Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

gremo mal na motor po petih dneh ^^ adios :D

Objavljeno

VI STE VSI GAYI

by .matex

Objavljeno
res je.. treba u akcijo :D a se kera jav? :D

najti najt :D hah

Same se navjo, najbol, da greva midva en večer mau v akcijooooo :D

ja mi smo enmu kupl kavbojke k so ble na kolenih podložene :naughty: ma jest sm se z kavbojkam pri -17 z mtorjam pelov :slap: in to celo zimo :xx:

Ejga,dons si že telovadbo zalivu haha :D

my bad :D hotu sm jernej napisat :D hah.. tale mrz mi škodje k svina :D

Ja,se peleš mem mene jest maham,mal manj kot, da nism dau gat dol pa s kurcom po cest mahov pa sploh ne jebeš - v špegu kdaj poglej haha :P Drgač si šu mem tm pr BB baru :)

Objavljeno
VI STE VSI GAYI

by .matex

seveda da sem :grim :grim

Objavljeno
ajde dođi pička ti materna da te zjebem u sred šupka pićka jedna, da ti zjebem use po spisku... preklet severni lublančan :grim :P

jebo ti pas mater da ti jebo... jebat ćeš majku svoju pederu jedan :krneki:

VI STE VSI GAYI

by .matex

a ti pa ne?

seveda da sem :grim :grim

uau jasno kot beli dan

Objavljeno
jebo ti pas mater da ti jebo... jebat ćeš majku svoju pederu jedan :krneki:

Pizda vsi pozablate BRE dodat :headbang: :P

Objavljeno
Pizda vsi pozablate BRE dodat :headbang: :P

tko vidte..kr poslušte stroja :D

Objavljeno

imam yamaho tdr 125 šele 14 dni .....če ima kdo kakšne izkušnje z njo bi bil vesel če me kontaktira ker bi rad

par stvari izvedel

Objavljeno
imam yamaho tdr 125 šele 14 dni .....če ima kdo kakšne izkušnje z njo bi bil vesel če me kontaktira ker bi rad

par stvari izvedel

Vprasi v temi, namenjeni TDR

Objavljeno

pizda, pa grem v kuhno (po sendvič ja, njamiiii :D), pa pogledam skoz okno ... matr, snega tule na bližnji gori, pa je vlka sam 1700 m :huh:

pa ne to sam na vrho, kr do konca dov, skor do mene :BUA:

Objavljeno
ni to povsod na balkanu ;)

je reku drugi "taspodn" strokovnjak :D

Objavljeno
pizda, pa grem v kuhno (po sendvič ja, njamiiii :D), pa pogledam skoz okno ... matr, snega tule na bližnji gori, pa je vlka sam 1700 m :huh:

pa ne to sam na vrho, kr do konca dov, skor do mene :BUA:

sej res da je mrzl..sam u kerih rovtih ti žviš :P

Objavljeno (popravljeno)
je reku drugi "taspodn" strokovnjak :D

problem je v tem, da je vse tukaj "spodaj" samo se vsi pač silijo z evropo pa s tem na sever... jebiga ni še tu taki standard pa razvitost ko v švici ;)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
problem je v tem, da je vse tukaj "spodaj" samo se vsi pač silijo z evropo pa s tem na sever... jebiga ni še tu taki standard pa razvitost ko v švici ;)

edini k se z mano strinja...usi ostali se vidijo na "severnem polu"

Objavljeno
sej res da je mrzl..sam u kerih rovtih ti žviš :P

Nobene rovte, Ravne na Koroškem, Javornik, Stolpnica, 9. nadstropje :D

pac gore so tu blizo pa je kr nek sneg

Objavljeno
yamaha tdr 125.....lastniki javite se mi,rabim informacije,thanks

zanima me če kdo ve kako se ta motor odblokira oziroma pri kolikih km se menja bat ter obročki ,ker mi stvar za 125 ccm2

po mojih občutkih ne potegne kot bi morala ,še posebej ko je mrzla.hvala za odgovore!

Objavljeno
zanima me če kdo ve kako se ta motor odblokira oziroma pri kolikih km se menja bat ter obročki ,ker mi stvar za 125 ccm2

po mojih občutkih ne potegne kot bi morala ,še posebej ko je mrzla.hvala za odgovore!

2T ko je mrzu ne gre nikamor...in tud ne probavi ga tišat če bi rad da ti dela še neki časa ;) blokade so standard...povej ker letnik maš...bat se menja na 15k km ;)

pa ni 125ccm2 ker je kubičnih ne pa kvadratnih..torje pravilno je 125ccm3 :)

Objavljeno

ti js prodam ybr, pa ne boš rabu nč bata p aobročkov menat, pa še olja n ekur...pa še poraba je slabe 3l ;) :P

Objavljeno
gremo mal na motor po petih dneh ^^ adios :D

bek :P

bilo je NORO :D

Objavljeno
2T ko je mrzu ne gre nikamor...in tud ne probavi ga tišat če bi rad da ti dela še neki časa ;) blokade so standard...povej ker letnik maš...bat se menja na 15k km ;)

ja narobe sem napisal 125 ccm na 2,torej 125 ccm3,takole je,motor sicer mrzel in topel užge u nulo na ajnlaser ,mrzlega ščije moja sfrizirana štirka,ko pa je topel še kar nekam gre,čeprav se mi zdi da ga do 100-110 km/h prosim ,je letnik 95 z 35000 km prevoženih,

kaj svetuješ

Objavljeno

no, če se že gremo ... 125ccm, al pa 125cm3 :naughty: :naughty:

Objavljeno
ja narobe sem napisal 125 ccm na 2,torej 125 ccm3,takole je,motor sicer mrzel in topel užge u nulo na ajnlaser ,mrzlega ščije moja sfrizirana štirka,ko pa je topel še kar nekam gre,čeprav se mi zdi da ga do 100-110 km/h prosim ,je letnik 95 z 35000 km prevoženih,

kaj svetuješ

hm, glede na to da maš še use blokade notr, bi še vseeno mogu pridt do nekje 120, 130... a kej veš kdaj je prejšnji lastnik menjal bat? Jest bi svetoval da ga čimprej zamenjaš :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!