Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ka 40.000 sit so obe gumi al sm ena?? za kuk kulometrou pa so pol tu...? sm se res krnaprej neki gregate...wtf? :unsure:

Objavljeno
Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm:

mi se nikol ne kregamo, mi se samo seksamo :lol1:

Objavljeno

Mah pač majo svoj način za izražanje čustev :winkiss:

Objavljeno
Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm:

sam da ne boš pol jamrov k te bo ritka pekla pa k boš meu zateklo(al pa clo izpahnjeno :eek: :kva1: )čeljust ...

Objavljeno
sam da ne boš pol jamrov k te bo ritka pekla pa k boš meu zateklo(al pa clo izpahnjeno :eek: :kva1: )čeljust ...

Upam, da veš da sm se hecov :D

Objavljeno

Kwa je zdei banda a ste že wsi skregani med sabo :whistle: :whistle: :krneki: Kai ste bli dons kei v Lučinah NOROOO :evilgrin: :evilgrin: fantje fajn owinke kriwijo :OK:

Objavljeno
Zlo velik folka hval Dunlop Qualifier.Definitivno moja naslednja guma

Qualifier gume so zakon :worship: Ta tedn pride nova zadna, prejšni tedn pa na sprednjem kolesu Qualifier RR... lima na pouno :OK:

Objavljeno
torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas"

sam res reesko. come on

Objavljeno
lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes:

priporočam pilot power, res zakon guma.........sem jih mel na mitotu pa niso niti enkrat spustile :worship:

aja, jst sm tut iz NM, iz kje točn si :?

Objavljeno
ka 40.000 sit so obe gumi al sm ena?? za kuk kulometrou pa so pol tu...? sm se res krnaprej neki gregate...wtf? :unsure:

obe sta tok.. za kilometrov..hmm odvisno kako vozš...od 4k dalje...

mah mal se pa mormo kregat

sam res reesko. come on

da ne boš reku da te napadam..nimam NIČ prot teb..sam tko sm reku..če ti ne pašemo oz. se ti zdimo čudaki poglej temo od zbilj...ni nič boljša...tko da smo si enakovredni :)

Objavljeno
obe sta tok.. za kilometrov..hmm odvisno kako vozš...od 4k dalje...

mah mal se pa mormo kregat

da ne boš reku da te napadam..nimam NIČ prot teb..sam tko sm reku..če ti ne pašemo oz. se ti zdimo čudaki poglej temo od zbilj...ni nič boljša...tko da smo si enakovredni :)

lol niti nism namigvou na to heh :P

ne bom oporekou...ampak moja opazka je letela na slike riti n shit :P

Objavljeno

iz slavka gruma. kuk si pa dau za gume? pa ker motor maš?

Objavljeno
Reesko se spomnš k sva se fotkala vsa zadeta :naughty:

ne spomnem se...preveč sm biu high :blush:

Objavljeno
iz slavka gruma. kuk si pa dau za gume? pa ker motor maš?

ja dal sm okoli bivših 60k SIT, zdej mam pa kawlna, ninjo 636. prej sm mel pa cagivo mito

Objavljeno

fingi :) oni program za majnšanje mp3jev...kak kurčev zapis dobiš tisto ven ? :D mi nea noben drug program predvaja pa fon tut ne u 3 pm :D al je treba tam ki kaj nastavit?? al je treba ker drug program še na fon dat ? :)

Objavljeno

aja, zakon. ker letnik pa maš? iz kje si pa ti? dej pošl slikco od motorja d če te vidm na cest d se ti vem nasmehnt:P :naughty:

Objavljeno
fingi :) oni program za majnšanje mp3jev...kak kurčev zapis dobiš tisto ven ? :D mi nea noben drug program predvaja pa fon tut ne u 3 pm :D al je treba tam ki kaj nastavit?? al je treba ker drug program še na fon dat ? :)

Ej ne vem ,k je že dolg od tega... sam jest vem da mi je normalno delal. A maš kje mogoče možnost, shrani kot pa .mp3? al kaj jest vem... :unsure: :unsure: ena možnost more bit.. :whistle: :alien1:

Objavljeno
aja, zakon. ker letnik pa maš? iz kje si pa ti? dej pošl slikco od motorja d če te vidm na cest d se ti vem nasmehnt:P :naughty:

haha pederčina, ful bo on vido čez tvoj vizir da si se mu ti nasmehno haha

Objavljeno
haha pederčina, ful bo on vido čez tvoj vizir da si se mu ti nasmehno haha

ti men pederčina...sm reku sliko od motorja ne od njega šupak :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

SHE'S A DOVE, BUT SHE'S A FUCKIN' NIGHTMARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

proklete babe glupe

p.s

My dad used to give me all of his advice

he would say you got to turn your back and run now

come on son, you haven't got a chance now !!!

p.s 2 rukjena v glavo ko top

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Roky, hepi brzdj :D

Objavljeno

mam 05 letnik sem pa iz velikih brusnic

post-9362-1187567426_thumb.jpg

Objavljeno

ju3 grem pa končno po ploščice :yea1:

Objavljeno
ju3 grem pa končno po ploščice :yea1:

a novo kopalnico delate? :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!