Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Alo fantje kaj je novga :naughty: ewo mene z raba :yea1:

Objavljeno

Sprememba lana, se vidimo v soboto :)

Objavljeno

ju3 gre celo motor na servis :) dans me je en zafukal ko bi z kombijem po njega prišo sm mislo da bom popizdo :D

Objavljeno
ju3 gre celo motor na servis :) dans me je en zafukal ko bi z kombijem po njega prišo sm mislo da bom popizdo :D

Brodar, prevod prosim :closedeyes:

Objavljeno
tole morte nujno vsi pogledat :D sploh uporabniki siola :D :D

http://www.mojvideo.com/video-siol-pritozb...a381288cc23a822

STAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, STAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zadeva...to sm že pred 3 leti slišu...sej človk dobr pove, samo to ne vrjamem, da je resnično povedu komu...k ni nobenga povratnga odziva :whistle:

fajn bi jim blo kej podobnga povedat, je predrago da bi tolk jebal...sicer moram potrkat, da men kr laufa...

Objavljeno

Brodar, za tole bi tud prevod prosu. :closedeyes:

in zakaj bi ti za vse kaj js napišem rabo prevod od brodara ? :D

Objavljeno
STAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, STAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zadeva...to sm že pred 3 leti slišu...sej človk dobr pove, samo to ne vrjamem, da je resnično povedu komu...k ni nobenga povratnga odziva :whistle:

fajn bi jim blo kej podobnga povedat, je predrago da bi tolk jebal...sicer moram potrkat, da men kr laufa...

ma js sm prvič vido :D

em sj laufa že :) dokaj...ampak glede na to da ma amis 10x bol hitro povezavo za majnši dnar kot siol za 1Mb/s je kriza :D

ko pridem iz maturantskega bom lepo na amis prešaltal :)

Objavljeno

Ta k to govori je budala... :headbang:

Objavljeno
Sprememba lana, se vidimo v soboto :)

no evo vsaj eden :worship:

ti povem da ti ne bo žal če prideš

ti se sam drži smeri krško pa je, več ti pa jutr povem k se mi ne da zdej pisat :blush: če pa ne boš najdu te bom pa jst pršu iskat

Objavljeno

Ni problema, samo ne pričakujte kakega dirkanja od mene.. k mam sam jakno, pa ene švoh rokavice :whistle: Par turističnih krogov, drugo pa lahko slikam!

Objavljeno

jutr gre celo motor na servis :) dons me je en tip zajebu kr bi lohk s kombijem po njega pršu in sm mislu (bil tko čist zihr a ne) da bom popizdu (se mi bo prfukalo) :D

Objavljeno
Ni problema, samo ne pričakujte kakega dirkanja od mene.. k mam sam jakno, pa ene švoh rokavice :whistle: Par turističnih krogov, drugo pa lahko slikam!

hehe to zdej pravš, k bo pa tam en s tomosom cup replico se bota pa dajala kdo je jači :naughty:

Objavljeno

Hudo pride? ka pa muri? pizda, bo spet pestro, se bo treba potrudit, da pridem še jes :evilgrin:

Objavljeno
jutr gre celo motor na servis :) dons me je en tip zajebu kr bi lohk s kombijem po njega pršu in sm mislu (bil tko čist zihr a ne) da bom popizdu (se mi bo prfukalo) :D

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
hehe to zdej pravš, k bo pa tam en s tomosom cup replico se bota pa dajala kdo je jači :naughty:

Kaj pa vem.. :rolleyes: On ma boljše gume (ni fer) moja prednja pa zdrsne mal pred robom.. plastika od save :P

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Hudo pride? ka pa muri? pizda, bo spet pestro, se bo treba potrudit, da pridem še jes :evilgrin:

ja hudo bl tko tko, še ne ve ampak vrjetn ja, muri pa bo ker je itq sam doma cel dan in bo šel

Objavljeno

ob kolkih bi se te dobili na MK.?

jaz bi tut prišo malo pogledat...sam dirkanja nebo, nimam kombenizona, pa še spredn disk mam u k.....

Objavljeno
ob kolkih bi se te dobili na MK.?

jaz bi tut prišo malo pogledat...sam dirkanja nebo, nimam kombenizona, pa še spredn disk mam u k.....

jst bom pomoje okol 10ih ali 11ih dol

Objavljeno
kdo pri nas izdeluje oklepe iz poliestra oz. jih prodaja?

iskalnik zna marsikaj :trance_33_sleep:

Objavljeno
vem ja pa kaj :D :P

pol ga pa vprašaj če ti lahko pomaga pri tej stvari :whistle: :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!