Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Nevem kk je kej z Semproni.. :whistle: Drgač pa je pomoje kr solidn.. Js tud rabim enga dobrega poceni hehe :)

a res kasnga rabš?? jest ti prodam acer aspire 5671 awmli za okoli 1000eur pa star je cca 3mesce aja za novga sm pa daw 1250 eur

Objavljeno
a res kasnga rabš?? jest ti prodam acer aspire 5671 awmli za okoli 1000eur pa star je cca 3mesce aja za novga sm pa daw 1250 eur

Res rabim, sam še ne morm kupit trenutno, ni dnarja :rolleyes: Rabim ga pa sigurno tako za šolo kot za delo. Pa še en LCD-ker na tem zdej mam preveč gužve hehe :)

Objavljeno

alo decki, ce bo kdo sal na ta avtosejem v LJ ne, bi ga nekaj prosil...ce bo mel TC kake akcije Shark celad, bi proso da mi javi...Zanimam se pa za Shark RSR2 Barros (ko je kao brazilska zastava). Ce bo znizana, prletim po njo :D

Objavljeno
Res rabim, sam še ne morm kupit trenutno, ni dnarja :rolleyes: Rabim ga pa sigurno tako za šolo kot za delo. Pa še en LCD-ker na tem zdej mam preveč gužve hehe :)

to je drgač prenosnik :unsure:

Objavljeno
alo decki, ce bo kdo sal na ta avtosejem v LJ ne, bi ga nekaj prosil...ce bo mel TC kake akcije Shark celad, bi proso da mi javi...Zanimam se pa za Shark RSR2 Barros (ko je kao brazilska zastava). Ce bo znizana, prletim po njo :D

jaz razmišljam da bi šel pogledat... pa lahko grema skupaj.... da mi nebo dolgcajt po poti....

Objavljeno
roky ju3 greš na ride??kdaj prideš gor? da vidm kdo si ti hehe

Seveda grem! Ti me kr pocukej za rokav,a me boš prepoznov? beli škorni pa modro-bel kombinezon hehe :P Gremo pa okol 15ih iz Kranja .) Tko, da okol 14ih se naslikamo gor :)

Objavljeno

Fric, a boš u nedelo tut tm? :D d se spoznamo :D hah..

Objavljeno
Seveda grem! Ti me kr pocukej za rokav,a me boš prepoznov? beli škorni pa modro-bel kombinezon hehe :P Gremo pa okol 15ih iz Kranja .) Tko, da okol 14ih se naslikamo gor :)

Hm, dvomm da bomo lih kontra v čas vozili... štartamo ob 14oo, pridemo okol 15oo :whistle: :whistle:

Objavljeno
Hm, dvomm da bomo lih kontra v čas vozili... štartamo ob 14oo, pridemo okol 15oo :whistle: :whistle:

Whooops :blush: Hotu sm napisat, da štartamo okol 15ih pa bomo okol 16ih gor :)

Objavljeno
Whooops :blush: Hotu sm napisat, da štartamo okol 15ih pa bomo okol 16ih gor :)

aja aja

ok, bom v pripravljenosti tm od okol 2eh naprej :whistle:

Objavljeno

sj je prou napisou cajt, fora je v tem, da so ride tok delč, ta je tm že drug časovn pas.. :P

Objavljeno
aja aja

ok, bom v pripravljenosti tm od okol 2eh naprej :whistle:

Se pokličemo :) dobimo se pa kr na taglavnmu Petrolu, nasprot Merkurja

sj je prou napisou cajt, fora je v tem, da so ride tok delč, ta je tm že drug časovn pas.. :P

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Se pokličemo :) dobimo se pa kr na taglavnmu Petrolu, nasprot Merkurja

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Okejčy :yea1: zdej grem pa počas spat :wacko: :blink:

Objavljeno

Sonceeeeeeeeeeeeeeeeee :OK:

Objavljeno (popravljeno)

opala :P ... je ž kaj napredka?

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno (popravljeno)

Mah tak, dele je baje naroču, pršli pa bodo ko bodo.. sam envem, auspuha mogoče nebo hotu menjat. Mu morm it zatežit v pondelk :rolleyes: Oz lonec no. Da pol starega tukej prodam kakemu k ma XT hehe.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Cimprej probi zrihtat, da lahk grema letos še na kako turo (sam kkr mučkajo, ga boš glih do pomladi dobo)

Grem js zej na Golico (Route 69) :D

Objavljeno

Uživaj, pa gume dobr prej ogrej da nebo kej narobe :rolleyes:

Objavljeno
Fric, a boš u nedelo tut tm? :D d se spoznamo :D hah..

bom bom (zdej morm nadoknadt za celo poletje ko sm biu brez motorja hehe)

Objavljeno
tud nasledn vikend gremo..pol še čez 14dni pa v fana :D

nism jst tko k vsi teli veseljaki v 125 kategoriji k vidjo sam računalnike pa motorje :D fantje kaj pa punce?pa ne štejejo tiste šuge k jim pravte..to je moja bejba :D

huhu vem da boste jezni :P

haha risko še zj si nis najdu dobre babe!!!

Objavljeno
Roky&Koky, dej, k bosta tole vidla, me kliknta na MSNju al neki... k bi vaja mogu neki (nujnga) uprašat :whistle:
Objavljeno
haha risko še zj si nis najdu dobre babe!!!

haha to ti mislš ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!