_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 moja ja ko je bil novi akrapo gor dan. drugače pa ko sem svečke mel hin zdaj ko si blokado sekal je pol metra do meter sekalo zadi ven vsega možnega. ko ni izgoreval čist benz vrei je tale zxr 400 ja, samo kaj če ma pol manj konjev kot 600 hehe :D .... sej zato pa ti bojda šteješ za ostalih 60 hehe
Irencko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 čer ritke, sm pozabla povedat prešn dan... :blush: se j roky na ridah na sveže zalubu :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 čer ritke, sm pozabla povedat prešn dan... :blush:se j roky na ridah na sveže zalubu :whistle: v koga, brum bruma?? :lol1:
Irencko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 u kake strelaš, ni biu brum brum... bolš :whistle:
norc 16 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 vrei je tale zxr 400 ja, samo kaj če ma pol manj konjev kot 600 hehe :D .... sej zato pa ti bojda šteješ za ostalih 60 hehe kaj ti pomagajo konji greš eno rundo da vidiš kaj dela 65 konjev. in en voznik. pa boš takoj drugega mnenja. ker 600ke ko imajo enkrat več konjev za šalo puščam za sabo ko pride do točke kdo bo hitreje šel čez ovinek. mogoče ima moj motor res 65 konjev pa sem jaz za ostalih 60. kaj pa tebi pomaga 120 ač 130 konjev pa ena pizda za belanco drugače pa gledam za 600kubiki. sory samo si me naslab dan trofo
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) kaj ti pomagajo konji greš eno rundo da vidiš kaj dela 65 konjev. in en voznik.pa boš takoj drugega mnenja. ker 600ke ko imajo enkrat več konjev za šalo puščam za sabo ko pride do točke kdo bo hitreje šel čez ovinek. mogoče ima moj motor res 65 konjev pa sem jaz za ostalih 60. kaj pa tebi pomaga 120 ač 130 konjev pa ena pizda za belanco drugače pa gledam za 600kubiki. sory samo si me naslab dan trofo ja sej sem napisal v rumenem tisku če si spregledal.... drugač pa ja, itak si car, kapo dol, da po teh naših cestah polnih šodra skal, olja, stekla, divjaš ko budalo, in pol ves presrečen ko se po vasi govori o tebi kaki car si pa kak zalagaš....zgleda da te smrt tistega tvojega kolega v selnici ni nič izučila, ti še kar dalje divjaj ja po oni perfektni cesti proti cukeršpicu, polno ograj onih, pa pol za na konec za posladek še dobiš tisih 500m ko cesto delajo ko ni šoder gor ampak so skale... ti še pa kar dalje divjaj z mislijo kaki car si ker ga tak zalagaš, to pač kaže tvojo intelektualno stopnjo nič drugega.... aja, pa sorry, si me tudi na slab dan trofo, po celem dnevu šihta je težko bit židane volje :D Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil _Nejko_
norc 16 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) ja sej sem napisal v rumenem tisku če si spregledal.... drugač pa ja, itak si car, kapo dol, da po teh naših cestah polnih šodra skal, olja, stekla, divjaš ko budalo, in pol ves presrečen ko se po vasi govori o tebi kaki car si pa kak zalagaš....zgleda da te smrt tistega tvojega kolega v selnici ni nič izučila, ti še kar dalje divjaj ja po oni perfektni cesti proti cukeršpicu, polno ograj onih, pa pol za na konec za posladek še dobiš tisih 500m ko cesto delajo ko ni šoder gor ampak so skale... ti še pa kar dalje divjaj z mislijo kaki car si ker ga tak zalagaš, to pač kaže tvojo intelektualno stopnjo nič drugega.... aja, pa sorry, si me tudi na slab dan trofo, po celem dnevu šihta je težko bit židane volje :D glej če si car ti jaz toti vikedn novi marof-mobi krog izbiraj. pa boš videl da proge niso nič kaj boljše ko ta cesta tu prinas. preden pribijem gas na njej naredim eno giro dol in gor in pregledam ki je šoder. glej nedvijam več tak od tistega trenutka in mi ga lepo prosim ne omenjaj več nikoli. dvigne me pa ko eni ko mate pač močnejše motorje (večje finance ) se norca delate z mene. 60 konjev manj maš. maš izpit za svojega nimaš jaz ga imam. Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil norc 16
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 u kake strelaš, ni biu brum brum... bolš :whistle: duacti 1098? :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 glej če si car ti jaz toti vikedn novi marof-mobi krog izbiraj. pa boš videl da proge niso nič kaj boljše ko ta cesta tu prinas.preden pribijem gas na njej naredim eno giro dol in gor in pregledam ki je šoder. glej nedvijam več tak od tistega trenutka in mi ga lepo prosim ne omenjaj več nikoli. dvigne me pa ko eni ko mate pač močnejše motorje (večje finance ) se norca delate z mene. 60 konjev manj maš. maš izpit za svojega nimaš jaz ga imam. 1. nikol nisn omenil da sem jaz car na motorju in boljši voznik od tebe, glede konjev sem omenil pač malo iz zajebancije, očitno še nisi opazil da rad provociram, na marof al pa mobikrog nimam kaj za hodit zaenkrat ker nimam niti opreme in motor imam natanko en mesec, tako da itak brezveze... 2. kako ti veš, da imam večje finance od tebe, in kako sem do motorja prišel??? 3. nisem se delal norca iz tebe, ampak sem pač za foro rekel, da malo podjebavam, ampak zgleda nisi heca razumel.... 4. aha, ti imaš izpit za motor??? ne vem od kdaj lahko z A2- kategorijo voziš motor z 60 konji, ti imaš izpit za 25 kw tako kot jaz, če ti pa v prometni piše 25 kw, pa je to samo za organe pregona varka, ti pa še vedno nimaš izpita, če smo natančni....
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 glej če si car ti jaz toti vikedn novi marof-mobi krog izbiraj. pa boš videl da proge niso nič kaj boljše ko ta cesta tu prinas.preden pribijem gas na njej naredim eno giro dol in gor in pregledam ki je šoder. glej nedvijam več tak od tistega trenutka in mi ga lepo prosim ne omenjaj več nikoli. dvigne me pa ko eni ko mate pač močnejše motorje (večje finance ) se norca delate z mene. 60 konjev manj maš. maš izpit za svojega nimaš jaz ga imam. u nedeljo mobikrog :OK: , tudi jaz bom dol @nejko........jaz sem mel ninjo 4 dni pa sem že kolenčnike brusil na mobiju, tako da ni izgovorov......al pa vsaj pokazat prpel
norc 16 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 4. aha, ti imaš izpit za motor??? ne vem od kdaj lahko z A2- kategorijo voziš motor z 60 konji, ti imaš izpit za 25 kw tako kot jaz, če ti pa v prometni piše 25 kw, pa je to samo za organe pregona varka, ti pa še vedno nimaš izpita, če smo natančni.... tudi res samo če jaz zagledam policaja se ga nebom niti najmanj ustrašil. nebo nobenih 500 eurvo++++. tebi pa ziher že srce se zaustavi ko vidiš policaja.
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 u nedeljo mobikrog :OK: , tudi jaz bom dol@nejko........jaz sem mel ninjo 4 dni pa sem že kolenčnike brusil na mobiju, tako da ni izgovorov......al pa vsaj pokazat prpel ja dečko samo pazi, ti si mel prej par let cagivo mito, ki je idealna za navajanje na težkega cestaka jaz pa sn mel pač malo boljši moped, tak da imam zelo dober izgovor, pa še kot pravim niti opreme nimam...
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 čer ritke, sm pozabla povedat prešn dan... :blush:se j roky na ridah na sveže zalubu :whistle: tanjuška? ja sej sem napisal v rumenem tisku če si spregledal.... drugač pa ja, itak si car, kapo dol, da po teh naših cestah polnih šodra skal, olja, stekla, divjaš ko budalo, in pol ves presrečen ko se po vasi govori o tebi kaki car si pa kak zalagaš....zgleda da te smrt tistega tvojega kolega v selnici ni nič izučila, ti še kar dalje divjaj ja po oni perfektni cesti proti cukeršpicu, polno ograj onih, pa pol za na konec za posladek še dobiš tisih 500m ko cesto delajo ko ni šoder gor ampak so skale... ti še pa kar dalje divjaj z mislijo kaki car si ker ga tak zalagaš, to pač kaže tvojo intelektualno stopnjo nič drugega.... aja, pa sorry, si me tudi na slab dan trofo, po celem dnevu šihta je težko bit židane volje :D ja ti kr zdaj v jezi nekaj nazaj piši samo si ti začel nekaj s konji pametovat pa ti je lepo odpisal... kaj ti pomaga 120 konjev če jih ne znaš izkoristit...
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 na kolen ga da vsak kreten... valda komolci so naslednja vaja :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 tudi res samo če jaz zagledam policaja se ga nebom niti najmanj ustrašil. nebo nobenih 500 eurvo++++. tebi pa ziher že srce se zaustavi ko vidiš policaja. ja waaaw kaki heroj si ti, res kapo dol...eh nima se smisla s takimi pogovarjat, na takem nivoju, ker si res brezvezen z takimi otročjimi.... idi raje še en burnout nardit po atejovem dvorišču, da bojo ja vsi vidli kako primitivno budalo si :headbang: ... pardon izrazu ampak ne morn kaj druga rečt
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) tanjuška?ja ti kr zdaj v jezi nekaj nazaj piši samo si ti začel nekaj s konji pametovat pa ti je lepo odpisal... kaj ti pomaga 120 konjev če jih ne znaš izkoristit... ti pa samo tiho bodi glede koriščenja, sam veš kak se je to tvoje koriščenje končalo.... :D Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil _Nejko_
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 valda komolci so naslednja vaja :D jp :P ti pa samo tiho bodi glede koriščenja, sam veš kak se je to tvoje koriščenje končalo.... :D tudi tebi se bo ;) če ga boš pa šparu k ga eni kle na forumu pa lr prodej motor ker drugač ni užitka ;)
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ja dečko samo pazi, ti si mel prej par let cagivo mito, Čak čak treba je bit natančn....mel je aprilio rs
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) jp :Ptudi tebi se bo ;) če ga boš pa šparu k ga eni kle na forumu pa lr prodej motor ker drugač ni užitka ;) mislim da v tem enem mescu kaj mam motor, sem kar solidno vozil glede na to, da mam prvi pravi motor... majo duhec pa kukec že par let ss 125- ke pa smo vidli kak je blo ko smo šli na pohorje, tak da mene ni treba met za pussyja, samo še vseeno mam nekaj v glavi, pa preveč sem garal za ta motor, da bi ga razbil v prvem mescu, ko še nisn vredi navajen na njega... Čak čak treba je bit natančn....mel je aprilio rs kociju sem to reko Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Čak čak treba je bit natančn....mel je aprilio rs :lol1: vsaj ko sem kupoval motor sem bil trezn, tako da mel sem kar mitota :grim
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 mislim da v tem enem mescu kaj mam motor, sem kar solidno vozil glede na to, da mam prvi pravi motor... majo duhec pa kukec že par let ss 125- ke pa smo vidli kak je blo ko smo šli na pohorje, tak da mene ni treba met za pussyja, samo še vseeno mam nekaj v glavi, pa preveč sem garal za ta motor, da bi ga razbil v prvem mescu, ko še nisn vredi navajen na njega... noben ti ni nč očitu da si pussy...še zdaleč ne ;) sam fora je da brody je meu prej cagivo na katero se je navadu tko da zdej loh tega "izkorišča".... ;)
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ti pa samo tiho bodi glede koriščenja, sam veš kak se je to tvoje koriščenje končalo.... :D to spada zraven :) tega še bo kar nekaj do starega izkušenega motorista... pa še zlo dobro se je končalo :) če pa si v ovinkih počasen pa brez nagibov pa tak al tak je nemogoče da se kaj zgodi jp :Ptudi tebi se bo ;) če ga boš pa šparu k ga eni kle na forumu pa lr prodej motor ker drugač ni užitka ;) res je Čak čak treba je bit natančn....mel je aprilio rs koci je mel cagivo
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ej risko od kdaj maš pa ti yamaho ttr al ka je že :?
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 JST MAM NAJVEČJO BOMBO ej risko od kdaj maš pa ti yamaho ttr al ka je že :? hihi mam zdej neki časa že
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se