spat :) se morm ob 6 vstat...nočka nocko duhc :winkiss: :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 grem spat :) se morm ob 6 vstat...nočka Caucek :winkiss:
tomazin Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 grem js tut počas spat.. zju3 ob 8.15 pa začnem furat za izpit.. :yea1:
k0ci Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 jst pa ob 6ih vstanem pa šibam v LJ se vpisat na fax :zzz:
Aless Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 evo mene pokonci.....zdaj pa grem proti MS,se gremo s sportnim letalom vozit.....baje da se nobeno letalo ni v luftu ostalo al :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 evo mene pokonci.....zdaj pa grem proti MS,se gremo s sportnim letalom vozit.....baje da se nobeno letalo ni v luftu ostalo al :D uhhh to more bit svetovno :D
Noiser69 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) TV voditelj bo crknil od smeha: (smeha do solz po moji strani) :lol1: :D Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil AbNormaln
_ales_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 usak motor se lahko pokvar, al je pa kej narobe z njim, ni važn al je italjan, švab, bosanc, japonc al pa karkoli. Sam eni so pač bolj podvrženi k temu, za italjane vemo, da se bolj posvečajo dizajnu kot pa mašini, tko da malenkost bolj crkujejo, sam zgodi se pa usakmu.nažalost se tut pr kawasakiju loh kej nardi, tko k pr men, k sm enkrt v eno lukno prbov, pa feltno skriviu :angry: se zgodi, jebat ga debeli tisk zbriši iz besedila, poševni tisk pa stopnjuj do presežnika oz naj(bolj), potem bo pa tale post nekako pravilnejši :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Roky, Fifty, a ker rab 3l olja? Mam tlele še 3l, pa nekak rabm keš za motor :whistle: :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...814_3103678.php :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...814_3103678.php :naughty: Haha, to mi je pa že mt prej kazala :worship: :worship: so budale teli hrvatje :krneki: :rolleyes: :rolleyes: Nč, fantje&dekleta, lepo se mejte, jest pičim na šiht :headbang: :headbang:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Haha, to mi je pa že mt prej kazala :worship: :worship: so budale teli hrvatje :krneki: :rolleyes: :rolleyes: Nč, fantje&dekleta, lepo se mejte, jest pičim na šiht :headbang: :headbang: fajn delaj :D :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Roky, Fifty, a ker rab 3l olja? Mam tlele še 3l, pa nekak rabm keš za motor :whistle: :whistle: jah, neki ga bom rabu ja :D
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 grem pa še jst na šiht :P ajde ti tut fajn delaj :D :winkiss:
Gixxer Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) alo folk kire so vredu pa "poceni" trgovine v italiji (kr nekje blizu meje) za nakup motoristicne opreme. Bi mogo kupit komplet opremo (kombinezon, cevlje, rokavice, celado... ), pa je pri nas to pomojem dosti drazje, tak da se kr splaca it dol... Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil VaraderoDriver
_N3jC_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Rajš počak do zime pol pejt pa na kkšn sejm v Padovo al pa Munchen k majo ful razprodajo opreme modelov 2007
Gixxer Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 pa vseen me zanimajo tud kaksne trgovine :D
_N3jC_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 A pa ti iščeš prov kkšne firme dainese pa to...
Fric Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) v trstu jih je kr neki motostar, motoracing... drgač pa rajš počaki konc sezone kokr je orazem reku aja pa ti si bliz avstrije pomojm tmgor velik dobiš Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil Fric
Čamac Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) ...Glede Italijanov pa mislim da so do zdaj že kar precej zanesljivi... so ja, samo ne aprilia Najbolš je met slovenca :lol1: :D katastrofaaa :krneki: kvaliteta pa je tomosu res neznan pojav... medtem ko na drugi strani čisto nasprotje mojster mojstrov akrapovič z najboljšimi izdelki :) kapo dol ;) grem spat :) se morm ob 6 vstat...nočka ja bogi revček, jaz se vsaki dan ob 6 vstajam, ob petkih pa se ob 5 vstajam pa delam cele dneve ;) debeli tisk zbriši iz besedila, poševni tisk pa stopnjuj do presežnika oz naj(bolj), potem bo pa tale post nekako pravilnejši :evilgrin: ti si slabina kislina :P Haha, to mi je pa že mt prej kazala :worship: :worship: so budale teli hrvatje :krneki: :rolleyes: :rolleyes: ja saj se niso v mbju 3 jugeci en na drugem vozli... pa zadnič je nekdo prilepo od nekod rc gilera v axu... so budale teli slovenci :krneki: :rolleyes: :rolleyes: alo fantje kaj se samo meni zdi da vsi tu nekaj delamo? največ tolko starih motoristov dela prek študentskega hehe :P pač mamo enga dražjih hobijev :trance_33_sleep: Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil Brodar
_N3jC_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Jah men se tud zdi d boš v avstriji bolš dubu...gor u gradcu maš ful eno dobro trgovino k je ful pocen sam dele ne vem kko se točn reče, se bom pozanimu pa ti povedu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se