Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
haha itak bi ti stari maturanca plačali in nisi ti od tega nič šparal za motor ampak zarad drugih stvari v razredu nisi šel :) ne prenašam jaz laži :P

own3d :fredy:

Objavljeno

spet ga neki SIOL jebe..

Objavljeno
spet ga neki SIOL jebe..

mene zdaj siol nic ne jebe, ampak gnili MSN :headbang:

Objavljeno

Js tud opažam da ni nobenga več gor.. zarad siola je to, men z t.2 lebo dela :P

Objavljeno

MSN vam je jebu, zle so se spet vsi nazaj vpisali :whistle:

Objavljeno

Roky a si su ti dons mem zelezniske pa trobu, sm ti jest mahov pa inštruktor

Objavljeno
spet ga neki SIOL jebe..

ne dons je biu ene dve ure siol na popravilu :> je blo recen po radiu

Objavljeno
Roky a si su ti dons mem zelezniske pa trobu, sm ti jest mahov pa inštruktor

Jap jap, to sm biu jest.A je Konc kej reku hehe :) Kdaj maš naslednjo uro, te pridem mau pogledat :D

Objavljeno

Nč ni reku itk skoz na tistmu telefonu visi, naslednic mam u tork od 18ih do 20ih ti kr prid.

Objavljeno
Nč ni reku itk skoz na tistmu telefonu visi, naslednic mam u tork od 18ih do 20ih ti kr prid.

A ne gresta nč na kofe kdr maš po dve ure skup :hmm:

Objavljeno
Jap jap, to sm biu jest.A je Konc kej reku hehe :) Kdaj maš naslednjo uro, te pridem mau pogledat :D

Sam tale Konc je pa tud jebač. Js sm se po poligonu furov on je pa žoke vrebov po telefonu :lol1: :lol1:

Objavljeno
Sam tale Konc je pa tud jebač. Js sm se po poligonu furov on je pa žoke vrebov po telefonu :lol1: :lol1:

kwa je pero :P kwa pa je tebe prnesl :>

Objavljeno
kwa je pero :P kwa pa je tebe prnesl :>

Kje se pa ti skrivaš a a a kdaj gremo na kofe :P

Objavljeno

O lejga kwaj zej. :D Mah nč mau preveč mam cajta :D :D A r6-ka laufa kokr se zagre :OK:

Objavljeno

kr tko mal hehe

O lejga kwaj zej. :D Mah nč mau preveč mam cajta :D :D A r6-ka laufa kokr se zagre :OK:

hehe sj si dons slisou a nis :>

ti sam prnes pokazat ror :P

Objavljeno
hehe sj si dons slisou a nis :>

ti sam prnes pokazat ror :P

Ja u tork kuj prletim. Sam da mi ga on šipac nardi :lol1: Upam da zna tok slovensk, da si je zapisov do kdaj mi more narest :slap:

Objavljeno
Ja u tork kuj prletim. Sam da mi ga on šipac nardi :lol1: Upam da zna tok slovensk, da si je zapisov KAJ narest :slap:

tkole bo bolj prav :>

Objavljeno

post-5337-1187728898_thumb.jpg

haha

Objavljeno
tkole bo bolj prav :>

Ja glede na to kuko sva se midva to zmenila, bom lah sam srečn, da nam pršu ke pa bom dobu ekonom lonc. :headbang: :slap:

Slovenština dva :BUA:

Objavljeno
haha itak bi ti stari maturanca plačali in nisi ti od tega nič šparal za motor ampak zarad drugih stvari v razredu nisi šel :) ne prenašam jaz laži :P

budalo fukjeno, kaj misliš da sem zaj takrat vsem tam govoro, da sn brez dnarja al kaj, res je da smo se skregali, vendar glavni razlog je bil denar ker so hotli na vso silo v grčijo, mi pa smo vrei poceni varjanto za črno goro našli in sam jaz reko da ne grem v grčijo ker je to preveč dnarja- obenem sem tudi že razmišljal da moram šparat za motor in za to nisem htel it, v neko posrano grčijo, ko je itak vseeno kje si magari na sosedovem hribu ker si itak pijan nonstop...zaj pa bi še jaz naj neke ekstra plačeval kao za zgodovinske znamenitosti, ja valda... ja in glavni razlog je bil, ker sem že mel v planu motor in mi je blo škoda dat dnarja tak dosti, ker sn vedo da ga bom pol krvavo rabo....pa meni nič nebi stari plačali veš, nisn ti jaz ko dobiš kaj se ti sprdne, dobro vidiš da delam vsaki dan od zore do mraka, da vrnem dnar ki so mi ga posodli za motor, ti ko si pa ga đabe dobo pa se lahko pol izdrkavaš pa si misliš oh nevem ali bi si novi kombinezonček kupo, joj pa nevem al bi si dal supercorso gor al kere bolj navadne gume, pol boš pa še ti meni govoril tu neke da si zmišljujem zelenec frdamaniiiii, navaden bubrek u loju si, filan od spredaj in zadaj :D

Objavljeno
budalo fukjeno, kaj misliš da sem zaj takrat vsem tam govoro, da sn brez dnarja al kaj, res je da smo se skregali, vendar glavni razlog je bil denar ker so hotli na vso silo v grčijo, mi pa smo vrei poceni varjanto za črno goro našli in sam jaz reko da ne grem v grčijo ker je to preveč dnarja- obenem sem tudi že razmišljal da moram šparat za motor in za to nisem htel it, v neko posrano grčijo, ko je itak vseeno kje si magari na sosedovem hribu ker si itak pijan nonstop...zaj pa bi še jaz naj neke ekstra plačeval kao za zgodovinske znamenitosti, ja valda... ja in glavni razlog je bil, ker sem že mel v planu motor in mi je blo škoda dat dnarja tak dosti, ker sn vedo da ga bom pol krvavo rabo....pa meni nič nebi stari plačali veš, nisn ti jaz ko dobiš kaj se ti sprdne, dobro vidiš da delam vsaki dan od zore do mraka, da vrnem dnar ki so mi ga posodli za motor, ti ko si pa ga đabe dobo pa se lahko pol izdrkavaš pa si misliš oh nevem ali bi si novi kombinezonček kupo, joj pa nevem al bi si dal supercorso gor al kere bolj navadne gume, pol boš pa še ti meni govoril tu neke da si zmišljujem zelenec frdamaniiiii, navaden bubrek u loju si, filan od spredaj in zadaj :D

:worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!