Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Sestrična ma unga, bl coupe varjanta, ne tistga kahla model, pa tud ni neki, mislem, da ma cca70 konju, je pa res bl za pičke avto, brez zamere :).

Objavljeno
smarta boš kupu? :D

Da ga bo pol spedenal z motorjem od R1 al pa Hayabuse :worship: :worship: :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

smart je res kako bi reku....za.... POSEBNEŽE :D

pa ne mislm nč slabga o teb sam res je bl ženski pa tak umetn pa za po kruh :)

Objavljeno
smart je res kako bi reku....za.... POSEBNEŽE :D

pa ne mislm nč slabga o teb sam res je bl ženski pa tak umetn pa za po kruh :)

coupé je čist ql :D

Objavljeno

@NejcZ bad res :BUA:

No fantje, pa je šla... Prodano v 2 dneh B) Tut js sm od danes naprej brez motorja, no v garaži je še Tomos avtomatik tak malo za izživlat samo to ne šteje :D Nasledn tedn naredim izpit za avto (upam), tako da zdej bomo nabavli en avto za čez zimo pa tak, pol spomladi al pa nekje proti koncu šole ko bo izpit za A2 pa bomo nabavli verjetno nazaj kak fajn motorčič :) Bomo vidli.

Uživajte in srečno! :alien1:

Objavljeno

ko ga greš pogledat od bliz, pa ko se vsedš not...fajna zadevca, sej kuplen bi biu tud posebej za po mestu, ker mamo pri hiši že en normalen avto (vectro karavan), rabmo pa še neki mejhnga zame pa za mojo mamo, nujno, sploh ko nardim ispit. če pa že moram zbirat med temi malčki, je pa to velik luksuz, če izbiram med kakim daewoo matizom in ostalimi korejskimi jajci (ker bo treba zadevo še registrirat pa tankat, je treba gledat za malolitražnimi zadevami, k mal pijejo pa k je pocen zavarovanje) ...pa še doma so rekl, da če bi se v to smer odloču, da bi mi finančno pomagal...

ne me zdej napadat pa neki za besedo jemat, ker to je samo ideja, zadeva je pa mamljiva zelo :OK:

(zadej širši, ko spredej, dva sedeža, dvoje vrat, motor zadej, pogon zadej, turbo, 6 prestav sekvenčni menjalnik...sam povedat ne smeš, da gre za smarta hehehe)

Objavljeno

js bi pa neki prašu sam ni glih za to temo.Kateri motor mislite da se najbolj splača kupit da je nov 2007l. pa da je sport jst mislm da je aprilia rs 125 ce ma pa kdo ksno drugo idejo nj powe:Dhvala :worship:

Objavljeno

Če iščeš med cestnimi, sigurno aprilia.

Objavljeno

Kaj pa kak Derbi gpr 125?? Kak se pa ti motorji kej obnesejo??

Objavljeno

kolkr vem je z derbijem sranje

pa si ziher za 2-takt? men je zelo všeč biu rieju rs2, samo je 4-takten pa huso gtr je tud lep, samo tist pa ne vem kako je z dobavljivostjo v sloveniji.

Objavljeno

:yes: Se strinjam... :yes:...dada... :yes:

Objavljeno (popravljeno)
ko ga greš pogledat od bliz, pa ko se vsedš not...fajna zadevca, sej kuplen bi biu tud posebej za po mestu, ker mamo pri hiši že en normalen avto (vectro karavan), rabmo pa še neki mejhnga zame pa za mojo mamo, nujno, sploh ko nardim ispit. če pa že moram zbirat med temi malčki, je pa to velik luksuz, če izbiram med kakim daewoo matizom in ostalimi korejskimi jajci (ker bo treba zadevo še registrirat pa tankat, je treba gledat za malolitražnimi zadevami, k mal pijejo pa k je pocen zavarovanje) ...pa še doma so rekl, da če bi se v to smer odloču, da bi mi finančno pomagal...

ne me zdej napadat pa neki za besedo jemat, ker to je samo ideja, zadeva je pa mamljiva zelo :OK:

(zadej širši, ko spredej, dva sedeža, dvoje vrat, motor zadej, pogon zadej, turbo, 6 prestav sekvenčni menjalnik...sam povedat ne smeš, da gre za smarta hehehe)

Ej stari pa ne boš kupvov smarta, to ni nobene varnosti pa nč...pa še nikamor ne gre, boš isto pol med avtomobilisti kokr zdj k si med motoristi iz ybr....za ta dnar kokr bi dau za smarta dobiš že marsikater velik bolši avto :closedeyes:

Popravljeno . Popravil _OrAzEm_
Objavljeno

dj rajs bivsi daewoo matizz...

ce hocs neki tolk mejhnga

Objavljeno

sori nism kuj vidu :>

ok za smarta bi ti mogl konkretno financno pomagat :P

Objavljeno (popravljeno)
hvala vsem za dobrodošlico sem pa iz Mute.

samo da nisi mutav: D

:worship: to mi je najbolj smešno toti kao ponosni zavedni slovenci pa s temi karantanskimi panterji ko tak nič ne vejo o karantaniji pa ničemer... tistim ki pa vidijo še vzornika v hitlerju, ki je slovenijo videl kot manjvredno pa se res lahko samo smejim

se strinjam, viole iq 70 in podobne varjante :D

tak Renato od zdaj naprej od motorjev gleda le še znamke: Ducati, Mv agusta, Ktm, Husqvarna in ničesar drugega :D

renato lahko samo od zdaj naprej pa celo življenje drka uz ninju z akrapotom, ko pridrvi mimo njegovega hofa pa mimo vseh super duper dizl jajc dukatijev :D

samo se ti smej, jaz sem povedal svoje :D

ne, hvala :D

ni take tabletke :P

jaja kr z lufta mi je padla... pa to o čemer zdaj razmišljam ni nič dražje od cbr... drugače ne bi niti gledal, ker nimam za doplačat :) seveda mislim nič dražje od dobro prodane cbr :P

skoraj z lufta, kar precej metrov nad zemljo drugač :D

ma kdo kako gumo doma....150/60/17....tako da ma vsaj malo profila?

meni je pa prav muka it z honde na rsko.....v ovinkih je prava katastrofa,...sploh nima oprijema,samo plese neke

jaz mam, ker mi je zadnja šla po gobe mislim itak obe menjat, sprednja pa je še kar solidna, ampak verjetno ne prej ko v začetku zime, ker zaj se bom še malo fural tak na izi, ker če zadnjo napumpam mi še drži par ur, tak da malo za dušo se še lahko peljem....drugač pa se lahko zmenima po PM...

norc, sej nism biu 100% kupec ;), reku sem, da sem kandidat za spomladi, če boš še meu...fajn me je zamikalo, ker je meu motor malo prevoženih ampak se je stanje obrnilo...sej ti ne bo težko prodat, samo prav moraš ponudit

dobro si se odločo, samo nea sanjaj z nekim smartom ker to pa sploh avto ni, to je ista varjanta ko oni tricikl ko ma pač streho nad glavo....pa še drag je ta smart baje...sn ga vido glih danes vuni na cesti pa je tak smešno mali da je bil twingo orjak proti temu, res podn od podna kar se oblike tiče pa dimenzij, razen če si škratek 140 cm visok, te bi ti mogoče pasal ta avto ja :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Alo Korošci in Košice, a se se gre kdo kam pelat? Hitr, mate 20 min da se javite! :P

Objavljeno
samo da nisi mutav: D

hahahahaha :lol1: :lol1:

renato lahko samo od zdaj naprej pa celo življenje drka uz ninju z akrapotom, ko pridrvi mimo njegovega hofa pa mimo vseh super duper dizl jajc dukatijev :D

jajaja predvsem ninja ja... da ne bo ki mimo ducatija šla ja, če je že serijsko navajena zadaj ostajat

skoraj z lufta, kar precej metrov nad zemljo drugač :D

:fight1:

jaz mam, ker mi je zadnja šla po gobe mislim itak obe menjat, sprednja pa je še kar solidna, ampak verjetno ne prej ko v začetku zime, ker zaj se bom še malo fural tak na izi, ker če zadnjo napumpam mi še drži par ur, tak da malo za dušo se še lahko peljem....drugač pa se lahko zmenima po PM...

ja ti maš po novem 150/60/17 :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Cavalier, če že nameravaš kupt Smarta, kup vsaj Smart ROADSTER V6 BiTurbo ;) to pa že kr nekam gre :OK: feeling pa k da si v gokardu :OK:

Popravljeno . Popravil GrCaR
Objavljeno

ko se zaletiš pa ostane od tebe tolko v tisti plastiki kot da bi se z motorjem razbil

Objavljeno
ko se zaletiš pa ostane od tebe tolko v tisti plastiki kot da bi se z motorjem razbil

vsak misli da je smart zelo nevaren avto ker pač zgleda mali ampak ni res....v testih se je zelo dobro izkazal in je bil celo pred puntom, clio....

Objavljeno

evo zdej se vam pa uradno pridružujem...učer kupu rs-ko od matexa :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
evo zdej se vam pa uradno pridružujem...učer kupu rs-ko od matexa :evilgrin: :evilgrin:

Dobrodošel :P

____

U je bla fajn turca dans, je slo 105 km/h :lol1:

Objavljeno
Cavalier, če že nameravaš kupt Smarta, kup vsaj Smart ROADSTER V6 BiTurbo ;) to pa že kr nekam gre :OK: feeling pa k da si v gokardu :OK:

Brabus Power :evilgrin:

Roadster je res fuuuuul hud, samo je mal drag, niam dost našparanga. Če bi meu dost dnarja, potem bi si omislu Opel Speedsterja Turbo.

vsak misli da je smart zelo nevaren avto ker pač zgleda mali ampak ni res....v testih se je zelo dobro izkazal in je bil celo pred puntom, clio....

No ja...današnji puntoti pa clioti so pred njim, k majo vsi 5 zvezdic. Drugač se je pa s svojim tridionom zelo dobro izkazal, na ncapu je biu namreč takrat, ko so ga izdelal toliko varen kot takratnji avtomobili mini razreda (dosegu je 3 zvezdice na Ncapu). Še vedno ga imam raje kot Matiza, ker tam pa res ne ostane nič od tebe...poleg tega; francozov, italijanov in korejcev ne maram, vse ostalo se dobi precej staro, potemtakem mi ostane samo smart fortwo ali vw lupo. Ker pod 2001/2002 letnik ne grem. Pa še registracija je najcenejš, kar jo moreš met.

Prvo moram motor prodat pa ispit nardit, pol k bom meu pa dnar v roki, bom lahko pa kj več reku ;) Zaenkrat je samo ideja.

P.s.

Do druzga tedna upam, da bo motor že v oglasih. Če poznate koga, k bi se zanimu, motor je odlično ohranjen, ma še garancijo do maja drugo leto, zdele bom še olje zamenu pa mal počekiru, po možnosti še bremz ploščice pa stvari pregledu, če je kje kj treba. Motor ma pa še kufer pa taco, k morš drgač vse dokupt pa še mini žmigavčke, zraven dam še originalne. Cena... :hmm: za ene 1600 bi se zmenil :rolleyes:

Objavljeno

še koj nimam dojst za dans, gre kdo na Golico? :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!