C4V4L13R Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 A ni v LJ neko podjetje, ki se ukvarja s naročanjem delov iz Louisa? Kako se že imenuje? Gre za podjetje TRG doo, obljubljajo, da plačaš minimalno poštnino, ker kao naročijo večjo količino in se razdeli med vse kupce, ampak men so taprva naročl premalo kosov, pol sm čakov en mesc, da sm dobu, nazadne sm pa še plačov isto, kot če bi naroču direkt iz louisa torej NE SVETUJEM VAM, DA NAROČATE PREK PODJETJA TRG D.O.O.
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 shit ta tema je cist u kurcuuu zbilje->ZAKON :worship:
Schmid87 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 zbilje->ZAKON :worship: isti kurac
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 jp, sam drug folk :> pussyji :D
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 jp, sam drug folk :> torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas"
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas" tako je, go to pussys :D
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 tako je, go to pussys :D ti si pa čist pojaču :D
Breezer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes:
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes: michelin pilot power so dobre 60.000 (bivših sit) lih tko dobre sam za FUL MANJ denarja so pa dunlop qualifier :worship: 40.000 (bivših sit) brezveze je kaj ?
Schmid87 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 je kaj ? tole: torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas"
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes: Zlo velik folka hval Dunlop Qualifier.Definitivno moja naslednja guma
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 tako je, go to pussys :D Ma dej Nejko zadrž zase take,pizda.Sej ne da bi meu kej prot teb sam si jebeno nesramn :closedeyes: Pizda materna prov največji otroc ste ratal! Tle neki Grčarja jebete k vm je zrihtu motoklub,majce....Res, da je vse skup propadl,mal pomislte zakaj?Sej ni bil vsega Grčar kriv, vi ga jebete vse povprek in zdej, če ste šli na 600ccm mislte, da ste boga za jajca prjel :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 jap, jaz mam tudi qualifierke na ninji, pa so mi ful fajn :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ma dej Nejko zadrž zase take,pizda.Sej ne da bi meu kej prot teb sam si jebeno nesramn :closedeyes: Pizda materna prov največji otroc ste ratal! Tle neki Grčarja jebete k vm je zrihtu motoklub,majce....Res, da je vse skup propadl,mal pomislte zakaj?Sej ni bil vsega Grčar kriv, vi ga jebete vse povprek in zdej, če ste šli na 600ccm mislte, da ste boga za jajca prjel :closedeyes: buci buci bu :D kuža pazi z repkom miga....
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ma dej Nejko zadrž zase take,pizda.Sej ne da bi meu kej prot teb sam si jebeno nesramn :closedeyes: Pizda materna prov največji otroc ste ratal! Tle neki Grčarja jebete k vm je zrihtu motoklub,majce....Res, da je vse skup propadl,mal pomislte zakaj?Sej ni bil vsega Grčar kriv, vi ga jebete vse povprek in zdej, če ste šli na 600ccm mislte, da ste boga za jajca prjel :closedeyes: si mene tud kle zravn mislu...prou filing mam da si tud mene vključu..ker fingi je tud ceu agresivn ratu...mislm da si tud ti..se motm meybi?
_Fingi_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 si mene tud kle zravn mislu...prou filing mam da si tud mene vključu..ker fingi je tud ceu agresivn ratu...mislm da si tud ti..se motm meybi? sorčy risko, nism hotu bit agresivn, pa nč slabga nism mislu... nočem se kregat, tko da SE TI OPRAVIČUJEM :worship: :worship:
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sorčy risko, nism hotu bit agresivn, pa nč slabga nism mislu... nočem se kregat, tko da SE TI OPRAVIČUJEM :worship: :worship: brez lupčka ne bo nč :P
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 si mene tud kle zravn mislu...prou filing mam da si tud mene vključu..ker fingi je tud ceu agresivn ratu...mislm da si tud ti..se motm meybi? Nate niti nism pomislu od pisanju zgornjega posta.Sam nekateri so precej nesramni zadnje čase do določenih oseb.Sej mene boli kurac, sam k se morte poj zarad takih pizdarij vsi skregat. Nism jest nč agresivn sam povem, da bi se lahk že enkrat vsi skup umiril pa se dobil na piru :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Nate niti nism pomislu od pisanju zgornjega posta.Sam nekateri so precej nesramni zadnje čase do določenih oseb.Sej mene boli kurac, sam k se morte poj zarad takih pizdarij vsi skregat. Nism jest nč agresivn sam povem, da bi se lahk že enkrat vsi skup umiril pa se dobil na piru :closedeyes: nate samo misli ob drkanju je hoto povedat, kajne roky?? :D
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 nate samo misli ob drkanju je hoto povedat, kajne roky?? :D :yes: A zdej se boste name spravl :hmm:
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Nate niti nism pomislu od pisanju zgornjega posta.Sam nekateri so precej nesramni zadnje čase do določenih oseb.Sej mene boli kurac, sam k se morte poj zarad takih pizdarij vsi skregat. Nism jest nč agresivn sam povem, da bi se lahk že enkrat vsi skup umiril pa se dobil na piru :closedeyes: no dobr poj al kako pravte gorenci nate samo misli ob drkanju je hoto povedat, kajne roky?? :D to je vendar samoumevno :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 :yes: A zdej se boste name spravl :hmm: ja, in to dobesedno... :lol1:
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ja, in to dobesedno... :lol1: Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se