Aless Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 pa ti si carwanna race? jaz vozim za sebe in po svojih zmogljivostih....tako da takih in drugacnih dirk nocem,....vsaj dokler nimam motorja zato(plastike in performance pa bremze).... drugac pa se strinjam z vecino glede italjanov in pa ducatija......je le pescica takih ki so fani "dizelskih" motorjev :P
Dolenc™ Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Men so tud aprilije hude, moti me sam 125 :rolleyes: Jebat ga, ne moreš rižotarja z ducatijem primerjat, pa nej še tko piska.
C4V4L13R Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=p22vHNfyVfk...ted&search= The sound of Big american V8 :P (on ducati :rolleyes: ) Pizda ampak to res ne gre s sportakom... Kej tazga še nebi reku :evilgrin: Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil C4V4L13R
Urban K. Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Tud če pravte Ducatiju dizel, pr superbiku pa use 4 cilindraše dol naščije.
Schmid87 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Tud če pravte Ducatiju dizel, pr superbiku pa use 4 cilindraše dol naščije. ducati je pošast :D hehe
k0ci Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Tud če pravte Ducatiju dizel, pr superbiku pa use 4 cilindraše dol naščije. :lol1: a zakaj se pa pol kregajo da bi za dvocilindraše lahko naredili izjemo in jim dovolili mejo 1200cc al kok že nč jim jst ne bi pustu, če je liter je liter pa pika pol pa nared takega dvocilindraša da se lahk kosa z 4 cilindri do takrat bo pa ducati dizel :P všeč mi je edino mv agusta ker ima 4 cilindre, pa ducati desmosedici :OK:
Noiser69 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 tti dž se pa ne navlča jt, pa je že pol ure jasno pa še kr lije :BUA: :huh:
Noiser69 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ewo se je ž navlčo jt (končno ja), grem tankat, dav brat žepnino :whistle: :D
C4V4L13R Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ej poba...daj prst iz riti pa se zbudi... :slap: to je vseslovenski forum, piši, da te vsaj pribljižno razumemo :wacko:
k0ci Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 o cavalir, sm slišu d si ti nekje asfalt čohu, res?? ka je pa blo
Noiser69 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ka pa tej tu ne zastopis (pa ti tut prst iz riti hitro) ? :lol1: kr neki zamorjeni človeki na forumo!!! :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 o cavalir, sm slišu d si ti nekje asfalt čohu, res?? ka je pa blo boš zvedu... :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 :lol1: a zakaj se pa pol kregajo da bi za dvocilindraše lahko naredili izjemo in jim dovolili mejo 1200cc al kok že nč jim jst ne bi pustu, če je liter je liter pa pika pol pa nared takega dvocilindraša da se lahk kosa z 4 cilindri do takrat bo pa ducati dizel :P všeč mi je edino mv agusta ker ima 4 cilindre, pa ducati desmosedici :OK: tako je od italijanov bi edino kaj bi mel je f4 tamburini, ker je res prava makina, ostali dvocilindraši pa naj raje grejo spat al pa pred brodarjev hof naj se postavijo da bo mel pubec en mesec še mokre sanje na to.... :D nadrugajihtaknimahehe
BAT Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 LEP POZDRAV yamaha xt (s cestnimi gumami trenutno :D)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 LEP POZDRAVyamaha xt (s cestnimi gumami trenutno :D) Pozdravljen na forumu & dobrodošel med 125kami :yea1:
C4V4L13R Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 LEP POZDRAVyamaha xt (s cestnimi gumami trenutno :D) dobrodošel, od kod pa si?
Aljaz Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ohoho..., a so bili ponoči modeeratorji slučajno mal dejavni??! Vidim, da je v temi 125 javte se (kjer gre le za nabijanje) res potrebna cenzura... :worship: :headbang:
Noiser69 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 LEP POZDRAVyamaha xt (s cestnimi gumami trenutno :D) Dobrodošel :D
Noiser69 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 zadnč je fotr gledo neko oddajo, ko je en policaj na motorjo (zdej nevem a v NEM al v AUT) ustavlo motoriste, pa je mel tako napravico, vlko ko alkotest, pa je preverjo glasnost auspuhov. kdor je mel preglasnega je mogo plačat pa motor tam pustit ... enmu na čoperjo je reko ''ti maš tk glasn auspuh ko letalo ko vzleti'' ...... a mislite da bi to tut lahk meli naši policaji, oz če majo? :hmm:
Gizmo_ Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 zadnč je fotr gledo neko oddajo, ko je en policaj na motorjo (zdej nevem a v NEM al v AUT) ustavlo motoriste, pa je mel tako napravico, vlko ko alkotest, pa je preverjo glasnost auspuhov. kdor je mel preglasnega je mogo plačat pa motor tam pustit ... enmu na čoperjo je reko ''ti maš tk glasn auspuh ko letalo ko vzleti'' ...... a mislite da bi to tut lahk meli naši policaji, oz če majo? :hmm: to je običn decibel meter k te stane u trgovini 5k bsit...u prometni ti piše kolk dB lah dosega tvoj motor :krneki: newem če majo...sam ni pa neka jaka fora to za met...sej mate to u šoli pr fizki zihr :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
BAT Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 dobrodošel, od kod pa si? hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute.
Irencko Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute. še en iz mute... hehe, ja nč lpo d si se oglasu :worship:
Noiser69 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute. Še en ki je blizo mene doma :) (pač blizo, koroška pa to :D)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute. hud podpis :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se