Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
A ni v LJ neko podjetje, ki se ukvarja s naročanjem delov iz Louisa? Kako se že imenuje?

Gre za podjetje TRG doo, obljubljajo, da plačaš minimalno poštnino, ker kao naročijo večjo količino in se razdeli med vse kupce, ampak men so taprva naročl premalo kosov, pol sm čakov en mesc, da sm dobu, nazadne sm pa še plačov isto, kot če bi naroču direkt iz louisa

torej NE SVETUJEM VAM, DA NAROČATE PREK PODJETJA TRG D.O.O.

Objavljeno
shit ta tema je cist u kurcuuu

zbilje->ZAKON :worship:

Objavljeno
zbilje->ZAKON :worship:

isti kurac

Objavljeno
jp, sam drug folk :>

pussyji :D

Objavljeno
jp, sam drug folk :>

torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas"

Objavljeno
torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas"

tako je, go to pussys :D

Objavljeno

ti si pa čist pojaču :D

Objavljeno

lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes:

Objavljeno

brezveze

Objavljeno
lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes:

michelin pilot power so dobre 60.000 (bivših sit)

lih tko dobre sam za FUL MANJ denarja so pa dunlop qualifier :worship: 40.000 (bivših sit)

brezveze

je kaj ?

Objavljeno
je kaj ?

tole:

Objavljeno

Zlo velik folka hval Dunlop Qualifier.Definitivno moja naslednja guma

Objavljeno

Ma dej Nejko zadrž zase take,pizda.Sej ne da bi meu kej prot teb sam si jebeno nesramn :closedeyes: Pizda materna prov največji otroc ste ratal! Tle neki Grčarja jebete k vm je zrihtu motoklub,majce....Res, da je vse skup propadl,mal pomislte zakaj?Sej ni bil vsega Grčar kriv, vi ga jebete vse povprek in zdej, če ste šli na 600ccm mislte, da ste boga za jajca prjel :closedeyes:

Objavljeno

jap, jaz mam tudi qualifierke na ninji, pa so mi ful fajn :D

Objavljeno
Ma dej Nejko zadrž zase take,pizda.Sej ne da bi meu kej prot teb sam si jebeno nesramn :closedeyes: Pizda materna prov največji otroc ste ratal! Tle neki Grčarja jebete k vm je zrihtu motoklub,majce....Res, da je vse skup propadl,mal pomislte zakaj?Sej ni bil vsega Grčar kriv, vi ga jebete vse povprek in zdej, če ste šli na 600ccm mislte, da ste boga za jajca prjel :closedeyes:

buci buci bu :D kuža pazi z repkom miga....

Objavljeno

si mene tud kle zravn mislu...prou filing mam da si tud mene vključu..ker fingi je tud ceu agresivn ratu...mislm da si tud ti..se motm meybi?

Objavljeno
si mene tud kle zravn mislu...prou filing mam da si tud mene vključu..ker fingi je tud ceu agresivn ratu...mislm da si tud ti..se motm meybi?

sorčy risko, nism hotu bit agresivn, pa nč slabga nism mislu... nočem se kregat, tko da SE TI OPRAVIČUJEM :worship: :worship:

Objavljeno
sorčy risko, nism hotu bit agresivn, pa nč slabga nism mislu... nočem se kregat, tko da SE TI OPRAVIČUJEM :worship: :worship:

brez lupčka ne bo nč :P

Objavljeno

Nate niti nism pomislu od pisanju zgornjega posta.Sam nekateri so precej nesramni zadnje čase do določenih oseb.Sej mene boli kurac, sam k se morte poj zarad takih pizdarij vsi skregat. Nism jest nč agresivn sam povem, da bi se lahk že enkrat vsi skup umiril pa se dobil na piru :closedeyes:

Objavljeno
Nate niti nism pomislu od pisanju zgornjega posta.Sam nekateri so precej nesramni zadnje čase do določenih oseb.Sej mene boli kurac, sam k se morte poj zarad takih pizdarij vsi skregat. Nism jest nč agresivn sam povem, da bi se lahk že enkrat vsi skup umiril pa se dobil na piru :closedeyes:

nate samo misli ob drkanju je hoto povedat, kajne roky?? :D

Objavljeno

:yes:

A zdej se boste name spravl :hmm:

Objavljeno

no dobr poj al kako pravte gorenci

to je vendar samoumevno :D

Objavljeno
:yes:

A zdej se boste name spravl :hmm:

ja, in to dobesedno... :lol1:

Objavljeno
ja, in to dobesedno... :lol1:

Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!