Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jaz pa na šihtu juhuhuh :D

:lol1: sj boš ziher užival na šihtu :D

uf uživaj :D

bom probal :D

doli na eno pijaco :D

eno?? :D :D ena ni nobena :D

Objavljeno

Matr prejle sm vidu AUDI RS8 jest sm biv na postaj pa je su mem, pol sm ga su pa lovit :evilgrin:, dokler je vozu za enmu avtomobilam sm ga se dohajov pol na ravnin je pa sam spizdu :worship: .

Objavljeno
Matr prejle sm vidu AUDI RS8 jest sm biv na postaj pa je su mem, pol sm ga su pa lovit :evilgrin:, dokler je vozu za enmu avtomobilam sm ga se dohajov pol na ravnin je pa sam spizdu :worship: .

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Kolko jaz vem ma r8 nekdo iz štajerske...tud sam sem ga vido v Mariboru.

Objavljeno

v zadnjem tednu v mbju videl tudi ferrarija 430ko, dodge viperja in podobno :) pa en avto ko sem ga prvič videl... srebrn, poteze podobne saleen s7, ampak še nekoliko nižji in krajši :) zadaj pa ful strupene ostre linije... ful dobro je zgledal :P

Objavljeno

ja crnega ma en tu ja, se vec krat pojavi v enem mariborskem kaficu...neki stari frajer :D

Objavljeno

nic folk gremo se spat za par urc, pol pa picimo na maturanca. Duhec pa kukec mi se pa tak viimo doli hehe :D

uzivajte ;) :P

Objavljeno

men se zdi da boš ti bolj užival ko mi :D :P

uživaj :D

Objavljeno

Fajn se mejte :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: pa kej na ns motosvetovce mislte k boste grkinje fukal :blush:

Objavljeno
Fajn se mejte :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: pa kej na ns motosvetovce mislte k boste grkinje fukal :blush:

hahah :worship:

Objavljeno

R8 ja, RS8 pa ne ;)

Bi mogu prit v Ilirsko na GHD pa bi ga vidu

post-12378-1188170057_thumb.jpg

Objavljeno

folk grem js :D fajn se mejte tot 1 tedn kaj se nea čujemo :) pa varno vožnjo :D :winkiss:

Objavljeno
folk grem js :D fajn se mejte tot 1 tedn kaj se nea čujemo :) pa varno vožnjo :D :winkiss:

uživej :OK: & tenkju :)

Objavljeno
R8 ja, RS8 pa ne ;)

Bi mogu prit v Ilirsko na GHD pa bi ga vidu

post-12378-1188170057_thumb.jpg

hehe ta lokacija se mi pa zdi nekam znana (tm na levo pod "šotorčkom" smo bli mi)

Objavljeno
hehe ta lokacija se mi pa zdi nekam znana (tm na levo pod "šotorčkom" smo bli mi)

A je bil Nejko tut z vami?? Z bistrce

Objavljeno

evo mene nazaj z maturanca :D

uglavnm štajerci k greste dons na krf ste itak prasci :P jst pa gizmo sva ga pa ceu tedn žurala k norca :D res je blo noro :P

grem spat zdej za 2 dni :D

Objavljeno
evo mene nazaj z maturanca :D

uglavnm štajerci k greste dons na krf ste itak prasci :P jst pa gizmo sva ga pa ceu tedn žurala k norca :D res je blo noro :P

grem spat zdej za 2 dni :D

a ste kj fukal? :D

Objavljeno
a ste kj fukal? :D

jah če vidš da sva bla jst pa gizmo dol pol veš da sva fukala :D sam vprašanje je s kom :P

drgač pa gizmo ma eno dobro frendicooo :D

Objavljeno (popravljeno)
jah če vidš da sva bla jst pa gizmo dol pol veš da sva fukala :D sam vprašanje je s kom :P

Risko kolk jih je šlo na šivanje?? Od tvoje kite... :hooray:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno
Risko kolk jih je šlo na šivanje?? Od tvoje kite... :hooray:

hehe...neki jih je pa šlo :D

ust, riti pa še česa :P

Objavljeno
hehe...neki jih je pa šlo :D

ust, riti pa še česa :P

hehe pol si spet zmagu...al si tut ti šivu?

Objavljeno

pa ne sam eno :D hahah

Objavljeno

matr, ka delate da je tk vrečo ? :kva1:

Objavljeno
matr, ka delate da je tk vrečo ? :kva1:

js sm puzabu peč ugasnt :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!