reesko Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Kje si ti bomba?, dej ulet mel v Spanijo, mi bos mal popestril pocitnce :naughty: (sej ves kaj mislm..... :whistle: ) si v španiji zdej? sej to za popestrit mi pa ne rabš nč razlagat...reč mi samo.."pa sej veš pikc" :D
irency Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Kje si ti bomba?, dej ulet mel v Spanijo, mi bos mal popestril pocitnce :naughty: (sej ves kaj mislm..... :whistle: ) In kdai pridš nazai??Zdei se pa neki časa že nismo widl?? :)
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 In kdai pridš nazai??Zdei se pa neki časa že nismo widl?? :) ja verjetno te ful pogreša :headbang: :D
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 ja verjetno te ful pogreša :headbang: :D Kaj si pa ti mislu
JeRn3j Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 In kdai pridš nazai??Zdei se pa neki časa že nismo widl?? :) beeeeeeeeeeeeeed :headbang:
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 beeeeeeeeeeeeeed :headbang: ja kuga pa je teboj pr bogu
irency Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 ja verjetno te ful pogreša :headbang: :D :winkiss: :winkiss:
rs fan Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 evo mal poročila z auto motor showa cel kup nice predelanih autov od fičekov do humerjov cadilacov do ferrarijev vidu bennelli suzuki yamaho itd tak da je blo kr fajn v tekmovanju za najglasnejši izpuh pa je zmagal lokalni heroj božo z svojim super predelanim tomosom letnik okol 70 care :worship: :worship:
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) ej grčar kje si ti :) nič te več ni v nobeni temi za videt :P ej povej mi kolko si ti že naredo km z Z-jem? kak se ti zdaj po nekih izkušnjah zdi motor? Popravljeno September 9, 2007. Popravil Čamac
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 ej grčar kje si ti :) nič te več ni v nobeni temi za videt :P ej povej mi kolko si ti že naredo km z Z-jem? kak se ti zdaj po nekih izkušnjah zdi motor? Me zanima če ga še tok na smrt žge k včasih?
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 alo črički, dej mal povejte na kolk mate resulucijo naštimano, lepo prosim ... :)
NejcZ Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 1280*1024, na drugem mam 1024*768, na tv pa.. hmm, nevem kolk je lol
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Me zanima če ga še tok na smrt žge k včasih? hahaha
frk Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) nojno obvestilo.. prodam yamaho xt, več info najdete na a*vto.net.. pač če kdo pozna koga ko moped kupuje.. Popravljeno September 9, 2007. Popravil frk
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 nojno obvestilo..prodam yamaho xt, več info najdete na a*vto.net.. pač če kdo pozna koga ko moped kupuje.. kaj to lahko preberejo samo noji ?
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 saj če je nojno ni panike. pač ne bom bral. še dobro da ni gnojno bi lahko samo strojči bral :P
Noiser69 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 kaj to lahko preberejo samo noji ? loool :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hahahahaa
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 evo mal poročila z auto motor showa cel kup nice predelanih autov od fičekov do humerjov cadilacov do ferrarijev vidu bennelli suzuki yamaho itd tak da je blo kr fajn v tekmovanju za najglasnejši izpuh pa je zmagal lokalni heroj božo z svojim super predelanim tomosom letnik okol 70 care :worship: :worship: res je :D zmagou je božo s tomosam letnik 60 :P norc :D P.S. I LOVE U BOŽOOOOOO :yea1:
frk Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 kaj to lahko preberejo samo noji ? mater si burek.. hahaha.. kak sem se nasmejal zai.. sem se pač zmoto, upam da vsi vete da sem hoto nujno napisat :)
JMatic Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 hahaha WE LOVE BOŽO :) božo je biu res legenda lol
JeRn3j Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 :lol1: Me zanima če ga še tok na smrt žge k včasih? :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se