mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 sreča me je zapustila.......... jst vs vesel učer dopoudne da bom dubu motor a glejga hudička sm se mogu pr teli udart in zdej mam nogo v gipsu....motor me pa že popravlen čaka na servisu :angry2: :angry: zdej pa spet vsaj 2 tedna čakat na prvo furo <_< zgleda ta let ne bo nč več s furanjem :cry: , razn če nabavm kramparce :hmm: aja a mogoče kdo ve če se da prestavlat če maš gips do kolena?...edin to mi je še upanje :P bedaaaaaaa :BUA:
Mte :) Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 uf mi... bed ti je :P no ja... sj bo... jest sm uceri zvedu da je kao za drug tedn use pouhn za pisat... bomo vidl u3 k grem uprasat kdaj mam... drgac me pa boli kurac ce me vi zlomte... sta mi tastare2 hujs ultimat postaula... ce ne nardim gre motor od bajte :blink: tko da mi lohk zaupate da bom naredu ;)
JMatic Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ... ce ne nardim gre motor od bajte :blink: ... ← no fajn. lih en frend isce letnik 2005 sej se hecam :> drzim pesti!
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No dobr to pa ni lihk dobr ultimat. K boš pol pod močnih pritiskom k lohk zarad enga bedna cppja izgubiš svojo ljubezen (motor). Tko da to ni pametno, k jst prvič nism naredu se je tadrugim fotr zravn mene usedu pa sva skupi reševala pa knjigo celo prdelela in sm naredu brez napake.
garfield Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No dobr to pa ni lihk dobr ultimat. K boš pol pod močnih pritiskom k lohk zarad enga bedna cppja izgubiš svojo ljubezen (motor). Tko da to ni pametno, k jst prvič nism naredu se je tadrugim fotr zravn mene usedu pa sva skupi reševala pa knjigo celo prdelela in sm naredu brez napake. ← Ne vem zakva tak komplicirate glede cpp-jev :wacko: Dobiš od inštruktorja pole :grim in če ne gre drugač napiflaš pa morš nardit.... Ne pa cajt za knjigam zabijat :slap:
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 dons sm prpelu motor končno domov :OK: zdej se mi pa sam še noga zacel pa je :D mam pa zdej skor pol motorja nouga .) :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 dons sm prpelu motor končno domov :OK: zdej se mi pa sam še noga zacel pa je :D mam pa zdej skor pol motorja nouga .) :OK: ← hmmmm kaj blo menjano oz kaj je crknlo :D kolk pa te je stalo kaj ?
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 menjan bat, cilinder, obročki, tesnila, ležaji, ketna, zobniki, ploščice, ...
DGUZELJ Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Ej kaj je blo pa narobe z motorjam da si vse to menjal? AJa pa sory če je že ket preh napisan!
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ribnu je...pa cilindr je poču malenkost pa je blo treba menat
_ales_ Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 hehe sj to se pride na vrsto... u sredo jih dobim 10... tanovih... pa se z neta jih neki poberem... zdej BOM naredu!!! MOOOOOOOOOOOOO :P ← upam da boš res :OK:
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Mi ker cilinder si pa dal zdj notr pa kok si dal zanga?
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 original za hondo.... komplet cilinder bat obročki mislm da to je blo 450€ je dubu nekje u italiji full pocen
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Mi a pa pol si zadovoln z tem mehanikom?
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ja ja je uredu k na originalnem servisu bi me pršl 300k+ pa še poštimal ne bi tko uredu
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No zdj sm pa vesel da sm še enmu lohk profija svetoval. Zgleda sicer bl tak zanikrn sam poštima pa hudooo!
_ales_ Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No zdj sm pa vesel da sm še enmu lohk profija svetoval. Zgleda sicer bl tak zanikrn sam poštima pa hudooo! ← ne da se mi brskat prosim dej še enkrat povej kerga si svetoval :whistle:
GrCaR Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ne da se mi brskat prosim dej še enkrat povej kerga si svetoval :whistle: ← unga k je tep rihtov aprilijo!
mi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 No zdj sm pa vesel da sm še enmu lohk profija svetoval. Zgleda sicer bl tak zanikrn sam poštima pa hudooo! ← ja zgleda res bl tko kt en pijanček sam se spozna, pa pocen je
Zigc Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Ja no sj vegl je car tko posvoje, če prov ne zna razložit kje je doma :D
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Pe še spi baje po dve uri na dan sam :D k ma tok dela
_ales_ Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 unga k je tep rihtov aprilijo! ← a ta iz kamnka jure?????
_ales_ Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Ja no sj vegl je car tko posvoje, če prov ne zna razložit kje je doma :D ← to mas pa prov, sam men je aprilijo uštimov da mu ni para, generalno mi je za 40k zrihtu, celo! JURE CAR!!! :yea2: :yea2: pa še dobr drat šponar je
RSmaniac Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Sm vidu kitaro zmer ja :D legenda je tok sm biu veseu takrat njega k mi je reku da bo 100k na avtotriglavu pa neki o 300k :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se