D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Dons sm prklopu neonko na motor, pa mi je pa 10ih minutah ze crknla :headbang: , morm jutr pogledat kwa je narobe. :) si dal predupor??
_LuX_ Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 nč nism dav, sej mogoče je ke v uni škatlci k je stikav gor pa gumb za hitrost utripanja, barvo... Pa na tej škatlci gori lucka, mogoče je sam kšn kabl hin.
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 (popravljeno) Brodar sem šel danes delno po tvoji poti: Kotlje - Ravne na Koroškem, pol pa Dravograd - Slovenj Gradec - Mislinja - Vitanje, pol sem pa zavil tam desno za Velenje in pol od Velenja gor skozi ride spet na Mislinjo - Slovenj Gradec - Kotlje :D pa kaj med kotljami pa slovenj gradcom še vedno delajo tisto cesto, ker pred parimi tedni je bla tam živa podrtija, zelo neprijetno bi mi tam blo it z motorjem sicer delam, samo če plačaš pijačo pridem pogledat :D rajkoti si sami plačjuete :D jaz pa sem danes bil zadnjič na šihtuuuuuuuuu :kva2: kaj frk prideš ti v duplek al ne? no to je naš brodar, o tem sem govoril, hitro ga je zagnanost za delo minla :D kdo gre od štajercev v duplek, pa bi me zravn vzel ? :D :unsure: lahko jaz totih tvojih par gramov pelem če češ, itak ni neke panike, ko da bi mel pač kaki rukzak (lažji) odzadi :D, samo te nekak prištorkljaj do maribora al pa barem do bistrice:D Popravljeno Avgust 24, 2007. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno Avgust 24, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2007 Dons sm prklopu neonko na motor, pa mi je pa 10ih minutah ze crknla :headbang: , morm jutr pogledat kwa je narobe. Na enduro motor si dau neonko? :D
Aless Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Na enduro motor si dau neonko? :D jaz sem jo tud mel na 50ki(enduro).....samo je sla iz varnostnih razlogov dol....je guma prehitro do nje prisla :P
k0ci Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Mene še štej zraven..ob 9 štartam iz celja, ob 10 bi verjetno mogu bit tm, če pa pride kaj vmes pa pač mal kasneje, sigurno pa že dopoldne ;) LP če se slučajn ne boš znajdu: 040 464 545, moja cifra
tWistEr Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Evo mene doma...čez 3h pa šiht :yawn: pa kaj med kotljami pa slovenj gradcom še vedno delajo tisto cesto, ker pred parimi tedni je bla tam živa podrtija, zelo neprijetno bi mi tam blo it z motorjem _Nejko_ ja še še... :BUA: en del so sicer te dni že dokončali, tak da malo boljše je kot pa pred parimi tedni :yes: zdaj pa računaj da se morem vozit vsak dan po taki cesti na šiht... upam da bo čimprej :) lahko noč :zzz:
Kleemen Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Dobro jutro :) Nekaj z Gorenjske avtoceste :) Gorenjska AC Danes še zadnjič delat pol pa 1 teden počitnic :OK: zvečer pa rally :) vabljeni
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Evo, najem se, spakiram, pa grem proti Krškem! Se vidmo, ajde
Čamac Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 no to je naš brodar, o tem sem govoril, hitro ga je zagnanost za delo minla :D delal sem točno en polni mesec ja ;) eni začnemo s septembrom v šolo hodit pa nismo do oktobra doma, pa tudi ko je šola se zgodaj vstajamo pa smo pri pouku, ker še ne študiramo da bi meli cele dneve čas delat :) ampak ponavadi jaz tut delam za skoraj vsake krajše enotedenske počitnice nekaj tako da ni panike ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Evo mene doma...čez 3h pa šiht :yawn: _Nejko_ ja še še... :BUA: en del so sicer te dni že dokončali, tak da malo boljše je kot pa pred parimi tedni :yes: zdaj pa računaj da se morem vozit vsak dan po taki cesti na šiht... upam da bo čimprej :) lahko noč :zzz: bad :BUA: delal sem točno en polni mesec ja ;) eni začnemo s septembrom v šolo hodit pa nismo do oktobra doma, pa tudi ko je šola se zgodaj vstajamo pa smo pri pouku, ker še ne študiramo da bi meli cele dneve čas delat :) ampak ponavadi jaz tut delam za skoraj vsake krajše enotedenske počitnice nekaj tako da ni panike ;) ja ja sej vemo kak ti delaš sn ti napisal par strani nazaj statistiko, zgleda si spregledal hehe :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Dobro jutro :) Nekaj z Gorenjske avtoceste :) Gorenjska AC Danes še zadnjič delat pol pa 1 teden počitnic :OK: zvečer pa rally :) vabljeni ta posnetk smo dal s kolegam gor. je on odobriu to zadevo :) drgač je original posnetk doug ukol 40min. gre pa iz Kokrice-brnik-radovljica-kranjska gora. poj pa isto nazaj.
Ven0m Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Ma kdo 80€ za posodt Jeb*#$ Ma#$*! :headbang: :D Tesna bo Dons sm prklopu neonko na motor, pa mi je pa 10ih minutah ze crknla :headbang: , morm jutr pogledat kwa je narobe. Ko sm jz nazadnje enmu neonko pod skuterčka vrgo, mu je zgoru :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Ko sm jz nazadnje enmu neonko pod skuterčka vrgo, mu je zgoru :D you're kidding, right? :D
Matex_46 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Ma kdo 80€ za posodt Jeb*#$ Ma#$*! :headbang: :D Tesna bo Ko sm jz nazadnje enmu neonko pod skuterčka vrgo, mu je zgoru :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Men pa na meji niso vrjel da mam 125cc motor :rolleyes: :rolleyes: :trance_33_sleep:
GrCaR Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Men pa na meji niso vrjel da mam 125cc motor :rolleyes: :rolleyes: :trance_33_sleep: a pol te čez niso spustl? :unsure: ja dau bi mu prometno, pa nej gre cifre gledat, če se mu da :ninja:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 a pol te čez niso spustl? :unsure: ja dau bi mu prometno, pa nej gre cifre gledat, če se mu da :ninja: So me spustil, pru sm mogu pokazat še vozniško, pol pa še prometno, pol je pa gledou ene pou minute prov butasto prometno pa motor pa vozniško... pol me je pa po pogovoru z drugmu carinikam naprej spustu... kva to delata dva cilindra :naughty: :naughty: sej se mi je kr mal zdel :whistle:
JMatic Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 ce bi bil zloben bi napisou...a so misll da je manj :> sam nisem, zato ne bom :P
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 ce bi bil zloben bi napisou...a so misll da je manj :> sam nisem, zato ne bom :P Dej nehi, zdej nimam več ceuk u loncu, zdej se mal bol dere :whistle: :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Dej nehi, zdej nimam več ceuk u loncu, zdej se mal bol dere :whistle: :whistle: gre še stalno tak malo ? :D :evilgrin: :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 gre še stalno tak malo ? :D :evilgrin: :winkiss: ma ja :rolleyes: :rolleyes: mislm, zanč sm ga spravu do 120km/h po avtocesti, pa še sklonen nism biu... sam to je biu čiisti ekstrem že :trance_33_sleep: :rolleyes: sam pa opažam da je biu zlo zamorjen... učasih čez 10k sploh ni šov, zdej se pa nekje pr 12.5k obratov ustau :evilgrin: sej bo počas bol :rolleyes: - dons gre še katalizator vn vrjetno :closedeyes: ker odžagan je že, sam vn ga morm še spraut :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 ce bi bil zloben bi napisou...a so misll da je manj :> sam nisem, zato ne bom :P funny :) ma ja :rolleyes: :rolleyes: mislm, zanč sm ga spravu do 120km/h po avtocesti, pa še sklonen nism biu... sam to je biu čiisti ekstrem že :trance_33_sleep: :rolleyes: sam pa opažam da je biu zlo zamorjen... učasih čez 10k sploh ni šov, zdej se pa nekje pr 12.5k obratov ustau :evilgrin: sej bo počas bol :rolleyes: - dons gre še katalizator vn vrjetno :closedeyes: ker odžagan je že, sam vn ga morm še spraut :whistle: :worship: še mal, še mal :OK:
JMatic Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Dej nehi, zdej nimam več ceuk u loncu, zdej se mal bol dere :whistle: :whistle: :naughty: gengsta :> ti sam pedenej :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se