Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
v mislih sem imel manše nesreče..

jst sm pa na splošno mislu...tud v manjših nesrečah(lažje poškodbe) imaš lahko / sem imel zelo slabo vest ;) zelo neprijetno :closedeyes:

Objavljeno

Stroškov bo kr ja.. plastike vse, bremza zadnja je ročka zvita (se pravi cel komplet, ker tomos nima posebej delov), križ na vilcah, zadn del komplet sfukan/zlaman, balanca kriva, gas zlomljen, zaščitne ročke..upam da bo čimprej uglavnem.

Objavljeno

samo balanco pa gas pa zadn del zrihtej. plastike pa pust popraskane alpa ce je kaksna pocla jo mal zalimej pa dej tist denar raj u žep pa za bencin;) pa ne se prevec sekirat supermoto so brez prask vecinoma samo v izlozbah... je pa zoprn ker je biv motor se ko nov. se bl pa to da nisi nc kriv in nisi mogu tega preprect

Objavljeno
samo balanco pa gas pa zadn del zrihtej. plastike pa pust popraskane alpa ce je kaksna pocla jo mal zalimej pa dej tist denar raj u žep pa za bencin;) pa ne se prevec sekirat supermoto so brez prask vecinoma samo v izlozbah... je pa zoprn ker je biv motor se ko nov. se bl pa to da nisi nc kriv in nisi mogu tega preprect

Sej je že prej bil mal podrsan, sam po drugi strani. Sej če bom denar dobil, si lahko siguren da stranskih ne menjam.. :whistle: Ampak balanco, gas, križe, pa zadnji del pa, ker je cello zvito pa tako belo, k se je zvila plastika.

Objavljeno

KRIŽ MAŠ ZVIT :krneki: a to resno a ti samo guma krivo stoji glede na balanco. ker ce je tko sam mal zrahlej šravbe pa spredej stopi tko da mas gumo med nogam pa naravnej... ko na beciklu.

ne morm varjet da bi mev križ zvit če ti je zad prletu. jest sm su 70 v avto pa jest in motor čez pa ni blo nč

Objavljeno
KRIŽ MAŠ ZVIT :krneki: a to resno a ti samo guma krivo stoji glede na balanco. ker ce je tko sam mal zrahlej šravbe pa spredej stopi tko da mas gumo med nogam pa naravnej... ko na beciklu.

ne morm varjet da bi mev križ zvit če ti je zad prletu. jest sm su 70 v avto pa jest in motor čez pa ni blo nč

on ma tomosa.. :D

Objavljeno

Ni zvit.. tisto je utrgalo še na drugo strani (k prej sm že na eni mel), k preprečuje da bi šla balanca prevč levo/desno. Kvaliteta pač, da kr tk odleti :headbang:

Objavljeno
on ma tomosa.. :D

ja sej!!! to more met poj se bl trdo... ves kva APN vse zdrži :naughty: :whistle:

Nejc plastike se ne splača menat ce je ne zloms... sej te zastopm da hocs met lep motor. To tazadno k mas zvito pa je barvo spremenila lahko probas mal pogret s fenam pa jo nazaj naravnt pa putit da se shladi. tud tista belina zna zgint ce plastiko pogrejes

Objavljeno
...

jest tud, jest tud :whistle: :whistle:

Objavljeno
ja sej!!! to more met poj se bl trdo... ves kva APN vse zdrži :naughty: :whistle:

Nejc plastike se ne splača menat ce je ne zloms... sej te zastopm da hocs met lep motor. To tazadno k mas zvito pa je barvo spremenila lahko probas mal pogret s fenam pa jo nazaj naravnt pa putit da se shladi. tud tista belina zna zgint ce plastiko pogrejes

Tisto zadaj sigurno menjam, ker je fejst zvita.. pa še spodi je železn nosilc k je tud zvit. Pa še pošrek je plastika, pa tud tam je belo k je zadna luč&co notr pršraufano.. tk da to sigurno menjam :rolleyes: Pa sej, morm najprej počakat da vidim kaj bo cenilc povedu.

Objavljeno
jest tud, jest tud :whistle: :whistle:

ti tud ne morš varjet al ti tud prletu u avto :winkiss:

Objavljeno
ti tud ne morš varjet al ti tud prletu u avto :winkiss:

prletu v avto pa nč vilc/križev zvil :)

Objavljeno

ooo, vem vem :D :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Kakšen smart mogoče?

;)

@NejcZ:

A jebemu :cry: , škoda res, upam da čimprej zrihtaš. Ne sekiraj se...motor se da popravit, samo da teb ni nič :unsure:

Objavljeno

smarta boš kupu? :D

Objavljeno

BTW, na akrapoviču mam tisto gumo strgano, k je šrauf za dušilc notr, pa en milimetr je udrt.. a to bo priznal? Pizda, mora :angry:

Objavljeno

Kr tko nc prov radi ne priznajo...silt mors k norc pa bos mogoce dobu nekako normalno priznano skodo... ;)

Objavljeno

Beda nejc :BUA:, škoda no, upam da boš čimprej porihto ... da lahk grema na kako turco ...

(a to se ti je zgodl ko si tja k mni/serviserjo bil namenjen?)

Objavljeno

ja bo pa že mogo

sj če je biv kolk tolk vredo bo že priznav :winkiss:

Objavljeno

Ne, na južno sm šol.

To da bom silo si pa lahko ziher, pa še fotr bo zravn.

Objavljeno
smarta boš kupu? :D

Ni še 100%, ne me za besedo jemat. Itak bom kupovau okrog novga leta, če mi bo uspelo moped spravt v promet. Sm pa šou že 2 pogledat, pa še fotr pa en frend sta me mal zahaklala, tako da me je kr prjelo :D. Bomo vidl no, sj pravm.

Objavljeno (popravljeno)
Ni še 100%, ne me za besedo jemat. Itak bom kupovau okrog novga leta, če mi bo uspelo moped spravt v promet. Sm pa šou že 2 pogledat, pa še fotr pa en frend sta me mal zahaklala, tako da me je kr prjelo :D. Bomo vidl no, sj pravm.

Ma kup si avto ne pa smarta...(pa ne rec da ne vem kasn je...dobr vem najbrz bols k ti) :rolleyes: ...skoda denarja za take hece...to je samo za v mesto in po mestu...

Popravljeno . Popravil Fabo
Objavljeno
Ma kup si avto ne pa smarta...(pa ne rec da ne vem kasn je...dobr vem najbrz bols k ti) :rolleyes: ...skoda denarja za take hece...to je samo za v mesto in po mestu...

pa za na morje... da ga za avtodom na prikolco das da gres zjutrej po kruh z nemu. sam bagete je treba ze na streho prvezat :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!