_Fingi_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ker smeh je tale fingi...kup si 4T pol pa joka da nikamor ne gre..je bolše 2T a :D Boljše je že 2t... samo sm reku, nikoli več... Še vseno sem pa raj na 4t, k pa da sm brez pa nabijam po MOTOforumu :winkiss: :rolleyes:
reesko Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Boljše je že 2t... samo sm reku, nikoli več...Še vseno sem pa raj na 4t, k pa da sm brez pa nabijam po MOTOforumu :winkiss: :rolleyes: hehe...nekdo te je res v kot stisnu..a se ogroženga počutš ? jst mam tok keša da si kupm ninjo TAKOJ ZDELE...ampak si jo ne bom vsi vemo zakaj...no loh da jo bom sam najbrž ne..nima veze če maš probleme pa bi se rd pogovoru maš mojo cifro pa se bova pogovorila ;) ne mi pa govort tko k da bi ti jst kej hotu a je jasno? ;) pa še tok...ne boš TI MEN govoru da nabijam...poglejte se v temi od zbilj..pa sej prou da tm pišete ker je to temu namenjen...ampak če pogledamo zadnje objave moje al pa tvoje..bomo ugotovil da ti nisi čist nč pametnga napisu v zadnjih 100tih objavah...ampak mene to NE MOTI...tebe pa motjo moje objave ki resnično niso žaljive ;) ohlad se mal pa ne deli neumnosti ;)
Aless Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 škoda da nisi za to povedal kakega pol meseca prej :D skoda ja....ker tud pred pol mesca bi si ze lahko jaz narocnino podalsal....
JeRn3j Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 jst mam tok keša da si kupm ninjo TAKOJ ZDELE...ampak si jo ne bom vsi vemo zakaj...no loh da jo bom sam najbrž ne..nima vezeče maš probleme pa bi se rd pogovoru maš mojo cifro pa se bova pogovorila ;) ne mi pa govort tko k da bi ti jst kej hotu a je jasno? ;) pa še tok...ne boš TI MEN govoru da nabijam...poglejte se v temi od zbilj..pa sej prou da tm pišete ker je to temu namenjen...ampak če pogledamo zadnje objave moje al pa tvoje..bomo ugotovil da ti nisi čist nč pametnga napisu v zadnjih 100tih objavah...ampak mene to NE MOTI...tebe pa motjo moje objave ki resnično niso žaljive ;) ohlad se mal pa ne deli neumnosti ;) ja ninje so tud po 2000€ :whistle: tko da to nobenmu nč ne pove če si ti lohka ninjo kupš TAKOJ ZDELE... tako si tud jst lohk ko rs ko prodam pa še ostal mi bo :winkiss:
Aless Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne si zelet aprilie dat pod garancijo popravt :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: cist cele pocitnice so ze sfukane zarad tega pa se celi plan za vikend se podre,ker ne bo dans fertik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: aja pa kupujem pištolo da postrelim italjane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JeRn3j Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne si zelet aprilie dat pod garancijo popravt :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: cist cele pocitnice so ze sfukane zarad tega pa se celi plan za vikend se podre,ker ne bo dans fertik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: aja pa kupujem pištolo da postrelim italjane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ti tud nimaš sreče z apriliam.... burn motherfucker burn.... :evilgrin: zakur jo pa posnem... nism še vidu rs ke 2006 letniik goret :evilgrin:
Fric Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne si zelet aprilie dat pod garancijo popravt :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: cist cele pocitnice so ze sfukane zarad tega pa se celi plan za vikend se podre,ker ne bo dans fertik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: aja pa kupujem pištolo da postrelim italjane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no jst bi usen zdej rajš meu mojo aprilio kot pa sam upanje da bo pršu mito (je bla usen bol uportabna aprilia hehe).....drgač pa pištolo za kalabriže (taljane) ti pa tkoj zrihtam ti se kr prns ustav ti bomo še tank zrihtal hehe (pol bo spet trst naš no sej kokr da zdej ni hehe)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ne si zelet aprilie dat pod garancijo popravt :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: cist cele pocitnice so ze sfukane zarad tega pa se celi plan za vikend se podre,ker ne bo dans fertik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: aja pa kupujem pištolo da postrelim italjane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahahah, to jaaa kill the fucikng makaroni"s :D @fingi: ne morn druga rečt ko moje sožalje, da si šel iz dežja pod kap...no edino kar lahko rečem je srečna vožnja, pa da ti bom manj crkovalo ko prej cagiva :D
DIESEL Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ej nejko nikjer nism zasledil pa te bom vprašu zle: ka si ti slučaino kupu ninjo v celju:? ko poznam enga ko je mel čist takko ko ti pa si je pred kratkim drug motor kupu :? reesko dej mi pošl po pm št. od tistga ko dela sprednje šipce za motorje. mi je brzi reku da poznaš enga ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ej nejko nikjer nism zasledil pa te bom vprašu zle: ka si ti slučaino kupu ninjo v celju:? ko poznam enga ko je mel čist takko ko ti pa si je pred kratkim drug motor kupu :?reesko dej mi pošl po pm št. od tistga ko dela sprednje šipce za motorje. mi je brzi reku da poznaš enga ;) nope, kupil sem jo v rogaški slatini :D
Aless Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 no jst bi usen zdej rajš meu mojo aprilio kot pa sam upanje da bo pršu mito (je bla usen bol uportabna aprilia hehe).....drgač pa pištolo za kalabriže (taljane) ti pa tkoj zrihtam ti se kr prns ustav ti bomo še tank zrihtal hehe (pol bo spet trst naš no sej kokr da zdej ni hehe) ti bos mitota kupo?
reesko Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ja ninje so tud po 2000€ :whistle: tko da to nobenmu nč ne pove če si ti lohka ninjo kupš TAKOJ ZDELE... tako si tud jst lohk ko rs ko prodam pa še ostal mi bo :winkiss: uglavnm mam za ninjo 06 letnik :) pa sploh nima veze tud če mam za ducatija..sam nej se ne vmešava vame ker se jst tud vanga nism ;) reesko dej mi pošl po pm št. od tistga ko dela sprednje šipce za motorje. mi je brzi reku da poznaš enga ;) ej cifre nimam..je pa to en iz vasi kle pr ns..
Gixxer Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 reesko kaj si te nekaj negativno nastrojen do vseh :D samo pizdis se nekaj hehe :D pikc umir se mau :D :winkiss:
Fric Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 ti bos mitota kupo? ja še sam nevem kaj nej nardim zdej čakam jezota da mi sploh pove če bo kej (neki smo se menla zdej pa a ne dobim več) pa gledam od matexa pa tvojo tko da še sam nevem (rajš bi meu mitota sam more bit 98 letnik hehe)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 uglavnm mam za ninjo 06 letnik :) pa sploh nima veze tud če mam za ducatija..sam nej se ne vmešava vame ker se jst tud vanga nism ;) ej cifre nimam..je pa to en iz vasi kle pr ns.. waaw, svaka ti čast res, jaz pa nimam za burek, pa kaj...nevem zakaj nonstop tolko povdarjaš te finance :headbang:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Hehe, slikce pridejo jutr...dons nism meu časa smo se sam ukol vozil... (Besnica, Ride...) Drgač pa... ne vem, a ta motor nikamr ne gre, al so vse 4t tok počasne, al ga jebe teža al aerodinamika...sam... čez 90 po ravnini ga komi spravš :headbang: :headbang: Prvo kar bom naredu je pogledov kašna je kej mešanca bencin/zrak, ker pr 650 husotih vem da je zlo revna zaradi teh EURO standardov pa ni to lih fajn, v mislih sem meu pa tud menjavo filtrov za zrk(7€/kos iz louisa) pa k bom meu čs gre iz auspuha ena cevka vn :headbang: . Če bo pa pozim kej časa ustal, pa če bom najdu kšnga k krivi cevi, bom pa še nove cevi izpušne naredu, ker, pr zadnmu cilindru je čiiist ozka :closedeyes: krneki :headbang: Drgač sm pa supr zadovoln z motorčkam, samo, jebe ga moč :headbang: :headbang: Aja, pa hvala za čestitke&želje :beer2: :yea1: glede avspuha si preber temo o husotu 125, se da za male pare dobit nov lonc, je dau edn delat...tako ti lahko original ostane. cevi pa pr nas krivijo pr kovinarju, zdej ne vem, če mate vi kj podobnga v vašem koncu (kovinotehna?)
Gixxer Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Kaj bi sal kdo tu iz MBja nasledni tedn kaj v louisa pa bike-base? Da bi sli malo pogleat vso opremo pa to...
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Kaj bi sal kdo tu iz MBja nasledni tedn kaj v louisa pa bike-base? Da bi sli malo pogleat vso opremo pa to... jaz bom šou konec jeseni ko se začnejo razprodaje, zdaj nima smisla hodit, pa še brez ficka sem
Čamac Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 waaw, svaka ti čast res, jaz pa nimam za burek, pa kaj...nevem zakaj nonstop tolko povdarjaš te finance :headbang: jaz pa nimam za ketn šprej pa bencin pa se od nedelje še sploh nič nisem vozil :trance_33_sleep: no saj do vikenda bo dnar pa ena udarna fura v soboto če bo lepo vreme :P Je kdo za pot MB - Slov. Bistrica - Slov. Konjice - Vitanje - Mislinja - Slovenj Gradec - Dravograd - MB ?
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) jaz pa nimam za ketn šprej pa bencin pa se od nedelje še sploh nič nisem vozil :trance_33_sleep: no saj do vikenda bo dnar pa ena udarna fura v soboto če bo lepo vreme :P Je kdo za pot MB - Slov. Bistrica - Slov. Konjice - Vitanje - Mislinja - Slovenj Gradec - Dravograd - MB ? daj eno krajšo stari gremo, tota je preduga malo, to mi celi kesl gre Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil _Nejko_
_Fingi_ Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 glede avspuha si preber temo o husotu 125, se da za male pare dobit nov lonc, je dau edn delat...tako ti lahko original ostane. cevi pa pr nas krivijo pr kovinarju, zdej ne vem, če mate vi kj podobnga v vašem koncu (kovinotehna?) Hm, ma ja, bom mal pogledov še tisto temo... drgač pa, se mi zdi da itaq v loncu ni tok zabasan, sm se zdele ceu popoldne vozu brez okol pa se ne čuti neke razlike v moči :closedeyes: tko da je moje edino upanje še menjava cevi :headbang: :rolleyes: Drgač pa res hudo poka k gas navijaš pa ogn vn seka :yea1:(brez lonca an)
C4V4L13R Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 probej še tisto foro s klučem...sicer ni dobro to delat, ampak...probat pa tud ni greh :rolleyes: aja, drgač pa je en kolega na ybr-ki odžagu na konc avspuh pa so notr tri cevi :blink: kar nekak nametane, brez sistema oz. po nobeni logiki...v cevi ni pa nič noter :unsure:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) daj eno krajšo stari gremo, tota je preduga malo, to mi celi kesl gre bed ja da si prvo motor kupiš pol pa za benz nimaš :D :D :D :winkiss: jaz pa nimam za ketn šprej pa bencin pa se od nedelje še sploh nič nisem vozil :trance_33_sleep: no saj do vikenda bo dnar pa ena udarna fura v soboto če bo lepo vreme :P Je kdo za pot MB - Slov. Bistrica - Slov. Konjice - Vitanje - Mislinja - Slovenj Gradec - Dravograd - MB ? še en ko je motor kupo pa je zaj brez dnara za benz :D :D :winkiss: Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil D_u_H_e_C
Čamac Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 (popravljeno) kjer je volja tam je pot ;) do zdaj sem še vedno nakrampal za benz, servisiranje, opremo in vse ostalo :) pa tut v nadaljno najbrž bom :D saj se niti nimam časa vozit drugače kot ob vikendih ker cele dneve delam :) Popravljeno Avgust 16, 2007. Popravil Brodar
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 kjer je volja tam je pot ;) do zdaj sem še vedno nakrampal za benz, servisiranje, opremo in vse ostalo :) pa tut v nadaljno najbrž bom :D saj se niti nimam časa vozit drugače kot ob vikendih ker cele dneve delam :) pizda zakaj si popravo objavo :D sm se tak nasmejal ko je bla dalša verzija :D sj drgač sm se sam malo pohecal :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se