JMatic Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) haha moj fotr je tut cist ponoru :> Popravljeno September 5, 2007. Popravil mitofreak
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 haha moj fotr je tut cist ponoru :> res je Tony Parker falu zadn prosti met.. c c c :D zih mu je gadno :P
NejcZ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 A to o basketu? :D Halooo :worship:
Fric Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 res je Tony Parker falu zadn prosti met.. c c c :D zih mu je gadno :P itak on je najbolši play maker heheh :whistle:
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jebemu sm zaspan :yawn: :blink:
Fric Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jebemu sm zaspan :yawn: :blink: spanje baje pomaga :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jebemu sm zaspan :yawn: :blink: hah, res slb :D lj mene.. k rožca :D haha
JeRn3j Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B)
Fric Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B) če bo moj toklko cajta laufu bom kr piknik naredu hehe
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 hah, res slb :D lj mene.. k rožca :D haha Ja teb je zj fajn k si doma ja pa lahk spiš, jest morm pa clo v šolo :whistle:
Noiser69 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 če bo moj toklko cajta laufu bom kr piknik naredu hehe Ti bomo pomagali da bo, sam da bo piknik pole, njamiiii :D
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B) eh, moj bi tut tok cajta laufou.. :D če bom meu takrt še ta motor :D Ja teb je zj fajn k si doma ja pa lahk spiš, jest morm pa clo v šolo :whistle: js te v nč ne silm.. sj ti ni treba it v šolo :D hehe Ti bomo pomagali da bo, sam da bo piknik pole, njamiiii :D ČEVAPI :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D
Noiser69 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ČEVAPI :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :D Ajde ne deli luštov, ker se mi ne da zej it za jest delat :D
Čamac Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B) ne hvali dneva pred večerom :P ker pol bo prepozno po toči zvonit hehe :rolleyes: :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ne hvali dneva pred večerom :P ker pol bo prepozno po toči zvonit hehe :rolleyes: :evilgrin: šuti pička štajerska :whistle: :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ne hvali dneva pred večerom :P ker pol bo prepozno po toči zvonit hehe :rolleyes: :evilgrin: modre besede Ajde ne deli luštov, ker se mi ne da zej it za jest delat :D ČEVAPI! :D njaaaaaaami :D js se lohk zajebavam zdele.. k sm glih prejle jedu :evilgrin:
D_u_H_e_C Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B) res upam da neoš drug tedn pravo kak ti je ribno pa da ti je šo cilinder v pi*** + kaka ojnca itd :D drgač pa se vidi da tut aprilie kr nekaj zdržijo :) recimo dosti več od mitota :D :D :evilgrin: :rolleyes:
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 js te v nč ne silm.. sj ti ni treba it v šolo :D hehe Če prideš dopoldne k men delat družbo res nam šu hahaha :D tko je pa tud doma dolgčas. Ta tedn ni za na motor ker je mrrrrrrrrz :wacko: ČEVAPI! :D njaaaaaaami :D js se lohk zajebavam zdele.. k sm glih prejle jedu :evilgrin: Zdej k rigneš ti zih najbol zadiši iz ust ane :D
_Fingi_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Če prideš dopoldne k men delat družbo res nam šu hahaha :D tko je pa tud doma dolgčas. Ta tedn ni za na motor ker je mrrrrrrrrz :wacko: sploh ne :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: zutri grem lepo normalno v šolo... zdele sm pa tud lih nazaj pršu iz medvod :whistle: ni panike :krneki:
reesko Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 aja fantje da se pohvalm 16.800km... pa še vedno prvi bat in dela ko urca.... se ve kdo zna z cvaj takterji B) res glej da ne boš jedu teh besed...drgač pa iak dobr da ti dela ;)
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 sploh ne :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: zutri grem lepo normalno v šolo... zdele sm pa tud lih nazaj pršu iz medvod :whistle: ni panike :krneki: A v hlače si že pogledu, če maš še vse na svojmu mestu hehehe :) Men bi zih zmrznla :D sm bolj zmrznene sorte :) Sej zjutri je blo še kul, sam ob 18.30 k sm šu pa iz šole je pa tko mrzu vetr pihov :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se