Breezer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ka 40.000 sit so obe gumi al sm ena?? za kuk kulometrou pa so pol tu...? sm se res krnaprej neki gregate...wtf? :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm: mi se nikol ne kregamo, mi se samo seksamo :lol1:
NejcZ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Mah pač majo svoj način za izražanje čustev :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ok,supr.Rajš to vidm k pa da se spet kregat začnemo :hmm: sam da ne boš pol jamrov k te bo ritka pekla pa k boš meu zateklo(al pa clo izpahnjeno :eek: :kva1: )čeljust ...
Roky Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sam da ne boš pol jamrov k te bo ritka pekla pa k boš meu zateklo(al pa clo izpahnjeno :eek: :kva1: )čeljust ... Upam, da veš da sm se hecov :D
irency Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Kwa je zdei banda a ste že wsi skregani med sabo :whistle: :whistle: :krneki: Kai ste bli dons kei v Lučinah NOROOO :evilgrin: :evilgrin: fantje fajn owinke kriwijo :OK:
GrCaR Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Zlo velik folka hval Dunlop Qualifier.Definitivno moja naslednja guma Qualifier gume so zakon :worship: Ta tedn pride nova zadna, prejšni tedn pa na sprednjem kolesu Qualifier RR... lima na pouno :OK:
JMatic Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 torej če ti mi ne pašemo nas ignoriraš in se pogovarjaš z ljudmi ki ti sedejo...mi se tud ne vtikamo v "vas" sam res reesko. come on
k0ci Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 lp! zanima me kere gume so zdej najbulše za nabavt...mam aprilio rs125 zdej na novu...sicr je rablena (2000 letnik) ampak važnu d gre :krneki: sm pa drgač iz novga mesta, 17 let. :rolleyes: priporočam pilot power, res zakon guma.........sem jih mel na mitotu pa niso niti enkrat spustile :worship: aja, jst sm tut iz NM, iz kje točn si :?
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 ka 40.000 sit so obe gumi al sm ena?? za kuk kulometrou pa so pol tu...? sm se res krnaprej neki gregate...wtf? :unsure: obe sta tok.. za kilometrov..hmm odvisno kako vozš...od 4k dalje... mah mal se pa mormo kregat sam res reesko. come on da ne boš reku da te napadam..nimam NIČ prot teb..sam tko sm reku..če ti ne pašemo oz. se ti zdimo čudaki poglej temo od zbilj...ni nič boljša...tko da smo si enakovredni :)
Matex_46 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Reesko se spomnš k sva se fotkala vsa zadeta :naughty:
JMatic Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 obe sta tok.. za kilometrov..hmm odvisno kako vozš...od 4k dalje... mah mal se pa mormo kregat da ne boš reku da te napadam..nimam NIČ prot teb..sam tko sm reku..če ti ne pašemo oz. se ti zdimo čudaki poglej temo od zbilj...ni nič boljša...tko da smo si enakovredni :) lol niti nism namigvou na to heh :P ne bom oporekou...ampak moja opazka je letela na slike riti n shit :P
Breezer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 iz slavka gruma. kuk si pa dau za gume? pa ker motor maš?
reesko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Reesko se spomnš k sva se fotkala vsa zadeta :naughty: ne spomnem se...preveč sm biu high :blush:
k0ci Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 iz slavka gruma. kuk si pa dau za gume? pa ker motor maš? ja dal sm okoli bivših 60k SIT, zdej mam pa kawlna, ninjo 636. prej sm mel pa cagivo mito
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 fingi :) oni program za majnšanje mp3jev...kak kurčev zapis dobiš tisto ven ? :D mi nea noben drug program predvaja pa fon tut ne u 3 pm :D al je treba tam ki kaj nastavit?? al je treba ker drug program še na fon dat ? :)
Breezer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 aja, zakon. ker letnik pa maš? iz kje si pa ti? dej pošl slikco od motorja d če te vidm na cest d se ti vem nasmehnt:P :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 fingi :) oni program za majnšanje mp3jev...kak kurčev zapis dobiš tisto ven ? :D mi nea noben drug program predvaja pa fon tut ne u 3 pm :D al je treba tam ki kaj nastavit?? al je treba ker drug program še na fon dat ? :) Ej ne vem ,k je že dolg od tega... sam jest vem da mi je normalno delal. A maš kje mogoče možnost, shrani kot pa .mp3? al kaj jest vem... :unsure: :unsure: ena možnost more bit.. :whistle: :alien1:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 aja, zakon. ker letnik pa maš? iz kje si pa ti? dej pošl slikco od motorja d če te vidm na cest d se ti vem nasmehnt:P :naughty: haha pederčina, ful bo on vido čez tvoj vizir da si se mu ti nasmehno haha
Breezer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 haha pederčina, ful bo on vido čez tvoj vizir da si se mu ti nasmehno haha ti men pederčina...sm reku sliko od motorja ne od njega šupak :naughty:
Noiser69 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) SHE'S A DOVE, BUT SHE'S A FUCKIN' NIGHTMARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proklete babe glupe p.s My dad used to give me all of his advice he would say you got to turn your back and run now come on son, you haven't got a chance now !!! p.s 2 rukjena v glavo ko top Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil AbNormaln
k0ci Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 aja, zakon. ker letnik pa maš? iz kje si pa ti? dej pošl slikco od motorja d če te vidm na cest d se ti vem nasmehnt:P :naughty: mam 05 letnik sem pa iz velikih brusnic
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 ju3 grem pa končno po ploščice :yea1:
Noiser69 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 ju3 grem pa končno po ploščice :yea1: a novo kopalnico delate? :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se