reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A nisi ti tut blond :naughty: Jebačččččč :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... dej ti se pa ugasn pa sm ti že reku...IGNORE ;) kaj zaboga se vi greste? lol...KAJ ZABOGA hahahahhahahahh umiram od smeha hahahahhahahahaa
C4V4L13R Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 fantje! to je forum! ne bordel! :D mal prirejene besede naše profesorce za ekonomijo :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 lol...KAJ ZABOGA hahahahhahahahh umiram od smeha hahahahhahahahaa treba mal požvet to temo ^^ amm, a je on iz MB drgač?
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A nisi ti tut blond :naughty: Jebačččččč :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... reesko owned hahahaha :D :D :D spet sej ta kura oglasila :D
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 dej ti se pa ugasn pa sm ti že reku...IGNORE ;)lol...KAJ ZABOGA hahahahhahahahh umiram od smeha hahahahhahahahaa :grrr :grrr ne gre ;)
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) ali sada oćeš da spizdiš majku ti nabijem usred maribora... :naughty: puši mali Ma en drugag jebejo u šupak. Pederčine ene. Dejte raj eno gay debato užgat :rolleyes: a ti bi pa zraven gledal pa onaniral ne Eni so veseli k so 3 srbe dobil v klas pa so jih par stavkov naučil in zj so wannabe zajebani :D :D :D haha daleč od resnice. ti si dobil 3 v rit dej ti se pa ugasn pa sm ti že reku...IGNORE ;)lol...KAJ ZABOGA hahahahhahahahh umiram od smeha hahahahhahahahaa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEED UMIRAMMMMM :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: treba mal požvet to temo ^^ amm, a je on iz MB drgač? okolica mb ja je ta peder Popravljeno September 6, 2007. Popravil Čamac
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 reesko owned hahahaha :D :D :D spet sej ta kura oglasila :D :winkiss: :winkiss: Kdai se pa lohk :whistle:
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 reesko owned hahahaha :D :D :D spet sej ta kura oglasila :D spet bo treba jo umirit :grrr :grrr ne gre ;) dej kva je s tabo kva morš kr neki morit? pa kva mi soz ene sms-e pošiljaš pa te scene...dej zbriš si mojo cifro k ti bom telefon vrgu sred unga vašga zbilsekga jezera al karkol je že :headbang:
C4V4L13R Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 wooooo, risko se je razhudu :evilgrin:
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :lol1: :lol1: Kwa tebe lohka hitr ob pamet spraw, ne widš da te sam žiwciram :P Zajebawi se ne da se wedno sam pizdiš :) Lohka bi biu mal bolj na izi
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jst sm na izi z vsemi k se z njimi zastopm..pač otale pa ignoriram in nism nč živčn..če mi pa tisti k jih ignoriram morijo pa obolim...tko da ti si ta srečnica :) adijo
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :lol1: :lol1: Kwa tebe lohka hitr ob pamet spraw, ne widš da te sam žiwciram :P Zajebawi se ne da se wedno sam pizdiš :) Lohka bi biu mal bolj na izi Čak čak kdo je že res skoz alarm od avta aktiviru? :whistle: Takrt pa nisi bla za štose
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: Kwa tebe lohka hitr ob pamet spraw, ne widš da te sam žiwciram :P Zajebawi se ne da se wedno sam pizdiš :) Lohka bi biu mal bolj na izi sad si ga najebala mala usred ćupavega šupka.... :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno September 6, 2007. Popravil JeRn3j
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 smrk smrk pa je šla romanca po zlu
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 sad si ga najebala mala usred ćupavega šupka.... :lol1: :lol1: :lol1: Ćupavi boss ? :lol1:
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 zej pa slovensko spt prosim, tk dojst na cesti to poslušam, navadne ludi pa komunalce :winkiss:
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jst sm na izi z vsemi k se z njimi zastopm..pač otale pa ignoriram in nism nč živčn..če mi pa tisti k jih ignoriram morijo pa obolim...tko da ti si ta srečnica :)adijo K te pa nekdo neki wpraša pa nimaš argumenta :closedeyes: Res se mi ne da kregat kr neki :wacko:
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 smrk smrk pa je šla romanca po zlu Zdei pa w jok :cry: :D :D
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Zdei pa w jok :cry: :D :D Pa na drevo, pa eno gajbo pera sabo pa nikol več dol
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) K te pa nekdo neki wpraša pa nimaš argumenta :closedeyes: Res se mi ne da kregat kr neki :wacko: argumentiraj reesko aja ej reesko a jutri ob 8.40 začnemo s poukom? Popravljeno September 6, 2007. Popravil Čamac
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 K te pa nekdo neki wpraša pa nimaš argumenta :closedeyes: Res se mi ne da kregat kr neki :wacko: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: reesko a ti šekr smse pošila?Dej kšnga funny prepiš sm :D
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 K te pa nekdo neki wpraša pa nimaš argumenta :closedeyes: Res se mi ne da kregat kr neki :wacko: če se ti ne da nevem kaj sploh zmer začenjaš ;) sploh pa ma vsak človek pravico da se odloči s kom se bo družil in s kom ne ;) ima pa tud vsak pravico da ne pove zakaj mu nekdo ni všeč ;) zajeban je ta svet ja...zdej pa res konc...ignore me ;)
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Čak čak kdo je že res skoz alarm od avta aktiviru? :whistle: Takrt pa nisi bla za štose :hmm: :hmm: :D :D
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Zdei pa w jok :cry: :D :D ja ti :D
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 argumentiraj reeskoaja ej reesko a jutri ob 8.40 začnemo s poukom? LOL kva je to fora? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: reesko a ti šekr smse pošila?Dej kšnga funny prepiš sm :D bi rajš zadržu.. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se