Gixxer Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 ti pa maš načrte za prihodnost :D hehe ce nimam kaj drugega za delat :D
Roky Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 hehe ce nimam kaj drugega za delat :D A ti zmeri k boš motor zamenju boš tud nick haha :D
Gixxer Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 A ti zmeri k boš motor zamenju boš tud nick haha :D ma kaj ces...sam tega zdaj nebom tak hitro menjal :D itak pa je tumasto, ce bi mel zdaj Varadero a ne :D
Fric Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 kdo proda kej motula al pa tts-a (sam more prpelat do ljubljane :P )
Schmid87 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 kdo proda kej motula al pa tts-a (sam more prpelat do ljubljane :P ) razvajenc.. če ti rabš, morš tut ti pridt iskt :P drgač ma pa jerry neki :)
Fric Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 razvajenc.. če ti rabš, morš tut ti pridt iskt :P drgač ma pa jerry neki :) ja no drgač nism z ljubljane ampak sm u dijaškm domu u ljubljani tko da nimam niti motorja tuki
HyperJack Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Pridete... :naughty: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24235
Noiser69 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kere gume bi predlagali za moj motor? Rad bi bol poceni varjanto, pa da so dobre ... (če bi blo kaj tajga)
frk Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kere gume bi predlagali za moj motor? Rad bi bol poceni varjanto, pa da so dobre ... (če bi blo kaj tajga) jaz sem dal zai 130€ za obe gumi metzeler lasertec.. fenomenalna guma.. kolko jaz vem povedat se bolše obnese kot pa pirelli mt75.. definitivno ti jo priporočam..
_Nejkooo_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 pubeci, povejte mi kje bi dobil poceni stojalo motor (dam največ okol 30€), pa da je kolk tolk kvalitetno :D
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 pubeci, povejte mi kje bi dobil poceni stojalo motor (dam največ okol 30€), pa da je kolk tolk kvalitetno :D louis
_Nejkooo_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 nekje bolj blizu, glede na to da delam 2 šihta še niam cajta v lojza za hodit...
D_u_H_e_C Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 nekje na netu sm gledal da jih edn doma izdeluje za okrog 20€ so pa isti princip kot v louisu
Ven0m Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Dan 3. Cel dan pr pouku, pridn, brez opozoril! Po pouku spil litr terana!
JMatic Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 pubeci, povejte mi kje bi dobil poceni stojalo motor (dam največ okol 30€), pa da je kolk tolk kvalitetno :D jest sm dau u lojzu 6 eur...12 je bla pa cela cena. ppa nastavljiv je po sirini
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 jest sm dau u lojzu 6 eur...12 je bla pa cela cena. ppa nastavljiv je po sirini js sm ga meu namen dons it iskt.. sam sm še zmer mal bovn.. tko da ni blo nč :closedeyes:
JMatic Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 dj pejt pol lezat pa se pozdrav :> kwa delas na netu :P ce bos srfou se bos prehladu :>>>> voda pa to hehehe
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 dj pejt pol lezat pa se pozdrav :> kwa delas na netu :P ce bos srfou se bos prehladu :>>>> voda pa to hehehe ležim že 3dni skor skos.. za popizdit :D haha, sj dons mi net nekam počas dela :glare: se prau vetra ni velik, nam nč bl zbolu :P mam pa v mislih to da bi pogledou kšn DOOVDÉ :D
reesko Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 bom pa še jst eno pristavu :) : pa zapri windowse da se ne boš prehladu..hihihihihiihihihihihihiihihih :) ali nisem zabaven? :D kva je boysi a ste kej u šol al nč :D zdej bom dobu status športnika :D polse bo pa spet manjkanje začelo :D
Ven0m Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 kva je boysi a ste kej u šol al nč :D zdej bom dobu status športnika :D polse bo pa spet manjkanje začelo :D Smo smo...status športnika?? LOL a je tut alkoholizem šport? :P Pol ga grem pa še jz iskat
JMatic Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ležim že 3dni skor skos.. za popizdit :D haha, sj dons mi net nekam počas dela :glare: se prau vetra ni velik, nam nč bl zbolu :P mam pa v mislih to da bi pogledou kšn DOOVDÉ :D haha a JOOVCE :> bom pa še jst eno pristavu :) : pa zapri windowse da se ne boš prehladu..hihihihihiihihihihihihiihihih :) ali nisem zabaven? :D kva je boysi a ste kej u šol al nč :D zdej bom dobu status športnika :D polse bo pa spet manjkanje začelo :D LOL
Čamac Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) louis koliko sem jaz slišal trenutno ni nič pametnega zdaj v louisu glede stojal, sploh pa ne po takih cenah... ko sem bil nazadnje jaz tam je bilo samo eno stojalo za 180€... če pa kdo najde fajn stojala pod 30€ pa bi tut jaz mel dva... (za prednje in zadnje kolo) bom pa še jst eno pristavu :) : pa zapri windowse da se ne boš prehladu..hihihihihiihihihihihihiihihih :) ali nisem zabaven? :D kva je boysi a ste kej u šol al nč :D zdej bom dobu status športnika :D polse bo pa spet manjkanje začelo :D kaj pa ti treniraš? Popravljeno September 5, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Smo smo...status športnika?? LOL a je tut alkoholizem šport? :P Pol ga grem pa še jz iskat no ja..učer sva se ga s sošolcem nabila k prasca tretjo pa četro uro k je odpal...kok so ble nasledne ure smešne ej :D drgač pa ja...res bom dobu :D
_Nejkooo_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 jest sm dau u lojzu 6 eur...12 je bla pa cela cena. ppa nastavljiv je po sirini uff to pa je vrei cena...bo treba it te kaj poglejat gor
_Nejkooo_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) no ja..učer sva se ga s sošolcem nabila k prasca tretjo pa četro uro k je odpal...kok so ble nasledne ure smešne ej :Ddrgač pa ja...res bom dobu :D hehe mene je tui status marsičesa rešil ja... predvsem vedno ko so spraševali pa bli živčni sn se smejo zraun pa užival v nesreči drugih, ko so si nohte grizli kaj bo mama doma rekla za enko hehehe Popravljeno September 5, 2007. Popravil _Nejko_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se