Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 mater si burek.. hahaha.. kak sem se nasmejal zai.. sem se pač zmoto, upam da vsi vete da sem hoto nujno napisat :) ti si burek :D s toto čupo si pravi taki sirov :P ne ne vemo kaj si hoto napisat :P
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :worship: zakaj se zdaj vsi smejite grčarjevi vožnji? kak pa vozi? saj pa zdaj že ma res dolgo tega Z-ja tak da slabo najbrž ne vozi...
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 saj če je nojno ni panike. pač ne bom bral. še dobro da ni gnojno bi lahko samo strojči bral :P ? zakaj se zdaj vsi smejite grčarjevi vožnji? kak pa vozi? saj pa zdaj že ma res dolgo tega Z-ja tak da slabo najbrž ne vozi... recmo tko....njegove stare gume bi kšn k ga lepo kolenčka še dolg časa rabu
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ti si burek :D s toto čupo si pravi taki sirov :P ne ne vemo kaj si hoto napisat :P hahahahah samo res, DAJ MI JEDNO KUTJO FRKOVGA (SIROVGA) BUREKA
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 šala lepi ;) aaa te pa tak vrei ne :D
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 hahahahah samo res, DAJ MI JEDNO KUTJO FRKOVGA (SIROVGA) BUREKA jaz pa sem mislo da sma prijatelja :(
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 eee frk se je priklučo debati :D stroj bi reko WELCOME TO THE GAME :krneki:
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 eee frk se je priklučo debati :D stroj bi reko WELCOME TO THE GAME :krneki: sai morem spizdit dol tu, ker nebi rad bil del tote veše igre, ker se vedno pri riti pa kurcu konča..
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 sai morem spizdit dol tu, ker nebi rad bil del tote veše igre, ker se vedno pri riti pa kurcu konča.. hahaha :lol1: :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 jaz pa sem mislo da sma prijatelja :( sej sma lahko, dančna prijatelja :kva2: sai morem spizdit dol tu, ker nebi rad bil del tote veše igre, ker se vedno pri riti pa kurcu konča.. oh ah :wub:
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 začne se pri riti... konča pa V riti... :)
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 sej sma lahko, dančna prijatelja :kva2: oh ah :wub: Nejko baraba...kako me moreš varat :devil:
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Nejko baraba...kako me moreš varat :devil: misel nate mi para gate :kva2:
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 daj frk ne delaj se finega doma pa ti svije pod gor trgajo :rolleyes:
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 misel nate mi para gate :kva2: A ti še prek teče :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) A ti še prek teče :lol: malo majn hehe :D, samo še vedno dovolj da te nafilam da bo tebi kje prek teklo...hahah Popravljeno September 9, 2007. Popravil _Nejko_
frk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 daj frk ne delaj se finega doma pa ti svije pod gor trgajo :rolleyes: samo veš da še zai mi nea da mira zakaj ti nisi duheca pa mene takrat naprej v bajto povabo pa smo mogli veni na tistih ribiških stolih sedet.. to mate vi bajto samo za okras, pol ko pa not stopiš pa maš oni bivalni kontajner od cestnega..
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 daj frk ne delaj se finega doma pa ti svije pod gor trgajo :rolleyes: al rit? :naughty:
reesko Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 čutm neki... in mislm da bo brodar znoru :D
Čamac Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) samo veš da še zai mi nea da mira zakaj ti nisi duheca pa mene takrat naprej v bajto povabo pa smo mogli veni na tistih ribiških stolih sedet.. to mate vi bajto samo za okras, pol ko pa not stopiš pa maš oni bivalni kontajner od cestnega.. hahahha :D dobra fora :P sedeli smo za mizo in klopjo iz lesa, ne pa ribiških stolih :D drugače pa sem te htel povabit samo si bil tak noter v sendvičih da te nisem hotel motit, ker si bil ravno do ušes v salami :D se mi zdi, da si tak noter le še v knjigah pred testom :P Popravljeno September 9, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 (popravljeno) samo veš da še zai mi nea da mira zakaj ti nisi duheca pa mene takrat naprej v bajto povabo pa smo mogli veni na tistih ribiških stolih sedet.. to mate vi bajto samo za okras, pol ko pa not stopiš pa maš oni bivalni kontajner od cestnega.. ne noter lahko samo spešl osebe stopijo, katerih rit je še nedotaknjena, in jih brodar ob vstopu častno razdeviči :D zato ma pred vrati napis: kdor vstopiš, pusti zunaj upe (da ne boš razdevičen) vsake Popravljeno September 9, 2007. Popravil _Nejko_
Stroj Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 malo majn hehe :D, samo še vedno dovolj da te nafilam da bo tebi kje prek teklo...hahah Skoz eno lukno not, skozi drugo vun :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se