Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Jst sm se zdej z enim iz Postojne pogovarjou k voz Ducatije iz Italije in je reku, da navadnga 749 z 8000km dobiš za 7k€.

koliko sem gledal na www.moto.it so podobne cene kot pri nas le da jih je veliko več in tudi najdeš vmes motorje, ki so dokaj poceni... ni pa mi jasno tole ker je občutno prepoceni... KLIK gre se za to, da 2003 letnika navadnea 749 ne dobiš za 6.000 € ampak so poceni okoli 7.000 € , tale pa je R verzija in letnik 2005...

drugače pa jaz gledam 2003 letnike 749, 749S in 749 dark za okoli 7.000 €... če pa bi našel poceni kakšno R verzijo pa bi jo seveda imel še raje :P Se pa najdejo tudi po 6.000 € motorji, ki v opisu nimajo pomanjkljivosti in izgledajo super ohranjeni kako pa je v resnici pa ne vem...

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno (popravljeno)
drugače pa jaz gledam 2003 letnike 749, 749S in 749 dark za okoli 7.000 €... če pa bi našel poceni kakšno R verzijo pa bi jo seveda imel še raje :P

Tole pa ni R model, ker nima Ohlins vzmetenja, pa a niso bli 749R samo v omejeni seriji do 500 komadov (tko je tud z 999R), zato imajo pa zelo visoke cene, se pa sploh ne razlikuje kaj dosti od 749S, samo nekateri deli so pač malo boljši, po mojem bi tud navadnga 749 spravu na ene 115KM z komplet racing auspuhom, športnimi filtrom pa še se kej se najde...

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno
Tole pa ni R model, ker nima Ohlins vzmetenja, pa a niso bli 749R samo v omejeni seriji do 500 komadov (tko je tud z 999R), zato imajo pa zelo visoke cene, se pa sploh ne razlikuje kaj dosti od 749S, samo nekateri deli so pač malo boljši. po mojem bi tu navadnga 749 spravu na ene 115KM z komplet racing auspuhom, športnimi filtrom pa še se kej najde...

ostali imajo vsi showa vzmetenje ne? 749ke (vse razen R)... jaz bi drugače imel najraje 749 Dark s termignoni... :P pa če imaš malo sreče ga lahko dobiš že malo nad 6.000 €

Objavljeno
Tole pa ni R model, ker nima Ohlins vzmetenja, pa a niso bli 749R samo v omejeni seriji do 500 komadov (tko je tud z 999R), zato imajo pa zelo visoke cene, se pa sploh ne razlikuje kaj dosti od 749S, samo nekateri deli so pač malo boljši, po mojem bi tud navadnga 749 spravu na ene 115KM z komplet racing auspuhom, športnimi filtrom pa še se kej se najde...

ja bi spravu ja...sam komplet športn izpuh je vsaj 2 kepi evrov ;)

Objavljeno
ostali imajo vsi showa vzmetenje ne? 749ke (vse razen R)... jaz bi drugače imel najraje 749 Dark s termignoni... :P pa če imaš malo sreče ga lahko dobiš že malo nad 6.000 €

Jst bom dau gor kr Akrapoviča evolution line.

Sam najprej ga morem kupt... ;)

Objavljeno
Ki jo zelo rad spusti ja..

Da nebi, ker ti bo žal..

res je, ti kar na hondi ostani :OK: tudi sam mislim da ne grem nikoli več nazaj na italijana pa čeprav naj bi bimel dušo....zvok pa ima res grd še posebej za SS motor..........SS mora piskat, ne pa grmet

pa ti si car

wanna race?

dej originalni res prid kaj čez vikend pogledat na mobija, pa ne da te zajebavam, se bomo mal zapeljali po pisti pa dobr bi blo izkoristit dokler je še možno

Objavljeno
ja bi spravu ja...sam komplet športn izpuh je vsaj 2 kepi evrov ;)

Fotr je nekomu naredil uslugo in ta mi bo zrihtal verejtno zelo poceni al pa celo zastonj, ker sta z Akrapovičem zelo dobra prjatla...

Objavljeno
res je, ti kar na hondi ostani :OK: tudi sam mislim da ne grem nikoli več nazaj na italijana pa čeprav naj bi bimel dušo....zvok pa ima res grd še posebej za SS motor..........SS mora piskat, ne pa grmet

ti pa še nisi v živo slišal naprimer 1098 s termignoni in filtrom? to se nič ne more s tem primerjat :P

Objavljeno

dej originalni res prid kaj čez vikend pogledat na mobija, pa ne da te zajebavam, se bomo mal zapeljali po pisti pa dobr bi blo izkoristit dokler je še možno

Hvala bogu, saj en.

Zvok je "ogaben". Tak zvok naj kar za endure prišparajo.

Kot, da bi po "kanglah" nabiju.

Mogoče pa res pridem, samo gume bi mogu kupit.

Objavljeno
ti pa še nisi v živo slišal naprimer 1098 s termignoni in filtrom? to se nič ne more s tem primerjat :P

sem pa slišal v živo 1098 z komplet akrapotom na mobiju......pa v nedeljo je bil na mobiju 999dark z termignonijem ampak ti pa povem da ta ni šel nikamor, ga je model hotu na ciljni na zadnjo dvignit pa je sam za ene 5cm šel v zrak :lol1: ropota pa lih tko ko bi se z navito bičesko vozil po pisti......ne hvala

Objavljeno
sem pa slišal v živo 1098 z komplet akrapotom na mobiju......pa v nedeljo je bil na mobiju 999dark z termignonijem ampak ti pa povem da ta ni šel nikamor, ga je model hotu na ciljni na zadnjo dvignit pa je sam za ene 5cm šel v zrak :lol1: ropota pa lih tko ko bi se z navito bičesko vozil po pisti......ne hvala

ah zakaj pa ne bi šel na zadnjo... očitno pač voznik ni znal :)

Objavljeno

Kok pa je ta Mobigrog stran od Ljubljane? Pa zadnjič je bilo neki govora, da je ful peska pa tega sranja gor...

Objavljeno
Kok pa je ta Mobigrog stran od Ljubljane? Pa zadnjič je bilo neki govora, da je ful peska pa tega sranja gor...

Idealna linija je čista.. če pa vn zletiš pa nimaš več kej popravljat, pač na travo. :whistle:

Objavljeno
SS mora piskat, ne pa grmet

Zdele sem se skor posrov od smeha :lol1:

Objavljeno

mobikrog je ene 5km stran od krškega

Idealna linija je čista.. če pa vn zletiš pa nimaš več kej popravljat, pač na travo. :whistle:

jap res je, pa bremzaš na asfaltu in potem greš po travi, na travi pa ni nič grbin tako da se lepo ustaviš

Zdele sem se skor posrov od smeha :lol1:

če je pa res :whistle:

Objavljeno
če je pa res :whistle:

Valda, more bit formula.

Ne pa, kot dizel, ki vleče pri nizkih, pri visokih se pa vse konča. :)

pa zvok isto

torej

ducati = dizel

Objavljeno
Valda, more bit formula.

Ne pa, kot dizel, ki vleče pri nizkih, pri visokih se pa vse konča. :)

pa zvok isto

torej

ducati = dizel

haha...tale ja pa huda :D :worship:

Objavljeno (popravljeno)

v čem pa je razlika med 749 in 749s ?

drugače pa...

:wub: :wub: :wub:

ducati = dizel

:slap: ducati je grom :P

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Za ta denar kupiš cbr1000rr in tisto razliko v ceni vložiš v ohlins, akrapo itd..

pa boš pol videl, kje je ducati

Objavljeno
Ki jo zelo rad spusti ja..

Da nebi, ker ti bo žal..

tako je se strinjam, tudi zame so dukatiji nek podn, proti temle našim res ni primerjave, zvok je bedn, čamči pa ma pač neke najstniške neutemljene muhe hehe

Objavljeno
v čem pa je razlika med 749 in 749s ?

drugače pa...

:wub: :wub: :wub:

:slap: ducati je grom :P

hahaha sramota :lol1:

najprej ga en s cbr lovi, pa je potem v drugem kadru že ene 20m naprej..........potem pa še gužvo dela na pisti kot kak šlepar na hitri cesti

Objavljeno
tako je se strinjam, tudi zame so dukatiji nek podn, proti temle našim res ni primerjave, zvok je bedn, čamči pa ma pač neke najstniške neutemljene muhe hehe

meni so ducatiji od malega sanje ne pa muhe hepan

hahaha sramota :lol1:

najprej ga en s cbr lovi, pa je potem v drugem kadru že ene 20m naprej..........potem pa še gužvo dela na pisti kot kak šlepar na hitri cesti

jaz sem opazoval motor, ne znanje voznika :P

Objavljeno

hahahaha, ohohoho, pussy ducati

Objavljeno

ah neom več nič reko... vsakemu so pač všeč druge stvari... osebno od italijanskih motorjev ne bi imel le aprilie, ostalo pa mi je bomba

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!