Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 No poglejva iz večih zornih kotov.Če bi imela kakršnekoli tajne informacije o meni bi mi jih posredovala na zasebno sporočilo, tako pa si le v svoji glavi ustvarjaš neko sliko o meni in mene kot akterja grdih dejanj.Verjel ti bom le, če dobim zasebno sporočilo in argumentiraš ter dokažeš stvari, ki jih veš o meni, ali še bolše,preklopi iz C.S.I. na Pink Panterja :OK: /diplomatika.off Word, roky, word :afro2:
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 OMG,Fifty preveč te mam rd, da bi to dopustu, poj boš tko k un babji vložk za podpizdje k ga od strani nevidš :lol1: Kere hude sei maš zanimiwe :worship:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :lol1: :lol1: Pa nej te firbc matra zakai bi ti mogla powedat sploH pa ne želi si da jih res powem k bodo wsi umiral od smeha!!Pa nima weze sei wsen pozab na to!!!Bom tih ZA ENKRAT ;) :) če že hočeš bit frajerka potem vsaj skupaj napiši ZAENKRAT brody pa ostali štajerci... 14ga da pridete vsi v lj ;) bomo mel en party :D uuu kje kdaj kaj zakaj ??? a to je sobota?
kukec1 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 brody pa ostali štajerci... 14ga da pridete vsi v lj ;) bomo mel en party :D itak
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 haha ne vrjamem ti! Risko kaj pa tvoj lubi?? Res ne? :evilgrin:
Ven0m Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 brody pa ostali štajerci... 14ga da pridete vsi v lj ;) bomo mel en party :D Matr... Kere hude sei maš zanimiwe :worship: Dj ti raj povej če je kj poredn k tolk veš
D_u_H_e_C Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 brody pa ostali štajerci... 14ga da pridete vsi v lj ;) bomo mel en party :D pridem :D
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 evo kukec, duhec pa jaz smo že :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Kere hude sei maš zanimiwe :worship: No pošl mi na PM, ker me res zanima, če mi pošleš na PM bom nehov zajebavat .)
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 evo kukec, duhec pa jaz smo že :D Stroj is in
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 dobro grem jaz se še bomo tak slišali reesko, ne preveč strani tu nabit da neom jutri rabo preveč bedarij prebirat da do česa pametnega pridem :P
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 haha.. evo ti čefurja :D Una je huda....dan tipičnega čefurja :P
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 No pošl mi na PM, ker me res zanima, če mi pošleš na PM bom nehov zajebavat .) To bo ja!!Ti kr :evilgrin: Mogoče pa res enkrat w prihodnosti :whistle:
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 To bo ja!!Ti kr :evilgrin: Mogoče pa res enkrat w prihodnosti :whistle: Dej ne prbiji
Stroj Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 ało oču malo tikva :D Šta oćeš? ćaćkalicu?
Noiser69 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ajde črički ... spat ! Lahko Noč
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Zakai? :D Da se nauš s kladvam po prstih :D
irency Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Da se nauš s kladvam po prstih :D Ne bom ;)
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D As ga v rit fasov akva? hahahahahecamsehahaha lol Fifty :) :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 As ga v rit fasov akva? hahahahahecamsehahaha lol Fifty :) :D nism :D sam mogu sm se sprostit :P
Roky Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 nism :D sam mogu sm se sprostit :P Aj kej po ekranu? :D :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se