Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

do letos je blo tud pr nas tako, zdej mamo pa vsi skup napovedano spraševanje. samo jeba je, ker smo bli 4-je že kar danes napovedani, dejansko pa je seznam za spraševanje pršou šele danes zjutraj, tako, da smo 4-je že pokasiral šuse pr matematki :glare:

najraj bi nagarbov prasico z eno železno ranto :angry:

no vsaj tolk se nas je "usmilla" da bomo jutr lahko že popravlal :slap:

vedno ta matematika, pa kaj je to nek zaklet predmet, da ti mora uničt še tistih 5 minut sreče :ninja: :wacko:

Objavljeno

Mi mamo tud pr matematki napovedano.. to pa je tud vse, nikjer drugje take sreče :headbang:

Objavljeno
Mi mamo tud pr matematki napovedano.. to pa je tud vse, nikjer drugje take sreče :headbang:

jebeš tako srečo, če jo maš tako kot js...

Objavljeno
do letos je blo tud pr nas tako, zdej mamo pa vsi skup napovedano spraševanje. samo jeba je, ker smo bli 4-je že kar danes napovedani, dejansko pa je seznam za spraševanje pršou šele danes zjutraj, tako, da smo 4-je že pokasiral šuse pr matematki :glare:

najraj bi nagarbov prasico z eno železno ranto :angry:

no vsaj tolk se nas je "usmilla" da bomo jutr lahko že popravlal :slap:

vedno ta matematika, pa kaj je to nek zaklet predmet, da ti mora uničt še tistih 5 minut sreče :ninja: :wacko:

matematika je men bla vedno tečna, zdaj v četrtem letniku, ko pa je prava malo visokošolska snov prišla, pa mi je ful fajn postala...not moreš past to je edino...sn pa vedno matematiko mel najslabše ocenjeno, zaj sn jo pa na maturi najboljše pisal od vsega

Objavljeno
bom pa še jst eno pristavu :) :

pa zapri windowse da se ne boš prehladu..hihihihihiihihihihihihiihihih :)

ali nisem zabaven? :D

kva je boysi a ste kej u šol al nč :D zdej bom dobu status športnika :D polse bo pa spet manjkanje začelo :D

hahah :D funny

Objavljeno
kaj pa ti treniraš?

fitnes :D

pa brez smeha..na dan mi uzame 2h ;) prav tako kot drugi športi zavzamejo ;) boli te pa lih tko use ;)

Objavljeno

pa brez smeha..na dan mi uzame 2h ;) prav tako kot drugi športi zavzamejo ;) boli te pa lih tko use ;)

bula :D poj pa dobr d nimaš 125ke več.. če ne te neb nkamr več vlekl :P

Objavljeno
bula :D poj pa dobr d nimaš 125ke več.. če ne te neb nkamr več vlekl :P

haha :D

drgač učer sm govoru s tistim k je mitota mojga kupu..pa je reku da motor dela razn na začetku takoj k sm mu prodau je šla dihtunga na glavi(zaston je zrihtu)... tko da :D fajn dela moj mitek zdej :whistle:

Objavljeno
haha :D

drgač učer sm govoru s tistim k je mitota mojga kupu..pa je reku da motor dela razn na začetku takoj k sm mu prodau je šla dihtunga na glavi(zaston je zrihtu)... tko da :D fajn dela moj mitek zdej :whistle:

kolk km je pa že novi lastnik naredu?

Objavljeno

točno kolk nevem...čse pa skoz voz po hrvaški itd...uglavnm nima ga parkiranga v garaži :) drug let začetk sezone bo bat mogu menjat...torej računa da jih bo 10k natolku ;)

tok k sm zamenju, ima da radi :D :whistle:

Objavljeno

poj pa fajn če mu še dela :worship: :OK: :OK:

Objavljeno

haha, pravi pederski šport si si izbral....pa se ti vsaj kaj pozna barem, al hodiš tja bolj občutovat one bildere in njihove napete ritke :lol1:

Objavljeno
haha, pravi pederski šport si si izbral....pa se ti vsaj kaj pozna barem, al hodiš tja bolj občutovat one bildere in njihove napete ritke :lol1:

amm pazi to foro :D

dons grem prvič :D

hahah :P

Objavljeno
tok k sm zamenju, ima da radi :D :whistle:

nekdo se je mogu žrtvovat... :)

kako pa lahko za fitnes dobiš status? :lol1:

Objavljeno
amm pazi to foro :D

dons grem prvič :D

hahah :P

jebeš fitnes, pridi raje tu k nam boma malo laufat šla pa kake vojaške vaje naredla, bo dost več haska ko kakega fitnesa, pa še pussy ne boš taki kot so oni kao frajeri tam z tonami prevlkih mišic in ostalega balasta :D

Objavljeno
nekdo se je mogu žrtvovat... :)

kako pa lahko za fitnes dobiš status? :lol1:

ja en je mogu ja :P

am tko k za hokej, basket, fuzbal itd ;)

Objavljeno (popravljeno)
pubeci, povejte mi kje bi dobil poceni stojalo motor (dam največ okol 30€), pa da je kolk tolk kvalitetno :D

avtopikanet....malenkost čez 20€

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

Stroj kwa si pa ti delu z swojo roko :?

Objavljeno
Stroj kwa si pa ti delu z swojo roko :?

Izteru

Objavljeno
S TZRko? Je fejst škode? :hmm:

Niti praske....pa če vrjameš ali ne

Objavljeno
Niti praske....pa če vrjameš ali ne

Mal opiš kvas delu, da maš tako "srečo" :)

Objavljeno

Predno bremzo preveč pobožu....pa po tleh zletu. V primerjavi s trčenjem v sedmico se mi je zdela to boljša rešitev

Objavljeno
Predno bremzo preveč pobožu....pa po tleh zletu. V primerjavi s trčenjem v sedmico se mi je zdela to boljša rešitev

Glavn da si cel :OK:

Objavljeno
Izteru

Oioi :closedeyes: Maš pa srečo!!No ja sam da ni kei hujšga pa da je motor ceu :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!