Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
fakju :D

:evilgrin:

Objavljeno
1. nikol nisn omenil da sem jaz car na motorju in boljši voznik od tebe, glede konjev sem omenil pač malo iz zajebancije, očitno še nisi opazil da rad provociram, na marof al pa mobikrog nimam kaj za hodit zaenkrat ker nimam niti opreme in motor imam natanko en mesec, tako da itak brezveze...

....

jaz mam tud motor dober mesec pa sem po kolenu so ko sem z njim naredo vsega skup 40km...da se pa tudi na koleno ce si prvic na nekem motorju(je tak k0ci?)

u nedeljo mobikrog :OK: , tudi jaz bom dol

@nejko........jaz sem mel ninjo 4 dni pa sem že kolenčnike brusil na mobiju, tako da ni izgovorov......al pa vsaj pokazat prpel

zaka nedeljo?!!!!jaz morem v mb....gremo se za soboto zment!!!!

Objavljeno
pr nas je en še lepši :D (mitakrapovičpress)

nima kaj akrapo iskat na ducatiju... termignoni al pa nič :evilgrin:

Objavljeno
jaz mam tud motor dober mesec pa sem po kolenu so ko sem z njim naredo vsega skup 40km...da se pa tudi na koleno ce si prvic na nekem motorju(je tak k0ci?)

hehe ja tvoja cbr je šla že v prvem krogu na mobiju po kolenu :OK:

no ja sej se še zmenmo če bo sploh lepo vreme :yes:

Objavljeno

Brodar, tle si ga pa mim ustrelu, nek wanabe italian lover. Itak bo kmalu termignoni odletu in ga bo nadomestu akrapovič na željo ducatija :)

Objavljeno
hehe ja tvoja cbr je šla že v prvem krogu na mobiju po kolenu :OK:

no ja sej se še zmenmo če bo sploh lepo vreme :yes:

Ej, a je še kej prosto, bi še jst pršu... :hmm:

Objavljeno
Brodar, tle si ga pa mim ustrelu, nek wanabe italian lover. Itak bo kmalu termignoni odletu in ga bo nadomestu akrapovič na željo ducatija :)

nima kaj akrapo gor iskat, akrapo naj dela za japonce raje :P sem slišal zvok z akrapotom in termignoni pa je s termignoni res boljši zvok :) kaj se tiče performensa pa ne vem O:-) ampak vsekakor raje vidim na ducatiju termignoni...

Objavljeno

seveda je prosto, pista je itq odprta in brez ograje tko da :rolleyes:

Objavljeno
seveda je prosto, pista je itq odprta in brez ograje tko da :rolleyes:

sem prebral da je po novem pravi kaos na progi...

Objavljeno

Jst sem dobil občutek, da čist odvisno keri dans prideš :D

Objavljeno

zgleda nisi prebral kaj sem malo kasneje napisal, da je vla razlika med mano pa vami ki ste prej meli ss 125- ke, jaz pa malo boljši moped, pa kaj naj še 7843905430- tič povem da nimam niti opreme, kaj si naj dam one ščitnike za rolere al kaj, gor na kavbojke, da bom lahko kolenčkal, tak ko je ovi kaj je že baha al keri delo.... :headbang:....vam se res nea da nič dopovedat

tako je :OK:

Objavljeno
749 R :wub: :wub: :wub:

Čist navadn rdeč 749r je lepši...

Jst bom drugo leto 90% kupu rdečga 749s. B)

Objavljeno

tale poslikava k jo je čamčy dau je HUDA :D

drgač pa če boš res kupu dučeja boš vzornik od čamčya :D

Objavljeno

jaz pa 40% letos... samo še ne vem al S al dark al R

tale poslikava k jo je čamčy dau je HUDA :D

drgač pa če boš res kupu dučeja boš vzornik od čamčya :D

če bo sreča bo tut chamhy mel ducatija...

Objavljeno
jaz pa 40% letos... samo še ne vem al S al dark al R

če bo sreča bo tut chamhy mel ducatija...

hehehehe...zadovolneži :P

Objavljeno

no saj še ne bom raje nič pravil ker zaenkrat o tem le razmišljam... da bi v jeseni prodal hondo in čez zimo iz italije pripelal ducatija...

ima pa ducati 199 kil in 103 konje (razn R verzija z nekaj manj kg in 115 konji) ampak me ne moti zato ker ma dovolj navora, noro noro noro lep zvok in ker ima motor dušoooooooo :D

Objavljeno
no saj še ne bom raje nič pravil ker zaenkrat o tem le razmišljam... da bi v jeseni prodal hondo in čez zimo iz italije pripelal ducatija...

ima pa ducati 199 kil in 103 konje (razn R verzija z nekaj manj kg in 115 konji) ampak me ne moti zato ker ma dovolj navora, noro noro noro lep zvok in ker ima motor dušoooooooo :D

Ki jo zelo rad spusti ja..

Da nebi, ker ti bo žal..

Objavljeno
Ki jo zelo rad spusti ja..

Da nebi, ker ti bo žal..

honda cbr 600rr je res super motor, brez pomanjklivosti, dela brezhibno, je lepa, športna, močna, ... ampak jaz se nekak bolj vidim na ducatiju :D saj veš, italian bikes lover pa to :P

Objavljeno

pa ti si car

wanna race?

Objavljeno (popravljeno)

Jst sm se zdej z enim iz Postojne pogovarjou k voz Ducatije iz Italije in je reku, da navadnga 749 z 8000km dobiš za 7k€.

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno
a nisi že zmenjen z erikom? :P

all inclusive :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!