Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kaj se ma kdo akke popuste za TC-Motoshop???

se mi zdi da je že konc s tistimi popusti :closedeyes:

Objavljeno

sem bil dans v bike-basu pa lousu pa vse in sem ugotovil, da mi sam Shark pa Arai celade pasejo res ko ulite. Prej sem bil ziher da bom kupu Shoei, sam S je mi ful premala, M pa ful prevlka.

Pa sem pac mislo, ce so se ti popusti, ker mam nagledani dve sharkici v TC-ju :D

Objavljeno

Jst bom pa na lotu zadel in bom vsakemu od vas kupu en motor da bo mir! :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Jst bom pa na lotu zadel in bom vsakemu od vas kupu en motor da bo mir! :rolleyes:

jst rabm sam 2000€ :whistle: sm skromn pač

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
kaj se ma kdo akke popuste za TC-Motoshop???

če daš za per dobiš 10% od mene... ja jst mam za 10% ... neomejen rok trajanja

Objavljeno

ewo me domaaa...a naj grem spat al ne? :drunk:

Objavljeno
ewo me domaaa...a naj grem spat al ne? :drunk:

kaj boš spal :D rajš idi še na par pivičk :D

Objavljeno
kaj boš spal :D rajš idi še na par pivičk :D

ma ja, najbolš, sej pijem neko jagodno vodko (matr je sladka), ponoči je pa wiski teko :winkiss:

Objavljeno

Kje bi lahko v sloveniji dobil wawe diske? :whistle: Na ebay-u ne najdem nič, sli pa nevem kaj naj iščem :)

Objavljeno

odpri štofl od wiskija, pa si zažli plavajoči disk

Objavljeno

nenene, čakam da me bo inštruktor poklico da grema vozit (uuuupppsssss :whistle:), upam da me ne bo, kr je slabo vreme :whistle:

Objavljeno
če daš za per dobiš 10% od mene... ja jst mam za 10% ... neomejen rok trajanja

velja ;)

Objavljeno

no v soboto sem planiral en športni dan na mobikrogu, če se hoče kdo pridružit: dobrodošel

na mobiju ni več ograje tako da je vstop prost, pista pa je trenutno že državna last in spodit nas ne more nihče

Objavljeno
no v soboto sem planiral en športni dan na mobikrogu, če se hoče kdo pridružit: dobrodošel

na mobiju ni več ograje tako da je vstop prost, pista pa je trenutno že državna last in spodit nas ne more nihče

mogoc se ti pridruzim....bom videl kak bo z voljo :P

Objavljeno

Ograje ni več? A pol se lohk zastonj voziš cele dneve? :blink:enkrat morm pridt pogledat..

Objavljeno

enkrat, enkrat..... u soboto maš šanso k bomo še drugi dol pa prid, nč enkrat k pol to ne bo nikol

slike posnete včeraj imaš pa v temi od mobikroga (športni motociklizem/mobikrog), pa ti si itq tam nek okol cerknice ane? z Dexom se zmen, je tut reku da vrjetno pride

Objavljeno
jst rabm sam 2000€ :whistle: sm skromn pač

tud sam 1 jur bi mi prov pršou hehe :whistle:

Objavljeno
enkrat, enkrat..... u soboto maš šanso k bomo še drugi dol pa prid, nč enkrat k pol to ne bo nikol

slike posnete včeraj imaš pa v temi od mobikroga (športni motociklizem/mobikrog), pa ti si itq tam nek okol cerknice ane? z Dexom se zmen, je tut reku da vrjetno pride

ma nikol ne bo pršu...

Objavljeno

zmenjeno! :D

tist dnar k je pa pršparan bo šu pa itak za druge stvari poj :D :OK:

Objavljeno
ma nikol ne bo pršu...

sej vem,............. govort je lahko ko je pa treba kaj nardit ni pa nobenga............a ti prideš???

Objavljeno

popoldne? upam, da bo vreme...dopoldne pa delam...mamo glih odpremo, tako da sploh vprašanje, če ne bo treba še kj potegnt...bomo vidl no...sej če boste dopoldne dol, se bom takoaltko ustavu, k bo treba jit na kako furco :D

sicer se bomo pa že še slišal po telefonu

Objavljeno

vreme bo jutr in v soboto lepo, jst pa bom dol že dopoldne vrjetno

Objavljeno

Jutri mogoče... kje točno je ta mobikrog? V soboto pa sm zmenjen.. na bazenu :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!