_LuX_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 ej g33ki :D a kdo ve za kšn tak program da ti komp prebere :D hehe.. da ti sam ugotovi kero plato maš itd. :D js sam to vem da je plata od MSI firme.. pa nč druzga :glare: in nevem keri driverji so tapravi :blush: em jest mam EVEREST ful dobr program, bos se preveč vedu od compa
Ven0m Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 em jest mam EVEREST ful dobr program, bos se preveč vedu od compa manj vem bl mi je ql :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 em jest mam EVEREST ful dobr program, bos se preveč vedu od compa tenkju :rolleyes:
vRider Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 (popravljeno) :naughty: Heh... ja, Aprilia s povsem novim agregatom :yes: Popravljeno Avgust 17, 2007. Popravil vRider
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 kurba je scal zdele :D u izi polovica ledene kocke :P
_Fingi_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 res so ble centimetrske :> Jap...tud mi smo dobil eno porcijo teh ta velikih :closedeyes: :closedeyes: Ej, a kdo zna mogoče na hitr opisat delovanje frgazrja k ma še bencinsko pumpo prej? :blush: :blush:
JeRn3j Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 :naughty: Heh... ja, Aprilia s povsem novim agregatom :yes: enovaljnik? :hmm:
_LuX_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 pr nm so ble ze pol metrske :whistle:
Roky Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 ej g33ki :D a kdo ve za kšn tak program da ti komp prebere :D hehe.. da ti sam ugotovi kero plato maš itd. :D js sam to vem da je plata od MSI firme.. pa nč druzga :glare: in nevem keri driverji so tapravi :blush: Sandra Sis Software al pa Everest :) kurba je scal zdele :D u izi polovica ledene kocke :P OMG glih iz Tržiča sm šu, mokr k cuck doma sm pa vs pametn okn pustu odprt, tko da je tipkovnca,postla,vse je mokro :D :D :D res so ble centimetrske :> Ei a ti greš dons kej na Zbile :hmm: pa fifty,fingi ? :hmm:
Roky Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 enovaljnik? :hmm: 90° V twin je :) z celotnim "by wire" gasom.Nekateri zaupajo samo zajli sam je baje tale by wire zlo varn, ker ma kao program "v sili" al neki podobnga, če kej odpove :unsure:
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Sandra Sis Software al pa Everest :) OMG glih iz Tržiča sm šu, mokr k cuck doma sm pa vs pametn okn pustu odprt, tko da je tipkovnca,postla,vse je mokro :D :D :D Ei a ti greš dons kej na Zbile :hmm: pa fifty,fingi ? :hmm: učasih sm meu sis sandro ja.. sam zdele mi ni na pamet padla :D z motorjam si šu zdele iz tržiča? :ninja: v toči.. norc :OK: (a je vizir še ceu?) hehe nop, js negrem :trance_33_sleep:
Roky Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 učasih sm meu sis sandro ja.. sam zdele mi ni na pamet padla :Dz motorjam si šu zdele iz tržiča? :ninja: v toči.. norc :OK: (a je vizir še ceu?) hehe nop, js negrem :trance_33_sleep: Ja sej me je šele v Kranju dobila hehehe, vse je celo sam po jajcih mi je tovkl :lol1: hecam se.Res stojim na semaforju pa kr v sekundi največjiiii naliv, en ata zravn se mi pa smeji :lol1: Kva poj dons noben negre akva :closedeyes:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 :naughty: drago ko prasica :BUA: 8 jurjev :blink: ni varijante, da dam toliko za aprilio...niti za motor nebi dal tolko :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 emmm folk a ma kdo program za zmajnšanje velikosti muzik ko daš pol gor na gsm kot mp3 ? :D naj mi do pove kak se reče kakemu al pa link napopa za download :) tnx
_Fingi_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Jest sm meu en čs mp3 cutter, k je meu tud to možnost... Če napišeš to v download.com se mi zdi da bi mogu najdt...
_LuX_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Jest vem da sm to tud enkrat u media player naredu, sm zmanjšov kvaliteto.
_LuX_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 (popravljeno) Ne me jebat, tip šu okol sveta z R1 :blink: , ke se je to po drek vozu, a ni škoda yamahce. Popravljeno Avgust 17, 2007. Popravil mad driver
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Ne me jebat, tip šu okol sveta z R1 :blink: , ke se je to po drek vozu, a ni škoda yamahce. hah, kok je meu vode u roru :D
vRider Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 drago ko prasica :BUA: 8 jurjev :blink:ni varijante, da dam toliko za aprilio...niti za motor nebi dal tolko :whistle: Ja... res je draga... Sej zato pa delam ko zamorc že 2 meseca... julija sem mel 2 šihta... Pa še med šolo bom delu! Sam ni sile, me žene misel na motor!!! :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Ja... res je draga... Sej zato pa delam ko zamorc že 2 meseca... julija sem mel 2 šihta... Pa še med šolo bom delu! Sam ni sile, me žene misel na motor!!! :yea1: tako je prav, take cenimo :OK:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Kašno srečo sm meu zdele....sm biu u kranu na pjački... pa če bi 2 minute kasnej šov, bi biu mokr k cuck :krneki: :krneki: :krneki: res ga ščije tle :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se