Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kaj pa skrivaš fazan a :D Fazaaaaaaan? Zdej sm po dveh letih napredvov :headbang: :lol1: :lol1: :lol1:
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 kaj pa skrivaš fazan a :D perje perje :P hecam se.....tko da ne me napizdit :D
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) hahahahahahahha tega posta pa res nism prčakvov :D Počak, da me dovolj razpizdi :D čakam :winkiss: :P Jz tut že tretjič...fazan :D Popravljeno September 6, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 pizda ste nabijači, lahko sm gledaš pa f5 prtiskaš stari časi ja :D uh sej zdej bo zima..bomo do sezone pršli čez 3000 strani ;) Fazaaaaaaan? Zdej sm po dveh letih napredvov :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: fazan :P
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 No najprej mi jih na PM pošl, da vidm, če so preveč osebne, potem ne .) Ne sei ql sam tok ane, k vedno neki zapenjaš!!Drugač dost gadno :whistle:
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ne sei ql sam tok ane, k vedno neki zapenjaš!!Drugač dost gadno :whistle: hehe bring it on!
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 uh sej zdej bo zima..bomo do sezone pršli čez 3000 strani ;) Zakaj si tak pesimist :closedeyes:
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Zakaj si tak pesimist :closedeyes: huda :D :worship:
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 jao upam da se mi nau spet komp sesul...comp crasher is back :D
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 huda :D :worship: Ovi zidovi duše imaju više nego tii :D preposlušana že 10000000000x :P
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ovi zidovi duše imaju više nego tii :D preposlušana že 10000000000x :P luda po tebe :P isto x preposlušana :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 čakam :winkiss: :P Jz tut že tretjič...fazan :D FFFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 FFFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D a-čih :whistle:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 čakam :winkiss: :P Jz tut že tretjič...fazan :D No men je končno ratal,upam da ta letnik nardim brez popravcev, da bo nasledna sezona huda :OK: stari časi ja :Duh sej zdej bo zima..bomo do sezone pršli čez 3000 strani ;) fazan :P uf ja spet bodo stari cajti zdele med zimo :) gay :winkiss: Ne sei ql sam tok ane, k vedno neki zapenjaš!!Drugač dost gadno :whistle: No poglejva iz večih zornih kotov.Če bi imela kakršnekoli tajne informacije o meni bi mi jih posredovala na zasebno sporočilo, tako pa si le v svoji glavi ustvarjaš neko sliko o meni in mene kot akterja grdih dejanj.Verjel ti bom le, če dobim zasebno sporočilo in argumentiraš ter dokažeš stvari, ki jih veš o meni, ali še bolše,preklopi iz C.S.I. na Pink Panterja :OK: /diplomatika.off
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 irency, a greš spolno občevt?
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 FFFFFFFFFFFFFRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D no ja sj vam dovolm...drgač pa prvi l mi to reče ga sesujem :D K mi gre že na kurac!
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 UDRI UDRI FAZANE...... UDRI JIHHHHHHHHHHHHH :worship: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 No men je končno ratal,upam da ta letnik nardim brez popravcev, da bo nasledna sezona huda :OK: uf ja spet bodo stari cajti zdele med zimo :) gay :winkiss: No poglejva iz večih zornih kotov.Če bi imela kakršnekoli tajne informacije o meni bi mi jih posredovala na zasebno sporočilo, tako pa si le v svoji glavi ustvarjaš neko sliko o meni in mene kot akterja grdih dejanj.Verjel ti bom le, če dobim zasebno sporočilo in argumentiraš ter dokažeš stvari, ki jih veš o meni, ali še bolše,preklopi iz C.S.I. na Pink Panterja :OK: /diplomatika.off jeaaa my nigga is back!!
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a-čih :whistle: prrrrrrrrrrrrrrrd :D :lol1: Fingi,mislm, da se z zimo vračajo tud stari časi.Smeh,diplomatika,ipd. :)
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 irency, a greš spolno občevt? OMG,Fifty preveč te mam rd, da bi to dopustu, poj boš tko k un babji vložk za podpizdje k ga od strani nevidš :lol1:
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 No men je končno ratal,upam da ta letnik nardim brez popravcev, da bo nasledna sezona huda :OK: uf ja spet bodo stari cajti zdele med zimo :) gay :winkiss: No poglejva iz večih zornih kotov.Če bi imela kakršnekoli tajne informacije o meni bi mi jih posredovala na zasebno sporočilo, tako pa si le v svoji glavi ustvarjaš neko sliko o meni in mene kot akterja grdih dejanj.Verjel ti bom le, če dobim zasebno sporočilo in argumentiraš ter dokažeš stvari, ki jih veš o meni, ali še bolše,preklopi iz C.S.I. na Pink Panterja :OK: /diplomatika.off :lol1: :lol1: Pa nej te firbc matra zakai bi ti mogla powedat sploH pa ne želi si da jih res powem k bodo wsi umiral od smeha!!Pa nima weze sei wsen pozab na to!!!Bom tih ZA ENKRAT ;) :)
reesko Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 brody pa ostali štajerci... 14ga da pridete vsi v lj ;) bomo mel en party :D
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: Pa nej te firbc matra zakai bi ti mogla powedat sploH pa ne želi si da jih res powem k bodo wsi umiral od smeha!!Pa nima weze sei wsen pozab na to!!!Bom tih ZA ENKRAT ;) :) haha ne vrjamem ti! Risko kaj pa tvoj lubi?? Popravljeno September 6, 2007. Popravil Ven0m
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 OMG,Fifty preveč te mam rd, da bi to dopustu, poj boš tko k un babji vložk za podpizdje k ga od strani nevidš :lol1: sj nism reku če gre z mano :D hah.. v tem je biu trik ^^
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se