Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
mater si burek.. hahaha.. kak sem se nasmejal zai.. sem se pač zmoto, upam da vsi vete da sem hoto nujno napisat :)

ti si burek :D s toto čupo si pravi taki sirov :P ne ne vemo kaj si hoto napisat :P

Objavljeno
:lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :worship:

zakaj se zdaj vsi smejite grčarjevi vožnji? kak pa vozi? saj pa zdaj že ma res dolgo tega Z-ja tak da slabo najbrž ne vozi...

Objavljeno
saj če je nojno ni panike. pač ne bom bral. še dobro da ni gnojno bi lahko samo strojči bral :P

?

zakaj se zdaj vsi smejite grčarjevi vožnji? kak pa vozi? saj pa zdaj že ma res dolgo tega Z-ja tak da slabo najbrž ne vozi...

recmo tko....njegove stare gume bi kšn k ga lepo kolenčka še dolg časa rabu

Objavljeno
ti si burek :D s toto čupo si pravi taki sirov :P ne ne vemo kaj si hoto napisat :P

hahahahah samo res, DAJ MI JEDNO KUTJO FRKOVGA (SIROVGA) BUREKA

Objavljeno
šala lepi ;)

aaa te pa tak vrei ne :D

Objavljeno
hahahahah samo res, DAJ MI JEDNO KUTJO FRKOVGA (SIROVGA) BUREKA

jaz pa sem mislo da sma prijatelja :(

Objavljeno

eee frk se je priklučo debati :D stroj bi reko WELCOME TO THE GAME :krneki:

Objavljeno
eee frk se je priklučo debati :D stroj bi reko WELCOME TO THE GAME :krneki:

sai morem spizdit dol tu, ker nebi rad bil del tote veše igre, ker se vedno pri riti pa kurcu konča..

Objavljeno
sai morem spizdit dol tu, ker nebi rad bil del tote veše igre, ker se vedno pri riti pa kurcu konča..

hahaha :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
jaz pa sem mislo da sma prijatelja :(

sej sma lahko, dančna prijatelja :kva2:

oh ah :wub:

Objavljeno

začne se pri riti...

konča pa V riti...

:)

Objavljeno
sej sma lahko, dančna prijatelja :kva2:

oh ah :wub:

Nejko baraba...kako me moreš varat :devil:

Objavljeno
Nejko baraba...kako me moreš varat :devil:

misel nate mi para gate :kva2:

Objavljeno
misel nate mi para gate :kva2:

A ti še prek teče :lol:

Objavljeno (popravljeno)
A ti še prek teče :lol:

malo majn hehe :D, samo še vedno dovolj da te nafilam da bo tebi kje prek teklo...hahah

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
daj frk ne delaj se finega doma pa ti svije pod gor trgajo :rolleyes:

samo veš da še zai mi nea da mira zakaj ti nisi duheca pa mene takrat naprej v bajto povabo pa smo mogli veni na tistih ribiških stolih sedet.. to mate vi bajto samo za okras, pol ko pa not stopiš pa maš oni bivalni kontajner od cestnega..

Objavljeno
daj frk ne delaj se finega doma pa ti svije pod gor trgajo :rolleyes:

al rit? :naughty:

Objavljeno

čutm neki...

in mislm da bo brodar znoru :D

Objavljeno (popravljeno)
samo veš da še zai mi nea da mira zakaj ti nisi duheca pa mene takrat naprej v bajto povabo pa smo mogli veni na tistih ribiških stolih sedet.. to mate vi bajto samo za okras, pol ko pa not stopiš pa maš oni bivalni kontajner od cestnega..

hahahha :D dobra fora :P sedeli smo za mizo in klopjo iz lesa, ne pa ribiških stolih :D drugače pa sem te htel povabit samo si bil tak noter v sendvičih da te nisem hotel motit, ker si bil ravno do ušes v salami :D se mi zdi, da si tak noter le še v knjigah pred testom :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)

ne noter lahko samo spešl osebe stopijo, katerih rit je še nedotaknjena, in jih brodar ob vstopu častno razdeviči :D

zato ma pred vrati napis: kdor vstopiš, pusti zunaj upe (da ne boš razdevičen) vsake

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
malo majn hehe :D, samo še vedno dovolj da te nafilam da bo tebi kje prek teklo...hahah

Skoz eno lukno not, skozi drugo vun :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!