Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Matr, prej k sm s šihta vs naspidiran dam pršu, sm probov mal, če se da s husotam ''pokat''... nabijem na obrate, pa oduzamem kontakt pa spet... ma, je pa kkšn pou metrsk ogn vn iz auspuha užgau :eek: sam mi nekak smešno smrdi/diši use :huh: :kva1: :hmm: ne bom več ponavlov :rolleyes: :blush:

Objavljeno
hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute.

kdo pa si, kak ti je ime..... mogoče te poznam :krneki:

Objavljeno
hud podpis :worship:

nazi

Objavljeno
hud podpis :worship:

se strinjam :P

Objavljeno (popravljeno)
nazi

:worship: to mi je najbolj smešno toti kao ponosni zavedni slovenci pa s temi karantanskimi panterji ko tak nič ne vejo o karantaniji pa ničemer... tistim ki pa vidijo še vzornika v hitlerju, ki je slovenijo videl kot manjvredno pa se res lahko samo smejim

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

v švici septembra srečanje mv agust... ziher bo kaki bogati švicar z mv agusto f4 CC (claudio castiglioni) tam... to pa je res motor nad motorji... čeprav bolj prestiž kot pa performance za ta denar...

Objavljeno
v švici septembra srečanje mv agust... ziher bo kaki bogati švicar z mv agusto f4 CC (claudio castiglioni) tam... to pa je res motor nad motorji... čeprav bolj prestiž kot pa performance za ta denar...

to so tak vsi italjani....razen fiata in alfe :P pa cagive ter aprilie :D

Objavljeno

tak Renato od zdaj naprej od motorjev gleda le še znamke: Ducati, Mv agusta, Ktm, Husqvarna in ničesar drugega :D

Objavljeno
tak Renato od zdaj naprej od motorjev gleda le še znamke: Ducati, Mv agusta, Ktm, Husqvarna in ničesar drugega :D

:lol:

sori samo pac ne gre brez tega smeska :D....pove pac vse :P

Objavljeno

boš tablet :?

Objavljeno

uh....kera pa je tak mocna da bi spremenila mnenje pa da bi prso med japonce :D....ceprav se sam neb brano kakiga redkiga italjana...nisem pa njihov fan....ceprav so makaroni pa spageti vcasih dobri :P

Objavljeno

Vidš to se zgodi če mucl prehitr dobi cebro.....pol pa samo še dražje motorje gleda :closedeyes:

Objavljeno
:lol:

sori samo pac ne gre brez tega smeska :D....pove pac vse :P

samo se ti smej, jaz sem povedal svoje :D

ne, hvala :D

uh....kera pa je tak mocna da bi spremenila mnenje pa da bi prso med japonce :D....ceprav se sam neb brano kakiga redkiga italjana...nisem pa njihov fan....ceprav so makaroni pa spageti vcasih dobri :P

ni take tabletke :P

Vidš to se zgodi če mucl prehitr dobi cebro.....pol pa samo še dražje motorje gleda :closedeyes:

jaja kr z lufta mi je padla... pa to o čemer zdaj razmišljam ni nič dražje od cbr... drugače ne bi niti gledal, ker nimam za doplačat :) seveda mislim nič dražje od dobro prodane cbr :P

Objavljeno
jaja kr z lufta mi je padla... pa to o čemer zdaj razmišljam ni nič dražje od cbr... drugače ne bi niti gledal, ker nimam za doplačat :) seveda mislim nič dražje od dobro prodane cbr :P

Nism reku da ti je z lufta padla.....sam prehitro je pršla :P

Objavljeno

nič ni prehitro :D je pa res, da si včasih zaželim da bi dobo za kakšno uro v roke nazaj mojo bivšo cagivo pa se z njo malo zapodil naokrog :P to pa je bila neverjetna igračka... že cbr je lahka, okretna igračka ampak ono pa je bilo še 10 krat bolj :P

Objavljeno (popravljeno)

ma kdo kako gumo doma....150/60/17....tako da ma vsaj malo profila?

nič ni prehitro :D je pa res, da si včasih zaželim da bi dobo za kakšno uro v roke nazaj mojo bivšo cagivo pa se z njo malo zapodil naokrog :P to pa je bila neverjetna igračka... že cbr je lahka, okretna igračka ampak ono pa je bilo še 10 krat bolj :P

meni je pa prav muka it z honde na rsko.....v ovinkih je prava katastrofa,...sploh nima oprijema,samo plese neke

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

js vas bom pa zapustu v motociklističnem svetu :cry: počasi bom prestopil v avtomobilizem, samo mi bodo dvokolesniki vedno ostali v srcu in ko bo prilika si naslednjega omislim, do takrat, pa se bom lahko za vami furov pa meu sabo za jest pa za pit, če boste šli na kako furco :naughty:

torej, do druzga tedna bom probu prpravt motor za prodajo, sicer težko verjamem, da bo šlo zdaj na jesen ampak upam, da ne bo prevelikih težav.

pogrešu bom vse kar sm doživu (z izjemo enega dogodka) :cry: :cry:

cya boyzzzz

Objavljeno

ejej pizda škoda pa niti nitrota še nisi uspel namontirat... kaj pa boš kupo v svetu avtomobilizma? pa prav zares misliš nehat z motorji za vedno?

Objavljeno

pa menda res ne :unsure:

zakaj pa to :? k ne boš kupu od norca ninje :?

Objavljeno
ejej pizda škoda pa niti nitrota še nisi uspel namontirat... kaj pa boš kupo v svetu avtomobilizma? pa prav zares misliš nehat z motorji za vedno?

sej je napisal da ko bo prilika si bo omislo motor

Objavljeno

pizda ej kavalir boš že kupo enkrat avto, ne raiš zaj motorjev pustit kr tak

Objavljeno
pizda ej kavalir boš že kupo enkrat avto, ne raiš zaj motorjev pustit kr tak

jaz jih bom tud pocasi....vsaj za kakih 8 mescov...seveda ce oba prodam

Objavljeno

o, fantje ne se ustrašit, sej vas bom še zmer spremlu, tako se bomo še lažje na kakem pikniku dobli al pa motozboru (bo vsaj malenkost več zaupanja doma) :)

seveda se bo takoj po tem začeu šparovček povnit za hobi, opremo bom verjetno še kar obdržal :D , pač rabim avto, skoraj podnujno, oboje pa pač ne gre in nekaj sem mogu žrtvovat...

kaj pa še bo, pa še ni čisto 100%

mika me turbobencinar, dvosed, z motorjem zadaj in pogonom zadaj, mogoče celo cabrio oz. targa ;) :P :D

Objavljeno
o, fantje ne se ustrašit, sej vas bom še zmer spremlu, tako se bomo še lažje na kakem pikniku dobli al pa motozboru (bo vsaj malenkost več zaupanja doma) :)

seveda se bo takoj po tem začeu šparovček povnit za hobi, opremo bom verjetno še kar obdržal :D , pač rabim avto, skoraj podnujno, oboje pa pač ne gre in nekaj sem mogu žrtvovat...

kaj pa še bo, pa še ni čisto 100%

mika me turbobencinar, dvosed, z motorjem zadaj in pogonom zadaj, mogoče celo cabrio oz. targa ;) :P :D

pri takih zeljah se pa da nardit tak da mas oboje....dober motor pa solidn avto....

Objavljeno
pri takih zeljah se pa da nardit tak da mas oboje....dober motor pa solidn avto....

v bistvu mam v mislih nekakšen nadomestek za motor (dvosed), pa malo razmišljajte kaj imam v mislih, vsi ki imate pa moj msn, ostanite tiho, ker potem ne bo zanimivo hehe

kar sem naštel je čisto resnično, sliši se mamljivo ne :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!