Aless Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 v bistvu mam v mislih nekakšen nadomestek za motor (dvosed), pa malo razmišljajte kaj imam v mislih, vsi ki imate pa moj msn, ostanite tiho, ker potem ne bo zanimivo hehe kar sem naštel je čisto resnično, sliši se mamljivo ne :naughty: fajn....sem ga enkrat gledal....zna bit zanimivo za vozit....
C4V4L13R Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 odvisno od modela...samo to bi preveč izdal, bi pogruntu hmal hehe glih prov, glede na to za kaj je namenjen ;)
norc 16 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 pa ne no. pizda jaz pa sem že mel take načrte vse lepo za drugo leto.
C4V4L13R Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 pa ne no. pizda jaz pa sem že mel take načrte vse lepo za drugo leto. norc, sej nism biu 100% kupec ;), reku sem, da sem kandidat za spomladi, če boš še meu...fajn me je zamikalo, ker je meu motor malo prevoženih ampak se je stanje obrnilo...sej ti ne bo težko prodat, samo prav moraš ponudit
Aljaz Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ups, sm šele zdej opazu tvoje kriterije (pogon in motor zadaj)
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Evo fantje, pa sm še js mel jeben karambol. Stal sem na križišču, za mano kombi. Se pomaknem mal naprej da bi vidu če je ve fraj, on za mano pa kr stran gledu pa po gasu, pa me je nagazu u rit. En cajt sm še lahka držal motor, sred križišča pa enostavno nism mogu več in je padu po tleh. Pol sm ga takoj na pločnik umaknu, pogledam.. pizda. Pa komej sm čaku ta zadnji vikend, sm mel namen nardit 1000km.. a jebi ga. Plastike.. vse, luč, zadn nosilc, balanca, gas, zaščitne ročke.. pa še velik malenkosti. Zdej pa čakam cenilca. Pa še policaje sm mogu klicat ker stric ni mel nobenga pildeka za poročilo. Pol so pa pršli, pa niso nč hotli zapisat, sam posliku je motor, je reku da nimajo časa za take stvari, se nej sama zmenma. Še dobr da je pršu pol moj fotr, pa še en iz zavarovalnice. Sočustvujte z mano, zgleda da bom nekej časa peš. Aja, še akrapovič je spodej čist mal udrt.. :unsure: Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil NejcZ
DIESEL Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 :cry: škoda :cry: normalno da sočustvujemo z tabo :cry:
norc 16 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 bed ej jebeš plastiek tebi je kaj ko sem videl nekej sledi krvi.
NejcZ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Ne, men ni nč, k sm se na roke ujel, pa še rokavice sm mel gor. Tisto so verjetno koščki zadnje luči. Zdej sm še mal pogledu, pa je še balanca, gas zlomljen, pa zatika se, neki odlomleno, sam še nevem od kje, pa blatnik, maska.. uglavnem plastike so vse. Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil NejcZ
Tabo Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 u bed. no je bil vsaj fer pa priznal.
Aless Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) skoda....porihtaj cimprej da se bos lahko vozo Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil justaboy
_Fingi_ Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Jao...budale na cesti :headbang: nejc... čimprej porihti an :worship:
reesko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 vsakemu se lahko zgodi da povzroči nesrečo drugemu ;) nejc čimprej zrihti :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 vsakemu se lahko zgodi da povzroči nesrečo drugemu ;) nejc čimprej zrihti :D tudi pri tebi se je to zgodilo že :D
reesko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 tudi pri tebi se je to zgodilo že :D Ja o tem govorim...in ne želi si da se bo tud teb, ker ni prijetno, verjemi ;) nihče ni popoln in glej da se tud teb ne bo to zgodil... :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Ja o tem govorim...in ne želi si da se bo tud teb, ker ni prijetno, verjemi ;) nihče ni popoln in glej da se tud teb ne bo to zgodil... :closedeyes: eh, sm se že z avtam.. ni prijetno :D (takoj pomislš na stroške) :whistle:
reesko Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 eh, sm se že z avtam.. ni prijetno :D (takoj pomislš na stroške) :whistle: al pa na to da nekomu ogroziš življenje :headbang:
Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 al pa na to da nekomu ogroziš življenje :headbang: v mislih sem imel manše nesreče..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se