Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

kak je lahko pouk če jutri komaj dobimo urnike pa to... saj ne veš kdaj maš kake ure da bi mel pouk... sigurno ni pouka

Objavljeno

hahahaha suffeeeeeer, suffeeeeeeeeeeeeer :lol1: , baje pa že drugi tedn se začnejo kontrolne pa to sn čul na gimnazijah, letos so rekli da nema zabušavanja, in bo pritisk od začetka :OK:

Objavljeno

Tej bo pr nas tut zihr tk :headbang:

Objavljeno

em mi na serši v mariboru mam kuj prvi dan 6 ur pouka že.

iiiiiiiiiiiiivek če bereš vstrelal te bom

PS ivek je naš ravnatl

Objavljeno

@brodar...

ti boš pršu kje..in boš zvedu da maš matematko pa nemščino zadnji dve uri k boš pač meu pouk in boš 2x 45min meu predavanje pol pa domov ;)

Objavljeno

sej prav tak naj vas gonijo, itak je te gimnazije že prelahko nardit, in pol že vsak gustek lahko nardi gimnazijo.... :D

Objavljeno

saj eni majo res pouk ja...mi pa mamo lepo komaj ob 12h in je to to :D

pol pa se zacne ja pm :headbang:

Objavljeno
saj eni majo res pouk ja...mi pa mamo lepo komaj ob 12h in je to to :D

pol pa se zacne ja pm :headbang:

Jebena je ta šola.

Jutr ob pol osmih morm bit tam. :P

Objavljeno

ja, jeba to...letos 4. letnik... :whistle: pol pa še matura :headbang:

ne me jebat, je hitr minil :cry:

Objavljeno
so pa zato v MotoGP prvi.. kaj morš :D

ja a ti veš zakaj se je to sploh začelo, ker je ducati dizl, pri moto gp pa nimajo dizlov ampak kar 4 cilindre

mene pa zanima sledece...v cem je razlika med SBK pa STK 1000? Da so kao v SBK motorji do 1000ccm, v STK pa so lahko tudi nad? In potem tudi enako v SS in STK 600...

SBK=superbike.......kompletna predelava mašine, ni omejitev, razen cc seveda pa pač še nekaj stvari

STK=superstock.......motor mora biti tovarniški, brez predelav, razen gum, vzmetenja, izpuha filtrov....brez večjih posegov v mašino

Objavljeno
Jebena je ta šola.

Jutr ob pol osmih morm bit tam. :P

haha, svaka čast :worship: večni dijak :kva2:

Objavljeno
haha, svaka čast :worship: večni dijak :kva2:

sarkazem

Objavljeno
@brodar...

ti boš pršu kje..in boš zvedu da maš matematko pa nemščino zadnji dve uri k boš pač meu pouk in boš 2x 45min meu predavanje pol pa domov ;)

haha upam glavo stavit da ne bo tak... prišel bom tja, razredničarka nas bo pozdravla, dobili bomo učbenike in šli domov ;) aja pa jaz nimam nemščine, ampak ang pa špa

Objavljeno

jao folk...ju3 grem pa tut jz u šolo! wish me luck....da me naujo spet prvi dan vn fuklni!!

Objavljeno
haha upam glavo stavit da ne bo tak... prišel bom tja, razredničarka nas bo pozdravla, dobili bomo učbenike in šli domov ;) aja pa jaz nimam nemščine, ampak ang pa špa

sm vedu da bo neki narobe...

KOMI ČAKAM ŠOLO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship:

Objavljeno
KOMI ČAKAM ŠOLO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship:

A da boš spet brez kompa,interneta pa motorja :lol1:

Objavljeno
A da boš spet brez kompa,interneta pa motorja :lol1:

brez motorja je ze tko nerabis sole :whistle:

Objavljeno

1 let frj :whistle:

Objavljeno

kaj zaj pubeci....pa smo z maturantskega.. blo je legenda.. če ne vrjamete pa duheca vprašajte....

Objavljeno
kaj zaj pubeci....pa smo z maturantskega.. blo je legenda.. če ne vrjamete pa duheca vprašajte....

welcome back :D

nic....treba v solo it :P

Objavljeno
u pravi čas sta prišla... ajde remo v šolo :P

čamaaac :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

:OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!