Čamac Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 kak je lahko pouk če jutri komaj dobimo urnike pa to... saj ne veš kdaj maš kake ure da bi mel pouk... sigurno ni pouka
_Nejkooo_ Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 hahahaha suffeeeeeer, suffeeeeeeeeeeeeer :lol1: , baje pa že drugi tedn se začnejo kontrolne pa to sn čul na gimnazijah, letos so rekli da nema zabušavanja, in bo pritisk od začetka :OK:
Noiser69 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Tej bo pr nas tut zihr tk :headbang:
norc 16 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 em mi na serši v mariboru mam kuj prvi dan 6 ur pouka že. iiiiiiiiiiiiivek če bereš vstrelal te bom PS ivek je naš ravnatl
reesko Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 @brodar... ti boš pršu kje..in boš zvedu da maš matematko pa nemščino zadnji dve uri k boš pač meu pouk in boš 2x 45min meu predavanje pol pa domov ;)
_Nejkooo_ Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 sej prav tak naj vas gonijo, itak je te gimnazije že prelahko nardit, in pol že vsak gustek lahko nardi gimnazijo.... :D
Gixxer Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 saj eni majo res pouk ja...mi pa mamo lepo komaj ob 12h in je to to :D pol pa se zacne ja pm :headbang:
Original-One Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 saj eni majo res pouk ja...mi pa mamo lepo komaj ob 12h in je to to :D pol pa se zacne ja pm :headbang: Jebena je ta šola. Jutr ob pol osmih morm bit tam. :P
C4V4L13R Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 ja, jeba to...letos 4. letnik... :whistle: pol pa še matura :headbang: ne me jebat, je hitr minil :cry:
k0ci Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 so pa zato v MotoGP prvi.. kaj morš :D ja a ti veš zakaj se je to sploh začelo, ker je ducati dizl, pri moto gp pa nimajo dizlov ampak kar 4 cilindre mene pa zanima sledece...v cem je razlika med SBK pa STK 1000? Da so kao v SBK motorji do 1000ccm, v STK pa so lahko tudi nad? In potem tudi enako v SS in STK 600... SBK=superbike.......kompletna predelava mašine, ni omejitev, razen cc seveda pa pač še nekaj stvari STK=superstock.......motor mora biti tovarniški, brez predelav, razen gum, vzmetenja, izpuha filtrov....brez večjih posegov v mašino
_Nejkooo_ Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Jebena je ta šola. Jutr ob pol osmih morm bit tam. :P haha, svaka čast :worship: večni dijak :kva2:
Original-One Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 haha, svaka čast :worship: večni dijak :kva2: sarkazem
Čamac Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 @brodar...ti boš pršu kje..in boš zvedu da maš matematko pa nemščino zadnji dve uri k boš pač meu pouk in boš 2x 45min meu predavanje pol pa domov ;) haha upam glavo stavit da ne bo tak... prišel bom tja, razredničarka nas bo pozdravla, dobili bomo učbenike in šli domov ;) aja pa jaz nimam nemščine, ampak ang pa špa
Ven0m Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 jao folk...ju3 grem pa tut jz u šolo! wish me luck....da me naujo spet prvi dan vn fuklni!!
reesko Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 haha upam glavo stavit da ne bo tak... prišel bom tja, razredničarka nas bo pozdravla, dobili bomo učbenike in šli domov ;) aja pa jaz nimam nemščine, ampak ang pa špa sm vedu da bo neki narobe... KOMI ČAKAM ŠOLO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship:
Roky Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 KOMI ČAKAM ŠOLO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :worship: :worship: A da boš spet brez kompa,interneta pa motorja :lol1:
Stafuc Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 A da boš spet brez kompa,interneta pa motorja :lol1: brez motorja je ze tko nerabis sole :whistle:
kukec1 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 kaj zaj pubeci....pa smo z maturantskega.. blo je legenda.. če ne vrjamete pa duheca vprašajte....
Aless Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 kaj zaj pubeci....pa smo z maturantskega.. blo je legenda.. če ne vrjamete pa duheca vprašajte.... welcome back :D nic....treba v solo it :P
Čamac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 u pravi čas sta prišla... ajde remo v šolo :P
_Fingi_ Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 u pravi čas sta prišla... ajde remo v šolo :P čamaaac :kva2: :kva2: :kva2:
Gixxer Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 kaj zaj pubeci....pa smo z maturantskega.. blo je legenda.. če ne vrjamete pa duheca vprašajte.... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se