Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 To ni pedofilija, sam leto je mlajša od mene! :whistle: Originala ni, je pa drugo :xx:
NejcZ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ja oni dedeki so mal starejjši :whistle:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jebo ti pas mater da ti jebo... jebat ćeš majku svoju pederu jedan :krneki: no ja tole glih ni olgičn--- pač ne gre skup drgač pa... oćeš kurac pićka ti materna zahojena štajerska.... dođi sem u žabarijo preklet štajerc en da te zjebem usred šupka pobritga.... pederćina kurčeva da ti jebem vse po spisku .... od pesa do majke ... mater ti nabijem .... u zoknah usred maribora.... itd. :whistle: :alien1:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 pedofiiiiiiiiiiiiiiiil :chase: Bolš to kt pa gay :P pedrofil :P
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) To ni pedofilija, sam leto je mlajša od mene! :whistle: Originala ni, je pa drugo :xx: sej nism tebe zmerju za pedofila... ti si še mlečn :winkiss: :P Popravljeno September 6, 2007. Popravil JeRn3j
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 to je bil komad ene skupine, ko je zdej ž razpadla (Pissing Teens) ... VSI PEDOFILI VZDIGNIMO ROKE, GREMO POFUKAT MALE OTROKE :D
kukec1 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 no ja tole glih ni olgičn--- pač ne gre skup drgač pa... oćeš kurac pićka ti materna zahojena štajerska.... dođi sem u žabarijo preklet štajerc en da te zjebem usred šupka pobritga.... pederćina kurčeva da ti jebem vse po spisku .... od pesa do majke ... mater ti nabijem .... u zoknah usred maribora.... itd. :whistle: :alien1: umr bom :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 no ja tole glih ni olgičn--- pač ne gre skup drgač pa... oćeš kurac pićka ti materna zahojena štajerska.... dođi sem u žabarijo preklet štajerc en da te zjebem usred šupka pobritga.... pederćina kurčeva da ti jebem vse po spisku .... od pesa do majke ... mater ti nabijem .... u zoknah usred maribora.... itd. :whistle: :alien1: te qi ne buth hecam se :lol1:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 umr bom :lol1: :lol1: :lol1: sm vedu da bo tale zapalila :whistle:
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 peeeeeeeeeeeedofilija :whistle: :chase: :topic: :topic: :topic: kašna pedofilija to bi zate držalo k si XX let starejš ne pa za druge k so komi 1 let narazen
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kašna pedofilija to bi zate držalo k si XX let starejš ne pa za druge k so komi 1 let narazen pa jebaču vam mater.... vsem u zoknah usred maribora... a ne vidš komu sm to napisu moron en... unim k so 18+ ddddddddddddddddddddddddddddddddd :whistle: :winkiss: :naughty: :krneki:
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ti prid na telo pa reč, da si neki bovn, ene parkrat bomo pa telovadl pa bo :OK: Jah no sej res, oni rišejo po njih :slap: fazanke so tabolš k jih glih fajn razgana pa so vse potrebne :lol: Stari na Iskr so tud bejbe....sam jih ne ločš od tipov, zato se ti zdi da jih ni :lol1: :krneki: hehe in a si ti poj ze kašno najdu??? jest jih nism in jih tud nebom iskov O:-)
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehe svoj šaltkebr :naughty: fajn bi blo sam k na iskri nobene ni :lol1: ej, 4 nove so, pa dve sta kr fletne :whistle: :whistle:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ej, 4 nove so, pa dve sta kr fletne :whistle: :whistle: čez čas ti je med samimi dedi tak vse fletno
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 pr nas je povno fletnih (bab seveda) :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hehe in a si ti poj ze kašno najdu??? jest jih nism in jih tud nebom iskov O:-) Sm, pa sm se takoj stran obrnu pa šu v delavnco se kuj na 250V AC prklopt, da sm k seb pršu :D :D :D ej, 4 nove so, pa dve sta kr fletne :whistle: :whistle: jebo mast, škoda k sm na nasprotni izmeni pa drug tedn bom tud še.Poj k bom dopoldne mi jih boš pokazov :naughty:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 no ja tole glih ni olgičn--- pač ne gre skup drgač pa... oćeš kurac pićka ti materna zahojena štajerska.... dođi sem u žabarijo preklet štajerc en da te zjebem usred šupka pobritga.... pederćina kurčeva da ti jebem vse po spisku .... od pesa do majke ... mater ti nabijem .... u zoknah usred maribora.... itd. :whistle: :alien1: boljše pomisli pa ti bo vse povezanoooo :D
womlan Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ej, 4 nove so, pa dve sta kr fletne :whistle: :whistle: aja sj pizda nč nemorm vidt k mam popoune sql
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ej, 4 nove so, pa dve sta kr fletne :whistle: :whistle: pizda 4 fletne pr nas jih je na tone... sam škoda k je večina tok mal fuknjenih... no ja umes je tud kak dobra... vsaj ena je k bi jo jebu k bika.... pizda ju3 ma tretji rok... ma d nardi jebem jo jst usred ledine u tisto obrito pičko da ji jebem mater :whistle:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Čefur en :whistle: ma nism ja ćefur da vas zjebem use u pićko materno še posebej tega čamaca da mu jebem majko čorovo ...
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 čez čas ti je med samimi dedi tak vse fletno jah no, mam sošolko.. v 1. letniku mi je bla tko.. pač, porajtov sm jo... 2. letnik je že mal bol zgledala, v 3. letniku pa že prov hudo zgleda (verjetno je res to vpliv iskre.. k ni nobene pametne gor) Sm, pa sm se takoj stran obrnu pa šu v delavnco se kuj na 250V AC prklopt, da sm k seb pršu :D :D :D jebo mast, škoda k sm na nasprotni izmeni pa drug tedn bom tud še.Poj k bom dopoldne mi jih boš pokazov :naughty: Okej okej :rolleyes: bom še msnje probov dobit :whistle: pizda 4 fletne pr nas jih je na tone... sam škoda k je večina tok mal fuknjenih... no ja umes je tud kak dobra... vsaj ena je k bi jo jebu k bika.... pizda ju3 ma tretji rok... ma d nardi jebem jo jst usred ledine u tisto obrito pičko da ji jebem mater :whistle: Matr, slovenc pa tak :whistle: :whistle: hehe, sej se hecam... ja no, ledina je pač... ena navadna gimnazija... iskra je pa... pač iskra :worship: :worship:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hahahahahahhaa :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 hahahahahahhaa :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: šta se smiješ ti pićka ena ciganska :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se