_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) to spada zraven :) tega še bo kar nekaj do starega izkušenega motorista... pa še zlo dobro se je končalo :) če pa si v ovinkih počasen pa brez nagibov pa tak al tak je nemogoče da se kaj zgodi res je koci je mel cagivo no nevem če je zaj to letelo na mene, ampak takrat sn bil tik za tabo ko se je zgodlo, tako da bil sn glih tak počasen kot ti, pa do zdaj mi nikjer ko sma se vozla nisi pobegnil, pa sej ne reče mda si ti na polno vozil ampak vseeno.... je pa logično da še ne morn tak hitro vozit, ker to sn že reko je to moj prvi pravi motor, pa še brez opreme sem, tak da še mam zelo dosti rezerve.... Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil _Nejko_
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 JST MAM NAJVEČJO BOMBOhihi mam zdej neki časa že Dobr bom jst tih :P
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 JST MAM NAJVEČJO BOMBOhihi mam zdej neki časa že pa ne da si šel res SM jajca kupvat :slap: sem mislu da boš tut ti cestar pa vidm d ne bo nč :cry:
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 pa ne da si šel res SM jajca kupvat :slap: sem mislu da boš tut ti cestar pa vidm d ne bo nč :cry: hihi poglej moj profil...pa ugotov kera honda je resnično moja... CRF CBR al PEŠ mislm da ni težko ugotovit :P
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 hihipoglej moj profil...pa ugotov kera honda je resnično moja... CRF CBR al PEŠ mislm da ni težko ugotovit :P tista s kero se gre najlažji na kolen
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ne al sej vem k drgač bi tle gor že 100 strani potipkal kak motor boš kupu pa ni blo nič, še :D sam od koga je pa una k je dal stafuc slike gor :? tista s kero se gre najlažji na kolen potem honda lendero ziher ni :lol1:
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ne al sej vem k drgač bi tle gor že 100 strani potipkal kak motor boš kupu pa ni blo nič, še :D sam od koga je pa una k je dal stafuc slike gor :? potem honda lendero ziher ni :lol1: haha to maš pa prou :D ammm od mojga frenda...pa je pač v okrevanju in se ne more vozt..pa jst pol mal priganjam njegova jajca :P
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 no nevem če je zaj to letelo na mene, ampak takrat sn bil tik za tabo ko se je zgodlo, tako da bil sn glih tak počasen kot ti, pa do zdaj mi nikjer ko sma se vozla nisi pobegnil, pa sej ne reče mda si ti na polno vozil ampak vseeno.... je pa logično da še ne morn tak hitro vozit, ker to sn že reko je to moj prvi pravi motor, pa še brez opreme sem, tak da še mam zelo dosti rezerve.... ojejej to pa je zdaj že malo smešno... saj pomoje sam veš da ti pobegnem kje hočem ker še nisi ravno neki racer na cestaku :) saj ne pravim da sem jaz, ampak razlika je očitna
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ne al sej vem k drgač bi tle gor že 100 strani potipkal kak motor boš kupu pa ni blo nič, še :D sam od koga je pa una k je dal stafuc slike gor :? potem honda lendero ziher ni :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: haha to maš pa prou :Dammm od mojga frenda...pa je pač v okrevanju in se ne more vozt..pa jst pol mal priganjam njegova jajca :P Da bo kej koristi od motorja, ne da bom sam prah nabiru :D
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 ojejej to pa je zdaj že malo smešno... saj pomoje sam veš da ti pobegnem kje hočem ker še nisi ravno neki racer na cestaku :) saj ne pravim da sem jaz, ampak razlika je očitna do zdaj je ni blo videt, najprej jo pokaži to razliko pa pol govori....sej jaz nič ne zanikam, ker vem da si boljši zaenkrat kar je itak logično- smešno bi bilo če ne bi bil...
Čamac Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 do zdaj je ni blo videt, najprej jo pokaži to razliko pa pol govori....sej jaz nič ne zanikam, ker vem da si boljši zaenkrat kar je itak logično- smešno bi bilo če ne bi bil... meni se med drugim ni cilj tebi dokazovat ker nimam nič od tega prehitevat pa zadaj puščat nekoga za katerega vem da ne vozi tak dobro, pokažem pa ti lahko razliko kdaj hočeš še vedno... samo če bi rad da jaz na polno tišim, boma šla na progo, naprimer marof, to pa nočeš saj ne rečem malo igranja pa kolenčkanja pa to po cestah ni nič takega, ampak vedno vozim z glavo pa se ne precenjujem pa tišim do konca po cestah med avti pa ograjami, ker vedno jemljem vse skupaj s kar nekaj rezerve
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 meni se med drugim ni cilj tebi dokazovat ker nimam nič od tega prehitevat pa zadaj puščat nekoga za katerega vem da ne vozi tak dobro, pokažem pa ti lahko razliko kdaj hočeš še vedno... samo če bi rad da jaz na polno tišim, boma šla na progo, naprimer marof, to pa nočeš saj ne rečem malo igranja pa kolenčkanja pa to po cestah ni nič takega, ampak vedno vozim z glavo pa se ne precenjujem pa tišim do konca po cestah med avti pa ograjami, ker vedno jemljem vse skupaj s kar nekaj rezerve ja jaz pa še z dvakrat večjo rezervo ker vem da nisn izkušen, pa nimam opreme tak ko ti, pa še vseeno se lahko z mano kar solidno voziš...tak da no....sej bomo vidli drugo leto ja ko bom v popolni bojni opremi, pa še par 1000km mel za sabo... te bo lahko malo bolj realna primerjava....
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 moja bomba je največja neki pa je knede :devil:
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 neki pa je knede :devil: srednja žalost ja...
Irencko Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 duacti 1098? :D joj :worship: ok_du_i.bmp
C4V4L13R Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 fantje sam glejte, da ne boste asfalta lizal
C4V4L13R Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 joj :worship: pr nas je en še lepši :D (mitakrapovičpress)
Stroj Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 pr nas je en še lepši :D (mitakrapovičpress) U moji garaži je pa en še lepši....v barvah ITA zastave with akrapovič hahahahaha da ne bo kej res
Roky Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 čer ritke, sm pozabla povedat prešn dan... :blush:se j roky na ridah na sveže zalubu :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: duacti 1098? :D :wub: :wub: :wub: :OK: pr nas je en še lepši :D (mitakrapovičpress) Ta teden dobi Termignonije .) joj :worship: Sej je zravn mene sedeu na ridah, zato ve :P
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Sej je zravn mene sedeu na ridah, zato ve :P kdo? :hmm:
Roky Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 nimaš dokazov :whistle: kaj pa če naju je kdo slikov :naughty:
Schmid87 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 kaj pa če naju je kdo slikov :naughty: nimaš dokazov :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se