Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
125ko mas pa ti uhaja iz rok, pa kao ne upas vec pelat :D ne se hecat no :D

kaksn hec? ves da ti nemors vedt z tem 600 kubicnim sranjem...

jst mam 125 turbo nitro ščiž-riž replika in k use štekarje uklopm ma 220 konjev na kolesu sepav 233.7 na gredi :unsure: pol k pa pr 230 nitro stisnm.. ja fantje ne zelte si met kksnega 1000kubicnega vrstnega štirivaljnika poleg ker se bo od sramu v jarek ulegel :grim

ti se ves ne kaj je to aprilia RS 125- kvaliteta , ki ZMAGUJE

50-ka gre pa mal premal... jst je vec kot 221 nism spravu.. neki je blo ziher narobe s tistim motorjem :grim

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno
sj je v vsakmu mestu isto.. kar je razlika, je ta, da je v LJ več folka.. ker je pač večji mest.. drgač pa isti kurac :D Kran je pa tko al tko isto v kurcu :D

Kranj je pa tko bedn, da bolj nemore bit :trance_33_sleep:

Objavljeno
Kranj je pa tko bedn, da bolj nemore bit :trance_33_sleep:

sj pravm.. u kurcu :D

Objavljeno
sj pravm.. u kurcu :D

Ma glavn, da mamo mi motorje pa se "zabava" že najde :D pa tud, če samo na Zbiljah ob brezalkoholni pijači :)

Objavljeno
Ma glavn, da mamo mi motorje pa se "zabava" že najde :D pa tud, če samo na Zbiljah ob brezalkoholni pijači :)

zabava je na motorju.. :D

Objavljeno
pa v pojstli :whistle:

zakaj pa nebi združl tole... in bi se zabaval na ta način k se zabava v pojstli na motorju? :evilgrin: :evilgrin: (sam še kkšno ''avanturistko'' bi blo treba najdt?)

Objavljeno
zakaj pa nebi združl tole... in bi se zabaval na ta način k se zabava v pojstli na motorju? :evilgrin: :evilgrin: (sam še kkšno ''avanturistko'' bi blo treba najdt?)

Kuko nej pa jest motor spravm v postlo? Razn, če maš kšn žerjav odveč :D

Objavljeno

motor je itak za na cesto.. :D

Objavljeno
motor je itak za na cesto.. :D

enduro je tud zakon :whistle:

Objavljeno
enduro je tud zakon :whistle:

tako je.. ampak v mislih sem imel SS :P

Objavljeno
tako je.. ampak v mislih sem imel SS :P

Aja Super Sexy si mislu :P

Objavljeno
Aja Super Sexy si mislu :P

spejs shatl :D

Objavljeno
spejs shatl :D

hahahahah :D matr, nabijamo v dveh temah.V keri bomo dokonca nabil ? :D :D

Objavljeno
hahahahah :D matr, nabijamo v dveh temah.V keri bomo dokonca nabil ? :D :D

men je usen :D

Objavljeno
men je usen :D

Pejmo v našo, da se nebodo prtožval, da nabijamo :P

Objavljeno
Pejmo v našo, da se nebodo prtožval, da nabijamo :P

kr v "našo" :D hah.. tema je vsaka od vseh.. :D sam ponekod se določeni več zadržujejo :P

Objavljeno
kr v "našo" :D hah.. tema je vsaka od vseh.. :D sam ponekod se določeni več zadržujejo :P

Hehe, ejga mi jutr baje negremo na sejm k je bedno :trance_33_sleep:

Objavljeno
Hehe, ejga mi jutr baje negremo na sejm k je bedno :trance_33_sleep:

jah, ju3 bojo motorji :D js bom šu pogledat (vrjetn tut mitofreak).. pa še bike wash je :D haha..

Objavljeno
jah, ju3 bojo motorji :D js bom šu pogledat (vrjetn tut mitofreak).. pa še bike wash je :D haha..

Eh, bi blo zanimiv, če bi nove modele predstavlal :) Sej poslikejta pa bomo pogledal :)

Objavljeno
kaksn hec? ves da ti nemors vedt z tem 600 kubicnim sranjem...

jst mam 125 turbo nitro ščiž-riž replika in k use štekarje uklopm ma 220 konjev na kolesu sepav 233.7 na gredi :unsure: pol k pa pr 230 nitro stisnm.. ja fantje ne zelte si met kksnega 1000kubicnega vrstnega štirivaljnika poleg ker se bo od sramu v jarek ulegel :grim

ti se ves ne kaj je to aprilia RS 125- kvaliteta , ki ZMAGUJE

50-ka gre pa mal premal... jst je vec kot 221 nism spravu.. neki je blo ziher narobe s tistim motorjem :grim

no ja še kake pol leta jo boš vozil, in potem na svojo žalost ugotovil da 125 res nikamor ne gre

Objavljeno
Eh, bi blo zanimiv, če bi nove modele predstavlal :) Sej poslikejta pa bomo pogledal :)

prou ^_^

Objavljeno
no ja še kake pol leta jo boš vozil, in potem na svojo žalost ugotovil da 125 res nikamor ne gre

to že zdej vem... kr nezadovoln :BUA:

Objavljeno
to že zdej vem... kr nezadovoln :BUA:

:worship:

Objavljeno
:worship:

Kje si ti bomba?, dej ulet mel v Spanijo, mi bos mal popestril pocitnce :naughty: (sej ves kaj mislm..... :whistle: )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!