Jerry_exc Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 kok se mate fajn vsi v soli neki :) eni se pa za ispite j..... :unsure:
Fabo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Jst sm bil dons samo za slabe pol ure tm (v soli)...se mi ne splaca sploh vozt tok delc za pol urce.. Popravljeno September 3, 2007. Popravil Fabo
Čamac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 no reesko & co. da vam povem današnji dan v šoli... vse skupaj je trajalo pol ure (razredničarka je povedla par novih informacij, dvignili smo učbenike) in to je bilo to. :) čamaaac :kva2: :kva2: :kva2: waaa :kva2: :kva2: :kva2:
irency Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Prvi dan pa smo že mel pouk :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Stroj Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jebiga, lublana je itak zbluzena šola :P
irency Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jebiga, lublana je itak zbluzena šola :P Res je :BUA: :BUA: :BUA: Zdej grem pa za anglo spis pisat :wacko: :wacko: Greste z nami v London na ekskurzijo je rekla šica ker razred sabo vzamemo ?? :P
verdinek Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Jebiga, lublana je itak zbluzena šola :P ne samo lublana, tudi v mb-ju smo meli pouk danes...... tak čist malo za tolažbo :D
C4V4L13R Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 uh, mi smo pa še kar nekako preživel. urco pa pou razrednikove, da nam je razredničarka vse povedala. zvedl dve dobri novici (nasledn tedn gremo za 3 dni na ekskurzijo pa napovedano spraševanje :yea1: :OK: ) pol smo šli pa še mal v kino en bedn film gledat. jutr bo pa že bolj zares :BUA:
D_u_H_e_C Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 hei folk :) js se vračam iz nepopisno dobrega maturanca :D :D :D zaj pa rabim samo 2 dni spanca da se odpočijem pa bo s5 vse ql :D z gregecom pa kukecom smo ga tut mal skup spili :D
Stroj Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ne samo lublana, tudi v mb-ju smo meli pouk danes...... tak čist malo za tolažbo :D Jst mam u mislih gimnazijo ljubljana :P Vsi moji kolegi so mel u roku 2 šolskih ur konc.....pol pa u taurusa pa sej veste :D sam kok je bil pa centr polhn. Tm okol parlamenta vse zaseden ej
reesko Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 no reesko & co. da vam povem današnji dan v šoli... vse skupaj je trajalo pol ure (razredničarka je povedla par novih informacij, dvignili smo učbenike) in to je bilo to. :)waaa :kva2: :kva2: :kva2: mi smo mel pouk :) 4 ure POUKA :headbang: hei folk :) js se vračam iz nepopisno dobrega maturanca :D :D :D zaj pa rabim samo 2 dni spanca da se odpočijem pa bo s5 vse ql :D z gregecom pa kukecom smo ga tut mal skup spili :D kva je kurci krfovski a je blo zakon a :D sej jst sm že nehu pogrešat NEPOPISNO DOBRGA MATURANCA :D
irency Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 (popravljeno) Važn da mamo letos ful dobr urnik :D samo dopoldne :whistle: Popravljeno September 3, 2007. Popravil irency
Čamac Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ne samo lublana, tudi v mb-ju smo meli pouk danes...... tak čist malo za tolažbo :D ne vsi :yea1:
D_u_H_e_C Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 js začnem z poukom v sredo :D kao privilegij ker sm na maturantskem biu :D ostali so na naši sql dans začeli
k0ci Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 jst sem šel pa dns kr mal na šiht, ene par cevi za vodo od novega twingota sem pregledal, ter prav tako par spojlerjev in je minilo 9 ur kot za šalo :whistle:
Gixxer Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 duhec pa kukec, tiste tekile so pasale a :D
reesko Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 jst sem šel pa dns kr mal na šiht, ene par cevi za vodo od novega twingota sem pregledal, ter prav tako par spojlerjev in je minilo 9 ur kot za šalo :whistle: a si ti na šihtu zdej? al je to zarad faxa? duhec pa kukec, tiste tekile so pasale a :D kok ste jh kej okol obrnil?
Gixxer Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 mah malo smo jih okol obrnili...sam slocajno smo se srecali v diskoteki, pa smo sli na pijaco :D je blo ze prej vsega ostalega dovol :D
k0ci Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 a si ti na šihtu zdej? al je to zarad faxa? ja jaz mam zdaj do oktobra frej, pol pa pridem k vam v močvirje
D_u_H_e_C Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 a si ti na šihtu zdej? al je to zarad faxa?kok ste jh kej okol obrnil? mah malo smo jih okol obrnili...sam slocajno smo se srecali v diskoteki, pa smo sli na pijaco :D je blo ze prej vsega ostalega dovol :D v tisti noči sm jih js 14 spil v diskoteki...kao si plačal 1 pa si dobo 2 :D pa še 2€ je bla ena :D tak da se je splačalo :D no zravn se je itq še vse ostalo pilo...pa preden se je šlo v diskoteko se je ponavadi par flaš žganja spilo :D risko škoda da niste vi šli isti termin ko mi :)
_Nejkooo_ Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ijee dans sn pa ležal, ko sn bil na šihtu pa smo nosli v mesto v par kafičov, pa vijim tote fazanke na silo gor narete, pa v petah ko ne znajo hodit, pa pol one s kmetov, ko so prvič prav v mestu cele nore, smešno gor narete, koma pijane po šoli v parku z onimi plastenkami od tuš kole, ko mislijo da če so v mesto prišle da morjo prvi dan bit vse pijane koma, napušene, pofukane od vseh šiptarov, itd... raja taka da dol padeš :lol1:
Roky Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Mi smo mel 1 uro razrednika poj pa kofetkanje v sosednjem kafiču, za sprostitev pa furca do Bohinja in nazaj :)
NejcZ Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ijee dans sn pa ležal, ko sn bil na šihtu pa smo nosli v mesto v par kafičov, pa vijim tote fazanke na silo gor narete, pa v petah ko ne znajo hodit, pa pol one s kmetov, ko so prvič prav v mestu cele nore, smešno gor narete, koma pijane po šoli v parku z onimi plastenkami od tuš kole, ko mislijo da če so v mesto prišle da morjo prvi dan bit vse pijane koma, napušene, pofukane od vseh šiptarov, itd... raja taka da dol padeš :lol1: Pri nas blo tud tak..
Ven0m Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Pičku mater men je pa prfoks že dns oblubu da naum naredu...feget!!! Sam sm bil pridn :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se