Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
bed ja da si prvo motor kupiš pol pa za benz nimaš :D :D :D :winkiss:

še en ko je motor kupo pa je zaj brez dnara za benz :D :D :winkiss:

ja, eni mamo vsaj motor, pa magari nič druga, eni pa mate na pol delujočo ropotuljico :D

Objavljeno (popravljeno)

eh saj je fajn motor... edino kaj je da se dere ko prasica gre pa tak da bi mislo da je 4T 125 :) pa ročka za gas se okoli vrti :) pa ketna je predolga pa ne gre tak kot bi mogo :) pa ležaji so hin :) pa dalje kot od četrte prestave se več ne vrti v obrate :) drugač pa ZAKON motorčič :P ej duhec v soboto si zraven na furi? si poštimal motor?

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno
eh saj je fajn motor... edino kaj je da se dere ko prasica gre pa tak da bi mislo da je 4T 125 :) pa ročka za gas se okoli vrti :) pa ketna je predolga pa ne gre tak kot bi mogo :) pa ležaji so hin :) pa dalje kot od četrte prestave se več ne vrti v obrate :) drugač pa ZAKON motorčič :P ej duhec v soboto si zraven na furi? si poštimal motor?

ja pa avspuh je taki, kot da bi ono piksno od osvežilca za zrak na dežju pusto en čas, da bi zarjavela, pol pa odrezal, pa gor na motor fukno...hehehe, mater sma nesramna, samo sma mu mogla vrnit za tisti sarkazem malo prej :D

Objavljeno (popravljeno)

zdaj pa grem spat ker ob 6 začnem delat pa se 5.10 vstajam :) nočko

ja normalno saj je dobo svoje zaj nazaj, ne more se norčevat iz financ za bencin :D enim pač motorji pijejo, samo vsaj vem zakaj pijejo... enim pa pijejo pa glede na performanse bi reko da nekje teče od spodaj :P

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

ma meni se nea dere glih fest :D ročka je ql če si pozabo :D ketna je tut nova če si pozabo :D ma zvrti se nikjer nea ql :D

nism še poštimal :/ servis ma kolektivni dopust tak da bo še treba počakat par dni... grem zravn če me do odzadaj vzame zravn :D

ja pa avspuh je taki, kot da bi ono piksno od osvežilca za zrak na dežju pusto en čas, da bi zarjavela, pol pa odrezal, pa gor na motor fukno...hehehe, mater sma nesramna, samo sma mu mogla vrnit za tisti sarkazem malo prej :D

sj nism js kriv da gianelli dela take auspuhe :D

ko ti bom akrapota vkrado :D

Objavljeno
ma meni se nea dere glih fest :D ročka je ql če si pozabo :D ketna je tut nova če si pozabo :D ma zvrti se nikjer nea ql :D

nism še poštimal :/ servis ma kolektivni dopust tak da bo še treba počakat par dni... grem zravn če me do odzadaj vzame zravn :D

sj nism js kriv da gianelli dela take auspuhe :D

ko ti bom akrapota vkrado :D

mah, itak še mam orginalnega doma tak da ni slie, jaz pa bom tebi krave, da si bom lahko opremo kupo... :D

Objavljeno
mah, itak še mam orginalnega doma tak da ni slie, jaz pa bom tebi krave, da si bom lahko opremo kupo... :D

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

muuuuuuuuuuuuuuuuuuu muuuuuuuuuuuu :D

Objavljeno
muuuuuuuuuuuuuuuuuuu muuuuuuuuuuuu :D

se ti bo akrapo tak dret začel ko ti om lukno gor nareo :D :winkiss:

Objavljeno
waaw, svaka ti čast res, jaz pa nimam za burek, pa kaj...nevem zakaj nonstop tolko povdarjaš te finance :headbang:

nevem kva ti ni jasn a si slep al kaj?

poglej kaj je đeri reku...da mam sam za ninjo letnik 80 ;) in sm mu zato povedu da mam loh tud več...samo zato je blo to..drgač pa itak vem da sm brez keša in se sploh ne hvalm s stavrjo k je nimam ;)

no nimam...sm zadovoln s tem kar mam ;) in NE poudarjam financ ;) najdi objave k sm poudarju FINANCE :winkiss: :winkiss:

pa pohladi se malo

Objavljeno

He is connected

Objavljeno
He is connected

ti jebačina pa vsaj pozdrav če ti dvignem roko :P

sm te dons vidu v btcju si se neki furu :D zakaj maš staro čelado?

Objavljeno
ti jebačina pa vsaj pozdrav če ti dvignem roko :P

sm te dons vidu v btcju si se neki furu :D zakaj maš staro čelado?

Kot ghostrider.

Objavljeno
Kot ghostrider.

P.

Objavljeno
P.

Ne razumem...

Objavljeno
Ne razumem...

sej zato pa P

Objavljeno
sej zato pa P

No razloži, da bom bolj pameten hodil po svetu.

Objavljeno

baa, a bo še kdo naredu kak "open for all" piknik pred šolo!?

Objavljeno

Evo fantje čez pol ure odhajam proti Brnu :kva2: :kva2: bom probu u nedelo mal po progi letat d me boste po tv vidl :lol1:

Objavljeno
jaz pa nimam za ketn šprej pa bencin pa se od nedelje še sploh nič nisem vozil :trance_33_sleep: no saj do vikenda bo dnar pa ena udarna fura v soboto če bo lepo vreme :P

Je kdo za pot MB - Slov. Bistrica - Slov. Konjice - Vitanje - Mislinja - Slovenj Gradec - Dravograd - Cerknica - Loška dolina - Iga vas ?

nevem kva ti ni jasn a si slep al kaj?

poglej kaj je đeri reku...da mam sam za ninjo letnik 80 ;) in sm mu zato povedu da mam loh tud več...samo zato je blo to..drgač pa itak vem da sm brez keša in se sploh ne hvalm s stavrjo k je nimam ;)

no nimam...sm zadovoln s tem kar mam ;) in NE poudarjam financ ;) najdi objave k sm poudarju FINANCE :winkiss: :winkiss:

pa pohladi se malo

Pejd spat! Kurba sam o kešu skoz govoriš...HECAM SE sj si fejst fant!

To je ko kak tank s prihodnosti al pa stolčena alfa 159...spred ma pa uno staro anteno :D

Objavljeno (popravljeno)

Khm...

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

pa to je že stara zadeva :D ... ene pol leta :whistle:

Objavljeno

ej g33ki :D a kdo ve za kšn tak program da ti komp prebere :D hehe.. da ti sam ugotovi kero plato maš itd. :D js sam to vem da je plata od MSI firme.. pa nč druzga :glare: in nevem keri driverji so tapravi :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!