womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ti js prodam ybr, pa ne boš rabu nč bata p aobročkov menat, pa še olja n ekur...pa še poraba je slabe 3l ;) :P hehe kolk pa ta stavr gre :headbang: jest sem z tem motorjem delal izpit :unsure: in sem ga največ 85 po avtocesti natiščal :wacko:
rojnik Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hm, glede na to da maš še use blokade notr, bi še vseeno mogu pridt do nekje 120, 130... a kej veš kdaj je prejšnji lastnik menjal bat? Jest bi svetoval da ga čimprej zamenjaš :closedeyes: sej pojma nimam ali so blokade noter,kako se pa to vidi
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ejga,dons si že telovadbo zalivu haha :D hehe nene mi smo šli kao do svetovalne :whistle: a misls de se men da telovadt aa??
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sej pojma nimam ali so blokade noter,kako se pa to vidi najlažje po tem, da se morš dejansko prjet za balanco zaradi pospeška, k ožameš gas do konca :whistle: :krneki: čeprov, brez blokad bi do 140, 150 mogu pridt... (jest sm s cagivo supercity 125(podobna oblika, samo močnej mašina) prišel do 160 po ravnini, 165 v klanec) Če znaš kej šraufat, dej dol auspuh, pa poglej skozi izpušni kanal v kakšnem stanju je bat... najlažje boš tko al pa če izmeriš kompresijo, če je slaba, pol je bat v kurcu(pa lahko samo upaš da cilinder ni) Ejga,dons si že telovadbo zalivu haha :D hehe nene mi smo šli kao do svetovalne :whistle: a misls de se men da telovadt aa?? To verjetno leti na Rokyja?
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ja,se peleš mem mene jest maham,mal manj kot, da nism dau gat dol pa s kurcom po cest mahov pa sploh ne jebeš - v špegu kdaj poglej haha :P Drgač si šu mem tm pr BB baru :) :rolleyes: my bad :D kje je pa BB bar?
C4V4L13R Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehe kolk pa ta stavr gre :headbang: jest sem z tem motorjem delal izpit :unsure: in sem ga največ 85 po avtocesti natiščal :wacko: ujej, pol je pa fejst pihalo :blink: men gre 110-115
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ejga,dons si že telovadbo zalivu haha :D hehe nene mi smo šli kao do svetovalne :whistle: a misls de se men da telovadt aa?? LoL, pejt do dohtarja pa se neki zmisl, sej Brajdič bo itak vse vrjeu, jest sm gledov kuko je on šah igrov :D :rolleyes: my bad :D kje je pa BB bar? Tm k Ople prodajajo, mal pred tastarmu Petrolam oz. mal naprej od F1 :)
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ujej, pol je pa fejst pihalo :blink: men gre 110-115 Po ravnem? My ass :krneki:
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Tm k Ople prodajajo, mal pred tastarmu Petrolam oz. mal naprej od F1 :) žal te nism vidu.. u drugo se vrž na cesto :P
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 žal te nism vidu.. u drugo se vrž na cesto :P Sam če me boš povozu mi boš dau kopončk :D :D :D
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) KK fajn je nasim fazekom, enmo so spucali motor :D zdej ga morm se js prplat ko ne bo dza, da ga se mni :D pa kravce ženejo v štalco, pa vodo iščejo, pa jeleni so pa ....... :D Pa to tut delamo :lol1: Popravljeno September 6, 2007. Popravil AbNormaln
C4V4L13R Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Po ravnem? My ass :krneki: sklonjen
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 KK fajn je nasim fazekom, enmo so spucali motor :D zdej ga morm se js prplat ko ne bo dza, da ga se mni :D Pa to tut delamo :lol1: pa kravce ženejo v štalco, pa vodo iščejo, pa jeleni so pa ....... :D Ojojojoj puncam to delate, nebi reku, če bi bil na šoli podobni naši k smo sam tipi gor, nemorš punce fazanirat oz. jo tko, da jo odpeleš v WC pa nej voz "formulce" v roke ji pa svoj šaltkebr porineš :P
NejcZ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Dobra tole z pucanjem.. kje mam js motor :wacko:
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 LoL, pejt do dohtarja pa se neki zmisl, sej Brajdič bo itak vse vrjeu, jest sm gledov kuko je on šah igrov :D heh fajn bi blo!! sam kwa nj se pa spomnem :eek: hehe
replica Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 KK fajn je nasim fazekom, enmo so spucali motor :D zdej ga morm se js prplat ko ne bo dza, da ga se mni :D pa kravce ženejo v štalco, pa vodo iščejo, pa jeleni so pa ....... :D Pa to tut delamo :lol1: ej dej sliko brez unga smajlija prek face, da vidmo kaka je ta bjonda ;)
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) Ojojojoj puncam to delate, nebi reku, če bi bil na šoli podobni naši k smo sam tipi gor, nemorš punce fazanirat oz. jo tko, da jo odpeleš v WC pa nej voz "formulce" v roke ji pa svoj šaltkebr porineš :P hehe svoj šaltkebr :naughty: fajn bi blo sam k na iskri nobene ni :lol1: Popravljeno September 6, 2007. Popravil womlan
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Nima :whistle: Glih sm mo isko po msnjo orginal pa nimam, morm dobit, potrplenje, ce ne pa kako drugo :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 heh fajn bi blo!! sam kwa nj se pa spomnem :eek: hehe Ti prid na telo pa reč, da si neki bovn, ene parkrat bomo pa telovadl pa bo :OK: hehe svoj šaltkebr :naughty: fajn bi blo sam k na iskri nobene ni :lol1: Jah no sej res, oni rišejo po njih :slap: fazanke so tabolš k jih glih fajn razgana pa so vse potrebne :lol: Stari na Iskr so tud bejbe....sam jih ne ločš od tipov, zato se ti zdi da jih ni :lol1: :krneki:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ej dej sliko brez unga smajlija prek face, da vidmo kaka je ta bjonda ;) peeeeeeedofil :chase:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Jah no sej res, oni rišejo po njih :slap: fazanke so tabolš k jih glih fajn razgana pa so vse potrebne :lol: pedofiiiiiiiiiiiiiiiil :chase:
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Dobra je no, a ne nejc? :P
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ojojojoj puncam to delate, nebi reku, če bi bil na šoli podobni naši k smo sam tipi gor, nemorš punce fazanirat oz. jo tko, da jo odpeleš v WC pa nej voz "formulce" v roke ji pa svoj šaltkebr porineš :P peeeeeeeeeeeedofilija :whistle: :chase:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se