Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

varadero idi na kako razprodajo tak ko je naprimer zadnič bla v lipnici v motorad klinik ;) za pol dnara bi lahko kupo komplet opremo :)

Objavljeno
Jah men se tud zdi d boš v avstriji bolš dubu...gor u gradcu maš ful eno dobro trgovino k je ful pocen sam dele ne vem kko se točn reče, se bom pozanimu pa ti povedu :)

louis??

Objavljeno
louis??

varadero če greš v louisa... maš naprimer shoei dobre čelade pa shark... pa sidi škornje... to pa je menda tut vse kaj je kvalitetno...

dainesa pa tega gori ni, samo razne probiker pa take malo manj dobre firme...

Objavljeno
louis??

Ne ni Louis...men se zdi d se reče Moto-base...

Objavljeno
varadero če greš v louisa... maš naprimer shoei dobre čelade pa shark... pa sidi škornje... to pa je menda tut vse kaj je kvalitetno...

dainesa pa tega gori ni, samo razne probiker pa take malo manj dobre firme...

V Louisu je še tud kr uredu firma Vanucci :whistle:

Objavljeno
V Louisu je še tud kr uredu firma Vanucci :whistle:

verjemi, da je ne bo varadero kupo :D

Objavljeno
verjemi, da je ne bo varadero kupo :D

Aja pol varadero gleda sam višji rang opreme :whistle: če je tko ti pa svetujem d greš na vransko v spyka in daš tm šivat kombinzon pol je pa res 1A :worship:

Evo še link http://www.inde.si/spyke.htm

Objavljeno (popravljeno)

Una trgovina v Grazu se imenuje Moto-base, locirana je kakih 5km naprej od Louisa (po glavni cesti) nad Hondinim salonom motociklov... Tam se da dobiti totalno vse.... Glede čelad imajo pa največjo izbiro v Louisu.... ampak kake posebne verzije je treba vnaprej naročit in jih dobijo v roku 5 dni.

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno
Una trgovina v Grazu se imenuje Moto-base, locirana je kakih 5km naprej od Louisa (po glavni cesti) nad Hondinim salonom motociklov... Tam se da dobiti totalno vse.... Glede čelad imajo pa največjo izbiro v Louisu.... ampak kake posebne verzije je treba vnaprej naročit in jih dobijo v roku 5 dni.

No ja evo o tej trgovini vm lohk kej več pove vRider d ne bom jst kr neki nakladu :whistle:

Objavljeno

končno sem zrihtal motor v 1a stanje. so me svečke fukale pa ni šau tak ko bi mogo.

tak da v petek zdaj razturam na novem marofi

še je kaki kandidat od motosvetovcev.

Objavljeno
končno sem zrihtal motor v 1a stanje. so me svečke fukale pa ni šau tak ko bi mogo.

tolko glej da te ne bom z 125ko dol pokno :whistle: :D

Objavljeno

tolko glej da te ne bom z 125ko dol pokno :whistle: :D

kdo vse gre? vidva pa še kdo? kak pa greta dol? z motorji? norc_16 ti že maš izpit za čez mejo it pa to?

Objavljeno
kdo vse gre? vidva pa še kdo? kak pa greta dol? z motorji? norc_16 ti že maš izpit za čez mejo it pa to?

zaenkrat mi2.....pa marko55 bo doli je reko.....izpit ma,samo nima se vpisaniga,caka da nardi izpit za avto....

Objavljeno

ma kdo internetno stran od tote trgovine (Motor-base). Saj menda mi jo je vRider ze dal 1x, sam je nisem shrano :D

Objavljeno
ma kdo internetno stran od tote trgovine (Motor-base). Saj menda mi jo je vRider ze dal 1x, sam je nisem shrano :D

http://www.motorbase.com to je ena mogoce je se kera druga jest za to vem

Objavljeno

fantje eno uprasanje! amak resno- kako bi lahko dve cevki (taki k je iz tanka v fergazer) ZDRUZU V ENO

a mas kksne take razdelilce? kje se to lahko nrdi? kksna home made vrjanta? dejte prosm use napisat kar vam pade na pamet ker to fuul rabm! mogoce tut ce se da ze kupt tko 2v1...

hvala vam :worship:

Flame

Objavljeno
fantje eno uprasanje! amak resno- kako bi lahko dve cevki (taki k je iz tanka v fergazer) ZDRUZU V ENO

a mas kksne take razdelilce? kje se to lahko nrdi? kksna home made vrjanta? dejte prosm use napisat kar vam pade na pamet ker to fuul rabm! mogoce tut ce se da ze kupt tko 2v1...

Flame

Iz te moke ne bo kruha.

Objavljeno

Flame

kaj tocno bi ti mel....to ko so dve lukne da bi blo na videz isto,...vendar samo ena lukna????

to lahko nardis tak da tisto pregrado med luknama z nozem ven zrezes.....samo veselo na delo,ker je ta guma trda ko kurba....

Objavljeno

Fantje jaz se dostkrat spomnim na cagivo pa pogrešam 2T... najbolj od vsega pogrešam zvok :huh: Pa nekak čist drugi občutki so to bli ko sem stopo k motorju... res za mene ni drugi motor kot italijan... zdaj bo pač par let japonec, ker ni 600 kubičnih italijanov, potem pa bo treba nekaj za dušo nabavit :)

Objavljeno
Fantje jaz se dostkrat spomnim na cagivo pa pogrešam 2T... najbolj od vsega pogrešam zvok :huh: Pa nekak čist drugi občutki so to bli ko sem stopo k motorju... res za mene ni drugi motor kot italijan... zdaj bo pač par let japonec, ker ni 600 kubičnih italijanov, potem pa bo treba nekaj za dušo nabavit :)

:lol1: :lol1: a ti nisi zadovoln iz cbr-ko :kva2: kko lohk zdej k maš doma tak stroj pogrešaš cagivino sranje :slap:

Objavljeno
:lol1: :lol1: a ti nisi zadovoln iz cbr-ko :kva2: kko lohk zdej k maš doma tak stroj pogrešaš cagivino sranje :slap:

nisem tega rekel :trance_33_sleep: sem zelo zadovoljen, tudi boljša je v vseh pogledih, ampak cagiva pa ima tako dušo od motorja :D tega pa japonci ne znajo nardit pa čeprav 20 ur čepijo na delovnih mestih pa ustvarjajo pa izumljajo z veliko vnemo...

Objavljeno
nisem tega rekel :trance_33_sleep: sem zelo zadovoljen, tudi boljša je v vseh pogledih, ampak cagiva pa ima tako dušo od motorja :D tega pa japonci ne znajo nardit pa čeprav 20 ur čepijo na delovnih mestih pa ustvarjajo pa izumljajo z veliko vnemo...

Cagiva pa duša...lohk skos sam molš zanjo d ne boš kje ustov iz njo :whistle:

Objavljeno

@Brodar s to tvojo izjavo oz 2mi si me pa razocaral....ne mors italjana z japoncem primerjat....NIKOL pa tud nikol se ne bo mogo.....ker res da italjani majo imena dolocena,.....vendar pravo duso ma japonc,.....kdaj bojo italjani naredli avto kot je ITR,ki se zna zvrtet tudi do 13k rpm,pa je avto!!!!!!!!!!!!!

mislim cist si mim sfalil....res pa je da bi mel ducatija 1098....vendar samo zarad imena,pa zarad tega ker je ta celo lep....drug ducati pa ni noben lep.....

Objavljeno
Cagiva pa duša...lohk skos sam molš zanjo d ne boš kje ustov iz njo :whistle:

saj sem ostal... pa ne samo enkrat... enkrat je zajlo ftrgalo, sem se peljal iz šentilja do mb brez sklopke... enkrat mi je odtrgalo vijake ki držijo zadnji zobnik s ketno da mi je ketna dol padla pa zobnik plajtral levo desno... sem jo porival v polni opremi (kombinezon, rokavice, čelada, škornji) po največji vročini (okoli 30 stopinj) mimo polnih lokalov, ko so vsi veni sedeli pa pili pijačke okoli 3/4 ure :glare: itd itd

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!