Čamac Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 A ne bo novega Z-ja? ni zneslo al hočeš cestaka? no saj R6 si že prej gledal pa bil navdušen :D ampak kolko se spomnim si 2003 + gledal
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 sem ga že kontaktiro :evilgrin: pa je 1.lastnik?
frk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 pa je 1.lastnik? ja je prvi lastnik ja.. @brodar: veš kak je, sai bi vzel Zja, samo pol bi mogla mati kredit vzet, če pa vzamem malo starejši motor pa mam dovolj svojega dnara, konec koncev pa je taka R6 tak dovolj za prvi motor, ker ne verjamem da nebom niti 1x pado z njim ;)
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ja je prvi lastnik ja.. @brodar: veš kak je, sai bi vzel Zja, samo pol bi mogla mati kredit vzet, če pa vzamem malo starejši motor pa mam dovolj svojega dnara, konec koncev pa je taka R6 tak dovolj za prvi motor, ker ne verjamem da nebom niti 1x pado z njim ;) na to sploh studirat ne smes....vec studiras prej oz vecja moznost je da se res zgodi....
Čamac Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 na to sploh studirat ne smes....vec studiras prej oz vecja moznost je da se res zgodi.... :yes:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Huso je pr bajti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: matr, tole resno nikamr ne gre... ga bo treba mal v roke uzet :headbang: zdej pa na ride :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Huso je pr bajti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: matr, tole resno nikamr ne gre... ga bo treba mal v roke uzet :headbang: zdej pa na ride :whistle: :whistle: kongređilejšn.. to boš dou za kšn krog.. d vidm :) mah kurac, grem še js na ride ;)
Čamac Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) daj gor fotke... kaj to si ga na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) kupo? ti pa nisi bil dolgo brez motorja :D čestitke pa varno vožnjo Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil Brodar
_LuX_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Huso je pr bajti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: matr, tole resno nikamr ne gre... ga bo treba mal v roke uzet :headbang: zdej pa na ride :whistle: :whistle: Čestitke pa varno vožnjo :yea1:
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Huso je pr bajti :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: matr, tole resno nikamr ne gre... ga bo treba mal v roke uzet :headbang: zdej pa na ride :whistle: :whistle: cestitam....drugac ka pa bos naredo da bo bol so....mu dal raketn pogon gor al pedale :D.....brez zamere.....vsaj crkoval ti ne bo tak....jaz bi tud mogo 4t vzet ko sem prvo rsko prodal....mogoc vsaj zdaj neb bil 2 mesca pa pol brez motorja :angry: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil justaboy
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 fingec čestitam za nakup :D pa varno & lepo vožnjo :D :winkiss: daj fotke gor hitro :D
Čamac Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 mogoc vsaj zdaj neb bil 2 mesca pa pol brez motorja :angry: saj maš 600 :slap:
Noiser69 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Fingi ... vlk varnih pa srečnih km :D :OK: Welkom tu 4T klub :D
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 saj maš 600 :slap: ja pa cel kup policajev v okolici 20km :headbang: sej sem naredo dobrih 700km....samo ce bi mel izpit oz rsko zrihtano bi jih naredo 7000 al pa se kaj vec....
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ce kdo rabi nov telefon me lahko preko PM kontaktira....namrec podalsal bom narocnino,telefona pa ne rabim novega....pa lahko nekomu naredim uslugo...
GrCaR Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 cestitam....drugac ka pa bos naredo da bo bol so....mu dal raketn pogon gor al pedale :D.....brez zamere.....vsaj crkoval ti ne bo tak....jaz bi tud mogo 4t vzet ko sem prvo rsko prodal....mogoc vsaj zdaj neb bil 2 mesca pa pol brez motorja :angry: plavutke bo obul, pa z nogam mahov, da bo šlo hitrej :winkiss: joke :whistle: Fingi, varno vožno ti želim ;)
KRIK Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24172 no tako je to.... :( Če je kdo zainteresiran, oz če ma slučajno čas in pol tank bi bilo res lepo, če bi se oglasil v naših krajih. Želja njenih domačih predvsem pa tudi nje je, da jo na zadnji poti pospremimo v čim večjem številu! Bi bilo lepo, da se tud Sršeni mal pridružimo. tako da... (kot je rečeno je zbor v petek 17.8.07 ob 14:15 pred Debelim barom v Cerknici. Za kej več info lahko uprašate oz pokličete - številka v profilu) lp, KRIK Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil KRIK
Fric Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 če bi imeu motor pi pršu... počivej u miru :cry:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ce kdo rabi nov telefon me lahko preko PM kontaktira....namrec podalsal bom narocnino,telefona pa ne rabim novega....pa lahko nekomu naredim uslugo... škoda da nisi za to povedal kakega pol meseca prej :D
reesko Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 isto pr men loh dobite nov telefon :P
Fric Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 isto pr men loh dobite nov telefon :P risko a ti prodajaš tiste brez polnivca pa računa???
reesko Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 risko a ti prodajaš tiste brez polnivca pa računa??? hehehe tiste pa stroj čez... pr men je isto k pr đastiju...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Hehe, slikce pridejo jutr...dons nism meu časa smo se sam ukol vozil... (Besnica, Ride...) Drgač pa... ne vem, a ta motor nikamr ne gre, al so vse 4t tok počasne, al ga jebe teža al aerodinamika...sam... čez 90 po ravnini ga komi spravš :headbang: :headbang: Prvo kar bom naredu je pogledov kašna je kej mešanca bencin/zrak, ker pr 650 husotih vem da je zlo revna zaradi teh EURO standardov pa ni to lih fajn, v mislih sem meu pa tud menjavo filtrov za zrk(7€/kos iz louisa) pa k bom meu čs gre iz auspuha ena cevka vn :headbang: . Če bo pa pozim kej časa ustal, pa če bom najdu kšnga k krivi cevi, bom pa še nove cevi izpušne naredu, ker, pr zadnmu cilindru je čiiist ozka :closedeyes: krneki :headbang: Drgač sm pa supr zadovoln z motorčkam, samo, jebe ga moč :headbang: :headbang: Aja, pa hvala za čestitke&želje :beer2: :yea1:
JeRn3j Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Hehe, slikce pridejo jutr...dons nism meu časa smo se sam ukol vozil... (Besnica, Ride...) Drgač pa... ne vem, a ta motor nikamr ne gre, al so vse 4t tok počasne, al ga jebe teža al aerodinamika...sam... čez 90 po ravnini ga komi spravš :headbang: :headbang: Prvo kar bom naredu je pogledov kašna je kej mešanca bencin/zrak, ker pr 650 husotih vem da je zlo revna zaradi teh EURO standardov pa ni to lih fajn, v mislih sem meu pa tud menjavo filtrov za zrk(7€/kos iz louisa) pa k bom meu čs gre iz auspuha ena cevka vn :headbang: . Če bo pa pozim kej časa ustal, pa če bom najdu kšnga k krivi cevi, bom pa še nove cevi izpušne naredu, ker, pr zadnmu cilindru je čiiist ozka :closedeyes: krneki :headbang: Drgač sm pa supr zadovoln z motorčkam, samo, jebe ga moč :headbang: :headbang: Aja, pa hvala za čestitke&želje :beer2: :yea1: ti sam u graben porin pa bo :P
reesko Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ker smeh je tale fingi...kup si 4T pol pa joka da nikamor ne gre..je bolše 2T a :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se