Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
z tablicami od škrtežov :D .)

:closedeyes: :closedeyes: fuldobr... :headbang:

Evo pa sm krstu motor :worship: , dz je su k svina pa sm mal prevec u uvink prpelov pa mi je sam taspredn konc uzel. Posledice: zlomljena rocka sprednje zavore :headbang: , pa zlomljen ščitnik za roke (sej so grdi, itk sm jih mev namen zamenjat).

Jao, pa to ste z vašga konca usi taki, da v dežju prehitr pridete v ovink pol vs pa vn nese :rolleyes: :rolleyes: To se maš fajn ti, boš pocen skoz pršu...

Objavljeno

grem spat :) se morm ob 6 vstat...

nočka

Objavljeno

nočka

nocko duhc :winkiss: :D

Objavljeno

nočka

Caucek :winkiss:

Objavljeno

grem js tut počas spat.. zju3 ob 8.15 pa začnem furat za izpit.. :yea1:

Objavljeno

jst pa ob 6ih vstanem pa šibam v LJ se vpisat na fax :zzz:

Objavljeno

evo mene pokonci.....zdaj pa grem proti MS,se gremo s sportnim letalom vozit.....baje da se nobeno letalo ni v luftu ostalo al :D

Objavljeno
evo mene pokonci.....zdaj pa grem proti MS,se gremo s sportnim letalom vozit.....baje da se nobeno letalo ni v luftu ostalo al :D

uhhh to more bit svetovno :D

Objavljeno (popravljeno)

TV voditelj bo crknil od smeha:

(smeha do solz po moji strani) :lol1: :D Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
usak motor se lahko pokvar, al je pa kej narobe z njim, ni važn al je italjan, švab, bosanc, japonc al pa karkoli. Sam eni so pač bolj podvrženi k temu, za italjane vemo, da se bolj posvečajo dizajnu kot pa mašini, tko da malenkost bolj crkujejo, sam zgodi se pa usakmu.

nažalost se tut pr kawasakiju loh kej nardi, tko k pr men, k sm enkrt v eno lukno prbov, pa feltno skriviu :angry: se zgodi, jebat ga

debeli tisk zbriši iz besedila, poševni tisk pa stopnjuj do presežnika oz naj(bolj), potem bo pa tale post nekako pravilnejši :evilgrin:

Objavljeno

Roky, Fifty, a ker rab 3l olja? Mam tlele še 3l, pa nekak rabm keš za motor :whistle: :whistle:

Objavljeno
Haha, to mi je pa že mt prej kazala :worship: :worship: so budale teli hrvatje :krneki: :rolleyes: :rolleyes:

Nč, fantje&dekleta, lepo se mejte, jest pičim na šiht :headbang: :headbang:

fajn delaj :D :winkiss:

Objavljeno
Roky, Fifty, a ker rab 3l olja? Mam tlele še 3l, pa nekak rabm keš za motor :whistle: :whistle:

jah, neki ga bom rabu ja :D

Objavljeno

grem pa še jst na šiht :P

ajde

Objavljeno
grem pa še jst na šiht :P

ajde

ti tut fajn delaj :D :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

alo folk kire so vredu pa "poceni" trgovine v italiji (kr nekje blizu meje) za nakup motoristicne opreme. Bi mogo kupit komplet opremo (kombinezon, cevlje, rokavice, celado... ), pa je pri nas to pomojem dosti drazje, tak da se kr splaca it dol...

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

Rajš počak do zime pol pejt pa na kkšn sejm v Padovo al pa Munchen k majo ful razprodajo opreme modelov 2007

Objavljeno

A pa ti iščeš prov kkšne firme dainese pa to...

Objavljeno (popravljeno)

v trstu jih je kr neki motostar, motoracing... drgač pa rajš počaki konc sezone kokr je orazem reku

aja pa ti si bliz avstrije pomojm tmgor velik dobiš

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno (popravljeno)
...Glede Italijanov pa mislim da so do zdaj že kar precej zanesljivi...

so ja, samo ne aprilia

Najbolš je met slovenca :lol1: :D

katastrofaaa :krneki: kvaliteta pa je tomosu res neznan pojav... medtem ko na drugi strani čisto nasprotje mojster mojstrov akrapovič z najboljšimi izdelki :) kapo dol ;)

nočka

ja bogi revček, jaz se vsaki dan ob 6 vstajam, ob petkih pa se ob 5 vstajam pa delam cele dneve ;)

debeli tisk zbriši iz besedila, poševni tisk pa stopnjuj do presežnika oz naj(bolj), potem bo pa tale post nekako pravilnejši :evilgrin:

ti si slabina kislina :P

Haha, to mi je pa že mt prej kazala :worship: :worship: so budale teli hrvatje :krneki: :rolleyes: :rolleyes:

ja saj se niso v mbju 3 jugeci en na drugem vozli... pa zadnič je nekdo prilepo od nekod rc gilera v axu... so budale teli slovenci :krneki: :rolleyes: :rolleyes:

alo fantje kaj se samo meni zdi da vsi tu nekaj delamo? največ tolko starih motoristov dela prek študentskega hehe :P pač mamo enga dražjih hobijev :trance_33_sleep:

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Jah men se tud zdi d boš v avstriji bolš dubu...gor u gradcu maš ful eno dobro trgovino k je ful pocen sam dele ne vem kko se točn reče, se bom pozanimu pa ti povedu :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!