Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
@Brodar s to tvojo izjavo oz 2mi si me pa razocaral....ne mors italjana z japoncem primerjat....NIKOL pa tud nikol se ne bo mogo.....ker res da italjani majo imena dolocena,.....vendar pravo duso ma japonc,.....kdaj bojo italjani naredli avto kot je ITR,ki se zna zvrtet tudi do 13k rpm,pa je avto!!!!!!!!!!!!!

mislim cist si mim sfalil....res pa je da bi mel ducatija 1098....vendar samo zarad imena,pa zarad tega ker je ta celo lep....drug ducati pa ni noben lep.....

meni so skoraj vsi ducatiji lepi to je prvo :) drugo... res je da japonci bolj delajo pa so malenkost bolj kvalitetni, vsaj glede crkovanja :) ampak italijani so pa nekaj posebnega... design, lepota, ime, prestiž :) če ti nič ne pomenijo, jih ne vidiš v drugi luči, ne gledaš na njih čisto drugače, je bvz in je boljše da voziš japonce :) če pa vidiš italijane kot popolnoma drugačne motorje in oh in sploh (tako kot jaz) pa hočeš samo italijana :D

pa še raje imam bobnenje ducatijevega v-twina kot japonsko tuljenje v visoke obrate :)

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

pa ne me narobe razumet, moja cbrka mi je bomba in meni daleč najboljša 600tka ampak so to čisto druga čustva ko vidim kje ducatija :D

Objavljeno

To kaj ma dušo pa kaj ne to se ve, japanc pač tle ne pride notri.

Ampak Cagiva ni tipičen italjan, tle je bol problem kdaj bo dušo spustila :D

In tud jst se spomnem občutka ko sem prišel z vožnje in sem odsedlal cagivo, mislil sem si.. Fak kera jetra jst vozem

Objavljeno
To kaj ma dušo pa kaj ne to se ve, japanc pač tle ne pride notri.

Ampak Cagiva ni tipičen italjan, tle je bol problem kdaj bo dušo spustila :D

In tud jst se spomnem občutka ko sem prišel z vožnje in sem odsedlal cagivo, mislil sem si.. Fak kera jetra jst vozem

smehi :D

tale dolenc čist nastrojen prot cagivi :D

Objavljeno

Da me ne bo kdo narobe razumel, če bi še enkrat kupil 125ko bi siguren cagivo mito (ampak na srečo mi je ne bo treba)

Kar se pa pokvarljivosti tiče, se pa mito že sam iz sebe norčuje :D

Objavljeno
saj sem ostal... pa ne samo enkrat... enkrat je zajlo ftrgalo, sem se peljal iz šentilja do mb brez sklopke... enkrat mi je odtrgalo vijake ki držijo zadnji zobnik s ketno da mi je ketna dol padla pa zobnik plajtral levo desno... sem jo porival v polni opremi (kombinezon, rokavice, čelada, škornji) po največji vročini (okoli 30 stopinj) mimo polnih lokalov, ko so vsi veni sedeli pa pili pijačke okoli 3/4 ure :glare: itd itd

In povsem tem si še zmer za italjane :unsure: pa justaboy ma prov, edin 1098 je lep ducati drugi so usi bol tko tko...no sej usak ma svoj okus :closedeyes:

Objavljeno

A zj je iz RS vs Mito pršlo na Japonc vs. Italjan :)

Objavljeno

se vam pa da kregat al japonca al italjana :D sj vseeno če eno al drugo :) sam da ni korejc al pa kitajc :D

grem še na mal cvička :D :naughty:

Objavljeno
meni so skoraj vsi ducatiji lepi to je prvo :) drugo... res je da japonci bolj delajo pa so malenkost bolj kvalitetni, vsaj glede crkovanja :) ampak italijani so pa nekaj posebnega... design, lepota, ime, prestiž :) če ti nič ne pomenijo, jih ne vidiš v drugi luči, ne gledaš na njih čisto drugače, je bvz in je boljše da voziš japonce :) če pa vidiš italijane kot popolnoma drugačne motorje in oh in sploh (tako kot jaz) pa hočeš samo italijana :D

pa še raje imam bobnenje ducatijevega v-twina kot japonsko tuljenje v visoke obrate :)

To imaš prav. V supermotu lahko japoncem zelo zaupaš (menjaš olje in tankaš bencin to je to). In grejo lepo in vse sam v performance (okvir,moč,...)ne moreš primerjat z italianom kater je dosti dosti boljši. Z italianom si lahko prvi z japoncom pa ne moreš (glej svetovno prvenstvo supermoto, do 5. mesta ni japoncev). Sam pa italian je še vedno italian(se rad kvari) :whistle: :whistle: :worship:

Objavljeno

ej koci a furaš ti kros ? :D

Objavljeno
ej koci a furaš ti kros ? :D

točno sem vedu d mi bo nekdo s tako vn pršu :lol1:

mal stran od ceste sem zapelu ja, drgač pa na nobeni sliki ni motor od asfalta dlje kot 50m

Objavljeno (popravljeno)
@Brodar s to tvojo izjavo oz 2mi si me pa razocaral....ne mors italjana z japoncem primerjat....NIKOL pa tud nikol se ne bo mogo.....ker res da italjani majo imena dolocena,.....vendar pravo duso ma japonc,.....kdaj bojo italjani naredli avto kot je ITR,ki se zna zvrtet tudi do 13k rpm,pa je avto!!!!!!!!!!!!!

mislim cist si mim sfalil....res pa je da bi mel ducatija 1098....vendar samo zarad imena,pa zarad tega ker je ta celo lep....drug ducati pa ni noben lep.....

Japonci da imajo dušo??? Sorry ampak po mojem mnenju imajo Evropski motocikli precej več zgodovine kot pa japonski... Japonci so evropejce kopirali, ko pa so si nabrali znanje so pa začel sami čarat... Sej nimam nč čez japonce...svaka jim čast, delajo hude stroje, ampak jst imam rajši en evropejski motocikel (Ducati :naughty: ) kot pa japonskega... Res da evropejski niso tok naviti, se bolj kvarijo, ampak je že občutek drugačen... Evropski motorji pač niso tko natančni kot japonski, ampak je zakon občutek, ko ti sklopka mal zaškrta, motor mal "cukne".... vsaj veš da imaš stroj med nogami :naughty:

Ok, zdej pa res dost o tej temi... ker je blo že preveč govora... pač... vsak ima svoj okus, in mislm da je prov da je tko... kako bi zgledal če bi mel vsi Honde CBR al pa Ducatije.... dolgčas, že Fazerjev je preveč :P :OK:

Drug ducati da ni lep? Zate ne... men je pa Monster lep ko svinja :devil: ... tak Rebel Bike je.

AJa... stran od Bike-basea: http://www.bikebase.at/

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno
nekaj današnjih slikc :photo:

hah :D offroad ^^

drgač pa lepe slikce, lepega motorja :whistle: :worship:

Objavljeno

@k0ci ce se bos tak vozo bos mogo motor menjat :P drugac pa dobre slikce

glede italjana vs japonca....vsak ma svoje mnenje....jaz vglavnem italjana nocem met....razn tak ko sem reko 1098 to bi se mel.....ce gledam avto pa motor,ce bi mel dnar da bi ga lahko vstran meto tak ko eni....bi definitivno japonca vzel,ceprav bi si lahko prvosco 1098 pa kakiga ferrarija....

Objavljeno (popravljeno)

double post

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

kai ve kdo mogoče kolko ma mitofreak prevoženih an njegovi r6ki?

Objavljeno (popravljeno)

poisci v tej temi ko je objavo nakup motorja....mislim da je napisal....

http://www.bikebase.at/onlineshop_artikeldetails_26.html

waa kje je to? za 580 € dainese :)

kak se pa kaj isce po tej strani....jaz nisem nic najdo kategorij....res pa da ne znam nemsko :P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

ene 20k why ?

Objavljeno
ene 20k why ?

gleda r6ko z 49k pa ga zanima....kak je z motorjem....vsaj po mojem,pa kolko sem prebral v temi o r6

Objavljeno

aja ja sj sm zdele prebrau ja...

drgac je pa ena taka k moja na avtonetu pocen pa z mocno manj kilometri

Objavljeno (popravljeno)
aja ja sj sm zdele prebrau ja...

drgac je pa ena taka k moja na avtonetu pocen pa z mocno manj kilometri

splacalo bi se uno kupit ko je 1. lastnik,....ce je to res?pa se cene nima ekstra zasoljene

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
splacalo bi se uno kupit ko je 1. lastnik,....ce je to res?pa se cene nima ekstra zasoljene

sem ga že kontaktiro :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!