Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kr fajn se je uscal ja :) uporablej vreme od HOGov :D

Objavljeno
Ja... res je draga... Sej zato pa delam ko zamorc že 2 meseca... julija sem mel 2 šihta... Pa še med šolo bom delu!

Sam ni sile, me žene misel na motor!!! :yea1:

res lepo to da delaš 2 šihta :) sm js tut neke časa...in vem kak je zajebano :D prideš iz enga domov...maš 3-4 urce časa za spanje pa greš delat nazaj :)

dans sm biu celo vune po dolgem času :D zaj grem pa na zaslužen spanec :D :D :naughty:

Objavljeno
Kašno srečo sm meu zdele....sm biu u kranu na pjački... pa če bi 2 minute kasnej šov, bi biu mokr k cuck :krneki: :krneki: :krneki: res ga ščije tle :headbang:

tukaj pa je blo lepo celi dan, z brodarjem sma naredla eno turco, in spet ugotovila da smo slovenci še daleč na balkanu predvsem kar se cest tiče, katastrofa res :BUA: ...drugač pa sma dans vsaj malo bolj spodobno lahko pelala, ko ni blo polžov zraun...hehehe :D

Objavljeno

znak za delo na cesti, človek si misli da bo naletel na kakšen makadam ali kaj ne pa da bo nadaljnih 200 metrov samo špičasto ostro skalovje :headbang: :headbang: :headbang: škoda da nisma poslikala

Objavljeno
znak za delo na cesti, človek si misli da bo naletel na kakšen makadam ali kaj ne pa da bo nadaljnih 200 metrov samo špičasto ostro skalovje :headbang: :headbang: :headbang: škoda da nisma poslikala

post-8604-1187460967_thumb.jpg

Objavljeno

hahaha se sn vedo kaj bo kur rly

Objavljeno

Haa, dons pa prvič po kolenu :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Čestitam :)

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno
tako je prav, take cenimo :OK:

:worship: :yes:

:naughty:

56733884_8a9876603c.jpg

:winkiss:

wtf je to? :blink:

ne dohajam :blush:

s husotom? :eek:

Objavljeno

Gre kdo jutri v Lučine na gorsko hitrostno dirko!??Popluvite me hitr k je :topic: sam vsen tuki vs je najweč "poznanih" napad na Irency :evilgrin:

Objavljeno

Dans je izšel CD našga benda ... POGREŠANA KVALITETA (PK) - Novo Upanje

:yea2: :yea2: :yea2: :music4:

Objavljeno

Guess what this used to be? :unsure:

post-14792-1187476149_thumb.jpg

post-14792-1187476174.jpg

Objavljeno
Dans je izšel CD našga benda ... POGREŠANA KVALITETA (PK) - Novo Upanje

:yea2: :yea2: :yea2: :music4:

post-11619-1187478066_thumb.jpg

Objavljeno
DUCATI 1098S

:?

bo kr res ja, sploh nisem pomislil na dučeta

Objavljeno
DUCATI 1098S

:?

js tut tko mislm..

Objavljeno
post-11619-1187478066_thumb.jpg

:trance_33_sleep:

pa kwa je z vama, pizda a sta res prizadeta al kwa?

Objavljeno
tukaj pa je blo lepo celi dan, z brodarjem sma naredla eno turco, in spet ugotovila da smo slovenci še daleč na balkanu predvsem kar se cest tiče, katastrofa res :BUA: ...drugač pa sma dans vsaj malo bolj spodobno lahko pelala, ko ni blo polžov zraun...hehehe :D

vau... celo čelado sta si uspela zadnič dol dat, dokler nisema gor prišla... pa vrjemi da ga nisem na "ravninah" na pohorju do konca žgal.. :D ko sem prišo domov sem sam zarjavel podn od kesla pogledal not, ker sem že tak mislo da bom kje obstal...

Objavljeno

a v trenirki :whistle: a?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!