Matex_46 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=WHU-Nn8widQ
Ven0m Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 you're kidding, right? :D Ne...Aprilia Rally je bil ta skutrčk...zgoru pa je pomoj zarad kašnga stika...kdo je zj d best mehanik?? Jz tak zrihtam da čez 2 dni 100% nazaj pride da se mu je še kj zjebal...mastne pare služm :D
_N3jC_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 So me spustil, pru sm mogu pokazat še vozniško, pol pa še prometno, pol je pa gledou ene pou minute prov butasto prometno pa motor pa vozniško... pol me je pa po pogovoru z drugmu carinikam naprej spustu... kva to delata dva cilindra :naughty: :naughty: sej se mi je kr mal zdel :whistle: Pr men je bla dobesedno ista zadeva na meji iz italijo...pizda so te polcaji na meji zabiti :headbang:
Kleemen Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 ma ja :rolleyes: :rolleyes: mislm, zanč sm ga spravu do 120km/h po avtocesti, pa še sklonen nism biu... sam to je biu čiisti ekstrem že :trance_33_sleep: :rolleyes: sam pa opažam da je biu zlo zamorjen... učasih čez 10k sploh ni šov, zdej se pa nekje pr 12.5k obratov ustau :evilgrin: sej bo počas bol :rolleyes: - dons gre še katalizator vn vrjetno :closedeyes: ker odžagan je že, sam vn ga morm še spraut :whistle: A sam tok ti gre comet? :unsure: sej pol je slabš kot ybr :D a ybr se bi dalo kaj predelat? B)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 A sam tok ti gre comet? :unsure: sej pol je slabš kot ybr :D a ybr se bi dalo kaj predelat? B) moj ma prazn tok kil k tvoj s tabo vred :rolleyes:
Kleemen Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 moj ma prazn tok kil k tvoj s tabo vred :rolleyes: Ja dobr no 30 kg več ma kot moj, sam ma tudi 2 cilindra moj ma pa sam enega .)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Ja dobr no 30 kg več ma kot moj, sam ma tudi 2 cilindra moj ma pa sam enega .) Ma sej pravm da me neki jebe mašina...laufa čist lepo, sam zgleda ni naštiman neki... :trance_33_sleep: :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 evo justaboy, tule so slikce... http://www.nejcz.net/slike/?level=album&id=12 najdi svoje vmes, sicer je nekaj zlo popačenih, sam enih par pa je lepih... a je kdo mene kej posnel? ni ane.. :unsure:
Ven0m Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 A sam tok ti gre comet? :unsure: sej pol je slabš kot ybr :D a ybr se bi dalo kaj predelat? B) hehe Yebe R
kukec1 Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 tri lepotice in en lepotec :naughty: tablica :naughty: martin krpan na svoji kobilici :lol1: :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 hahahahah cbr 125 in orjakkkkk uhuhu
Aless Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 evo justaboy, tule so slikce... http://www.nejcz.net/slike/?level=album&id=12 najdi svoje vmes, sicer je nekaj zlo popačenih, sam enih par pa je lepih... a je kdo mene kej posnel? ni ane.. :unsure: hvala.....skoda da se nisi spomno pa bi mi tvojga digitalca dal da bi te posnel.....
tWistEr Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 :photo: Alo kak pa je za avtomobile... se "lahko" vozijo gor tudi (vidim en avto)? Si potem delite progo al kak?
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Mah dans smo se že zmenli.. recimo js sm šol sam takrat furat k ni blo nobenga gor, da nebi gužve delal, če pa je že kdo bil pa sem ga spustil naprej.. :whistle:
Aless Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 vozjo se lahko vsi....zdaj ne vem kak je s policaji.....nikjer ne pise da je voznja prepovedana....pa baje so danes po mojem odhodu tudi prisli policaji na obisk pa niso kaj tecnarli
C4V4L13R Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 A sam tok ti gre comet? :unsure: sej pol je slabš kot ybr :D a ybr se bi dalo kaj predelat? B) Sam tolk a? :lol1: ko boš ti ybr do 120 nagonu, potem se oglasi :doze: @NejcZ: Kdaj kurca si pa že pobegnu domov? Sem biu ob pol 4ih dol pa te ni blo že nikjer več... :huh:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 vozjo se lahko vsi....zdaj ne vem kak je s policaji.....nikjer ne pise da je voznja prepovedana....pa baje so danes po mojem odhodu tudi prisli policaji na obisk pa niso kaj tecnarli So pršli ja, ker je nek helikopter pristaju tam sred tiste ravnine proti mobiju...ampak so sam tolk rekl, da naj ne hodmo "ven" dokler se oni ne skipajo stran... Drgač je pa zdej tu čis na frej, asfalt sred hoste, tako da se lahko prideš s traktorjem gor gonit :8 očitno :whistle:
Aless Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Sam tolk a? :lol1: ko boš ti ybr do 120 nagonu, potem se oglasi :doze: @NejcZ: Kdaj kurca si pa že pobegnu domov? Sem biu ob pol 4ih dol pa te ni blo že nikjer več... :huh: nekaj cez 2 je so se mi zdi....
NejcZ Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Sam tolk a? :lol1: ko boš ti ybr do 120 nagonu, potem se oglasi :doze: @NejcZ: Kdaj kurca si pa že pobegnu domov? Sem biu ob pol 4ih dol pa te ni blo že nikjer več... :huh: Šel sem nekej čez 2, ker sem šel še na rajcland.. tam je pa pošteno pokalo :krneki:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 a, si še tja zaviu pol...je blo kj videt?
C4V4L13R Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 (popravljeno) če je še kdo v dilemi, ali avto ali motor, evo vam kompromis :naughty: verjetno že videno, pa še vedno zanimivo Popravljeno Avgust 25, 2007. Popravil C4V4L13R
Aless Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 če je še kdo v dilemi, ali avto ali motor, evo vam kompromis :naughty: verjetno že videno, pa še vedno zanimivo bi blo za met ja :D....samo to bi jaz tak dol spusto da se prsta neb med odbijac pa asfalt dobo...da se ja neb moglo prevrect :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se