Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
pol ga pa vprašaj če ti lahko pomaga pri tej stvari :whistle: :evilgrin:

mi je ze pomagal ;) :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Amm... v prejšni številki Motorista (al MotoSIja...ne vem točno) je intervju z slovenskih izdelovalcem vseh vrst plastik za motocikle... :doze:

Objavljeno (popravljeno)

ma saj ni panike, pac malo sem hoto pogledat :D nimam namena kupit pa nic :D (zaenkrat se ne, cez par let :P )

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

A pridejo drage te plastike?? :rolleyes:

Objavljeno

jaz sem na netu naso pac ene karbonaste, pa so ful drage...sam pomojem ce ti jih en tak mojster naredi, ni take panike (poliesterske seveda)...

Objavljeno (popravljeno)
okol 200€

Spet pameten k kurac

mormmalspematžedolgnismnčnapisu

:winkiss: :whistle:

Popravljeno . Popravil Original-One
Objavljeno
okol 200€

ja samo to je ponavadi cena brez barvanja in lakiranja,ter brez zvrtanih lukenj....vse skup pride pol ze blizu 400€ ponavadi,zdaj je spet odvisno kak kvalitetno je vse skup....

Objavljeno

končno moja ropotuljica na servisu :trance_33_sleep:

zaj pa sam upam da ni kaj hudega narobe :)

Objavljeno
Je kdo za pot MB - Slov. Bistrica - Slov. Konjice - Vitanje - Mislinja - Slovenj Gradec - Dravograd - MB ?

Brodar sem šel danes delno po tvoji poti:

Kotlje - Ravne na Koroškem, pol pa Dravograd - Slovenj Gradec - Mislinja - Vitanje, pol sem pa zavil tam desno za Velenje in pol od Velenja gor skozi ride spet na Mislinjo - Slovenj Gradec - Kotlje :D

Objavljeno
Spet pameten k kurac

mormmalspematžedolgnismnčnapisu

:winkiss: :whistle:

zato sem pa napisal da se boš mal oglasil ker drugače si kr tih ko piška :winkiss: no edino v ridah še mal začivkaš :evilgrin: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
Brodar sem šel danes delno po tvoji poti:

Kotlje - Ravne na Koroškem, pol pa Dravograd - Slovenj Gradec - Mislinja - Vitanje, pol sem pa zavil tam desno za Velenje in pol od Velenja gor skozi ride spet na Mislinjo - Slovenj Gradec - Kotlje :D

Lepa pot, korošci pridite kaj pogledat tud do mbja :D al pa pridite jutri (ne samo korošci, ampak vsi) na bikers weekend v duplek :P kdo pride? :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno
Lepa pot, korošci pridite kaj pogledat tud do mbja :D al pa pridite jutri (ne samo korošci, ampak vsi) na bikers weekend v duplek :P kdo pride? :D

sicer delam, samo če plačaš pijačo pridem pogledat :D

Objavljeno

kaj si hoto z tem povdet,,, da maš denar, pa vseeno ti more častit?? :D

al da boš se med šihtom oglaso :D

Objavljeno
sicer delam, samo če plačaš pijačo pridem pogledat :D

jaz pa sem danes bil zadnjič na šihtuuuuuuuuu :kva2: kaj frk prideš ti v duplek al ne?

Objavljeno

jst 100%, dol bom pa recimo ob 10ih al pa pol 11ih, odvisn kok časa se bom zadržal na petrolu :D

pa mogoče še dex pride in kompanija

sigurno bo pa dol še en kolega z ybrjem in eden s tomosom cup replico

Objavljeno

Mene še štej zraven..ob 9 štartam iz celja, ob 10 bi verjetno mogu bit tm, če pa pride kaj vmes pa pač mal kasneje, sigurno pa že dopoldne ;)

LP

Objavljeno

Bomo prišli 1x kaj okol ja :D jutri ne moremo, mamo šiht :glare:

Objavljeno
kaj zdaj....kdo vse bo jutri na MobiKrogu?....

jst 100%, dol bom pa recimo ob 10ih al pa pol 11ih, odvisn kok časa se bom zadržal na petrolu :D

pa mogoče še dex pride in kompanija

sigurno bo pa dol še en kolega z ybrjem in eden s tomosom cup replico

Mene še štej zraven..ob 9 štartam iz celja, ob 10 bi verjetno mogu bit tm, če pa pride kaj vmes pa pač mal kasneje, sigurno pa že dopoldne ;)

LP

js bi tud...sam ne vem če bi tako zgodej pršu...verjetno bo okol 12ih, 1ih južna, pol mam pa cca pou ure do dol... :whistle:

sej boste še tam ne :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Js pred 4,5 niti ne mislim domov se spravljat.. če bo rit kej jamrala, se bom magar vlego dol kje za kako urco :whistle: Pa digitalca bom prnesu, da mal poslikamo, a bo dost 1gb pa 512 kartica? Verjetno bo tak baterija šla preden nafilamo to hehe :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno (popravljeno)

kdo gre od štajercev v duplek, pa bi me zravn vzel ? :D :unsure:

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno

Dons sm prklopu neonko na motor, pa mi je pa 10ih minutah ze crknla :headbang: , morm jutr pogledat kwa je narobe.

Objavljeno

Pr nam jih majo vsi, polno teh neonk pa diodic.. neonek so ponavad za par dni, pol ap grejo počasi v maloro..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!