womlan Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Nevem kk je kej z Semproni.. :whistle: Drgač pa je pomoje kr solidn.. Js tud rabim enga dobrega poceni hehe :) a res kasnga rabš?? jest ti prodam acer aspire 5671 awmli za okoli 1000eur pa star je cca 3mesce aja za novga sm pa daw 1250 eur
womlan Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 ej fantje a gre kdo u nedelo u lj na avtoshow???
NejcZ Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 a res kasnga rabš?? jest ti prodam acer aspire 5671 awmli za okoli 1000eur pa star je cca 3mesce aja za novga sm pa daw 1250 eur Res rabim, sam še ne morm kupit trenutno, ni dnarja :rolleyes: Rabim ga pa sigurno tako za šolo kot za delo. Pa še en LCD-ker na tem zdej mam preveč gužve hehe :)
Gixxer Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 alo decki, ce bo kdo sal na ta avtosejem v LJ ne, bi ga nekaj prosil...ce bo mel TC kake akcije Shark celad, bi proso da mi javi...Zanimam se pa za Shark RSR2 Barros (ko je kao brazilska zastava). Ce bo znizana, prletim po njo :D
womlan Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Res rabim, sam še ne morm kupit trenutno, ni dnarja :rolleyes: Rabim ga pa sigurno tako za šolo kot za delo. Pa še en LCD-ker na tem zdej mam preveč gužve hehe :) to je drgač prenosnik :unsure:
kukec1 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 alo decki, ce bo kdo sal na ta avtosejem v LJ ne, bi ga nekaj prosil...ce bo mel TC kake akcije Shark celad, bi proso da mi javi...Zanimam se pa za Shark RSR2 Barros (ko je kao brazilska zastava). Ce bo znizana, prletim po njo :D jaz razmišljam da bi šel pogledat... pa lahko grema skupaj.... da mi nebo dolgcajt po poti....
Roky Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 roky ju3 greš na ride??kdaj prideš gor? da vidm kdo si ti hehe Seveda grem! Ti me kr pocukej za rokav,a me boš prepoznov? beli škorni pa modro-bel kombinezon hehe :P Gremo pa okol 15ih iz Kranja .) Tko, da okol 14ih se naslikamo gor :)
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Fric, a boš u nedelo tut tm? :D d se spoznamo :D hah..
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Seveda grem! Ti me kr pocukej za rokav,a me boš prepoznov? beli škorni pa modro-bel kombinezon hehe :P Gremo pa okol 15ih iz Kranja .) Tko, da okol 14ih se naslikamo gor :) Hm, dvomm da bomo lih kontra v čas vozili... štartamo ob 14oo, pridemo okol 15oo :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Hm, dvomm da bomo lih kontra v čas vozili... štartamo ob 14oo, pridemo okol 15oo :whistle: :whistle: Whooops :blush: Hotu sm napisat, da štartamo okol 15ih pa bomo okol 16ih gor :)
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Whooops :blush: Hotu sm napisat, da štartamo okol 15ih pa bomo okol 16ih gor :) aja aja ok, bom v pripravljenosti tm od okol 2eh naprej :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 sj je prou napisou cajt, fora je v tem, da so ride tok delč, ta je tm že drug časovn pas.. :P
Roky Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 aja ajaok, bom v pripravljenosti tm od okol 2eh naprej :whistle: Se pokličemo :) dobimo se pa kr na taglavnmu Petrolu, nasprot Merkurja sj je prou napisou cajt, fora je v tem, da so ride tok delč, ta je tm že drug časovn pas.. :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Se pokličemo :) dobimo se pa kr na taglavnmu Petrolu, nasprot Merkurja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Okejčy :yea1: zdej grem pa počas spat :wacko: :blink:
Noiser69 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Sonceeeeeeeeeeeeeeeeee :OK:
Noiser69 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) opala :P ... je ž kaj napredka? Popravljeno September 8, 2007. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) Mah tak, dele je baje naroču, pršli pa bodo ko bodo.. sam envem, auspuha mogoče nebo hotu menjat. Mu morm it zatežit v pondelk :rolleyes: Oz lonec no. Da pol starega tukej prodam kakemu k ma XT hehe. Popravljeno September 8, 2007. Popravil NejcZ
Noiser69 Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Cimprej probi zrihtat, da lahk grema letos še na kako turo (sam kkr mučkajo, ga boš glih do pomladi dobo) Grem js zej na Golico (Route 69) :D
NejcZ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Uživaj, pa gume dobr prej ogrej da nebo kej narobe :rolleyes:
Gixxer Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 lukaaaa :D kdaj si mislo it gor? pa s cim?
Fric Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Fric, a boš u nedelo tut tm? :D d se spoznamo :D hah.. bom bom (zdej morm nadoknadt za celo poletje ko sm biu brez motorja hehe)
Ven0m Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 tud nasledn vikend gremo..pol še čez 14dni pa v fana :Dnism jst tko k vsi teli veseljaki v 125 kategoriji k vidjo sam računalnike pa motorje :D fantje kaj pa punce?pa ne štejejo tiste šuge k jim pravte..to je moja bejba :D huhu vem da boste jezni :P haha risko še zj si nis najdu dobre babe!!!
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Roky&Koky, dej, k bosta tole vidla, me kliknta na MSNju al neki... k bi vaja mogu neki (nujnga) uprašat :whistle:
reesko Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 haha risko še zj si nis najdu dobre babe!!! haha to ti mislš ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se