_Fingi_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) res glej da ne boš jedu teh besed...drgač pa iak dobr da ti dela ;) ja, tko k sm se jest zmeri hvalu kok cagiva lepo laufa :headbang: :headbang: no, sicr pa da je zaribala je bla čist moja napaka :headbang: :trance_33_sleep: :rolleyes: A v hlače si že pogledu, če maš še vse na svojmu mestu hehehe :) Men bi zih zmrznla :D sm bolj zmrznene sorte :) Sej zjutri je blo še kul, sam ob 18.30 k sm šu pa iz šole je pa tko mrzu vetr pihov :krneki: hehe, je vse na svojmu mestu... sam mal mejhn je :blush: :D ma, mene pa zebe niti ne tok, sam kolena&gležni me bolijo k se v kaubojkah ukol vozm :krneki: Popravljeno September 5, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 ma, mene pa zebe niti ne tok, sam kolena&gležni me bolijo k se v kaubojkah ukol vozm :krneki: :nono: Tole ti pa ne priporočam, da nauš mel takih pizdarij k jest (beri: revma), vsaj nek windstopper probej dobit za pod kavjbojke, men je zlo žov, k so mi vsi to govoril pa sm se smejov, da "dolgih gat" pa že nam nosu - no dons pa mam :huh:
_N3jC_ Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :nono: Tole ti pa ne priporočam, da nauš mel takih pizdarij k jest (beri: revma), vsaj nek windstopper probej dobit za pod kavjbojke, men je zlo žov, k so mi vsi to govoril pa sm se smejov, da "dolgih gat" pa že nam nosu - no dons pa mam :huh: Pa ne boš reku d že pr 17ih čutš revmo :wacko: :wacko:
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Pa ne boš reku d že pr 17ih čutš revmo :wacko: :wacko: Jap :) sliš se smešn, sam dve let sm se z uno prdulo od TZRke vozu tud pr 2°C v kavbojkah :) Zdej morm pa med telovadbo sedet pa gledat :alien1:
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Jap :) sliš se smešn, sam dve let sm se z uno prdulo od TZRke vozu tud pr 2°C v kavbojkah :) Zdej morm pa med telovadbo sedet pa gledat :alien1: važn d lohk fukaš pa d se vozš z motorjam.. kva še hočš :D js grem ju3 mal na motor :whistle: pa tut če šeenkrat zbolim.. :D zdj se nism furou že 4dni :kva2:
Roky Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 važn d lohk fukaš pa d se vozš z motorjam.. kva še hočš :D Se strinjam :grim čeprov prvega mal primankuje zadnje čase,bova mogla v akcijo :whistle: Grem zdej spat,lahko noč :zzz:
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Se strinjam :grim čeprov prvega mal primankuje zadnje čase,bova mogla v akcijo :whistle: Grem zdej spat,lahko noč :zzz: res je.. treba u akcijo :D a se kera jav? :D najti najt :D hah
womlan Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :nono: Tole ti pa ne priporočam, da nauš mel takih pizdarij k jest (beri: revma), vsaj nek windstopper probej dobit za pod kavjbojke, men je zlo žov, k so mi vsi to govoril pa sm se smejov, da "dolgih gat" pa že nam nosu - no dons pa mam :huh: ja mi smo enmu kupl kavbojke k so ble na kolenih podložene :naughty: ma jest sm se z kavbojkam pri -17 z mtorjam pelov :slap: in to celo zimo :xx:
womlan Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 sploh ne :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: zutri grem lepo normalno v šolo... zdele sm pa tud lih nazaj pršu iz medvod :whistle: ni panike :krneki: ket pa puščaš motor??? jest ga neb tam pred faksam nastavlou :unsure: jest ga rajš ke na črpalko zategnem :hmm:
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ket pa puščaš motor??? jest ga neb tam pred faksam nastavlou :unsure: jest ga rajš ke na črpalko zategnem :hmm: a pa nč ne rečejo na črpalki? Jest ga mam kr pr kolesarnci... Cagivo sm tm meu, zdej pa Husota... :unsure: :krneki:
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a pa nč ne rečejo na črpalki? Jest ga mam kr pr kolesarnci... Cagivo sm tm meu, zdej pa Husota... :unsure: :krneki: ja jest sem šel ke prašat!! pa so rekl de lahk :yea1:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 šuti pička štajerska :whistle: :evilgrin: oćeš da pušiš malo? :rolleyes: s takih ko si ti jaz pašteto delam pa naprej prodajam :D brez zamere, biznis
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 oćeš da pušiš malo? :rolleyes: s takih ko si ti jaz pašteto delam pa naprej prodajam :D brez zamere, biznis uuuuu.. reesko, hočmo en punch nazaj :D
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ja jest sem šel ke prašat!! pa so rekl de lahk :yea1: hudo, mogoče ga bom pa tud jest tm pušov :) Fak je mrz, dons sm vozu s pulovrjem v hlače zabasanmu :blush: , podkapo, pa še kapuco sm meu čez, tko da je šla čelada komi gor. :glare: Kolena mi bojo pa itak odpadla :wacko: :blink:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 uuuuu.. reesko, hočmo en punch nazaj :D jaz sem odgovoril jerneju in ne reeskotu... z reeskotom se samo žgema ;)
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jaz sem odgovoril jerneju in ne reeskotu... z reeskotom se samo žgema ;) my bad :D hotu sm jernej napisat :D hah.. tale mrz mi škodje k svina :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hudo, mogoče ga bom pa tud jest tm pušov :) Fak je mrz, dons sm vozu s pulovrjem v hlače zabasanmu :blush: , podkapo, pa še kapuco sm meu čez, tko da je šla čelada komi gor. :glare: Kolena mi bojo pa itak odpadla :wacko: :blink: klamfce v roke, pa si jih prbij :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hudo, mogoče ga bom pa tud jest tm pušov :) Fak je mrz, dons sm vozu s pulovrjem v hlače zabasanmu :blush: , podkapo, pa še kapuco sm meu čez, tko da je šla čelada komi gor. :glare: Kolena mi bojo pa itak odpadla :wacko: :blink: Dokler ni snega, sam gas :OK: Ni zime za eskime :grrr :P
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Dokler ni snega, sam gas :OK: Ni zime za eskime :grrr :P Ma sej me niti mal ne ustav če je mrz... sam ni fajn se v kovbojkah vozt... v komplet opremi pa res ne morm v šolo pridt :closedeyes:
Climber116 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Da se še js mal v to temo javim, ko sem končn med 125kim :D . No lastnik sm že dva tedna, pa v aprilijini temi že mam kr neki postov, ko sm blokade vn devu .) Pa ko je glih teme o temperaturah, že lani me je šele sneg ustavu, po moje letos ne bo drugač :P
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ma sej me niti mal ne ustav če je mrz... sam ni fajn se v kovbojkah vozt... v komplet opremi pa res ne morm v šolo pridt :closedeyes: mal revme nabiraš ;)
NejcZ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Aj ja.. js sm se z skuterom skso fural, da je le bla splužena cesta, tud ponočli nazaj domov ko je blo svinjsko hladno. Mel pa sm vedno treniirko, čez njo kavbojke, ene mal bl take zajebane čevle, dvojne debele zokne, bundo in vse kar spada pod njo, tanke rokavice in zimske čez njih. Me je pa čist vendo jebalo ko je pihalo pod čelado. Zato mislim za naslednjo mal več dnarja zapravt da bo bl dihtala, pa da se bo dala tista guma spodej namestit.. (zdej sm mel kr trak za ušesa okol vrata).
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jest sm se tud skos pozim u solo vozu pr - temperaturah... poj te pa kr naenkrt začnejo zvečer kolena bolet :krneki: pr skutrju je mal bols k nimas noge v vetru
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 oćeš da pušiš malo? :rolleyes: s takih ko si ti jaz pašteto delam pa naprej prodajam :D brez zamere, biznis ajde dođi pička ti materna da te zjebem u sred šupka pićka jedna, da ti zjebem use po spisku... preklet severni lublančan :grim :P
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Evo, kaj ma huso pod tankom :headbang: :headbang: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...p;#entry1084897 da popizdiš :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se